Ett rofyllt Omberg, vinnare av en goodiebag och entrebiljetter!

Hej fina ni. Har inte varit så aktiv här som jag brukar på ett par dagar. Men vi har haft ett par dagar sjukstuga här hemma, med allt från feber, dåliga magar och tandvärk! Det är bara att räkna med att allt sånt där kommer, jag är faktiskt förvånad att det inte kommit tidigare.

Skulle åkt till Stockholm igår men det får jag styra om till nästa vecka,  förhoppningsvis så tillåter schemat det.

Jag skulle vilja tipsa er om en fantastisk plats på jorden. Har ni vägarna förbi någon gång, eller kanske inte vet vad ni ska göra på semestern eller bara har några lediga dagar så tycker jag ni ska besöka Omberg. Man kan cykla ”Australien runt på en dag” Det finns en cykelled på 12 kilometer på Omberg som liknar den Australienska kontinenten som är såå vacker, ni kan läsa mera om den HÄR. Eller man kan vandra genom otroligt vackra ekoparker och hänföras av praktfulla orkidéer. Det finns leder som är anpassat för den mera erfarna vandraren och det finns även leder som är tillgänglig för personer med rörelsehinder och synskador. Vill man så kan man göra en tvådagarsvandring och övernatta i tält eller ta in på vandrarhem.  Googla Omberg så kommer ni hitta en massa roligt.

omberg6

omberg1

omberg4

omberg5

omberg2

artbyem18

Just nu laddar jag för barnmässan Älskade Ungar! Jag åker dit antingen ikväll eller i morgonbitti. Kom på att jag mitt i sjukstugan precis totalt glömt bort att dra vinnare av två entrebiljetter och en en fullproppad goodiebag! Här kommer i alla fall vinnaren!

Camilla F

Åh, önskar vinna biljett till min sjukskrivna gravida vän som kan behöva muntras. Jag det gäller även mig, efter ett år av svåra prövningar och en liten på 8 mån. Håller tummarna!

Mejla till mig madeleineilmrud@hotmail.se så fort du ser det här för mera info och hur du ska gå tillväga för att hämta ut din vinst och dina biljetter!

Kram / Madeleine

LOADING..