Älskade ungar!

Efter en blixtvisit till Örebro idag så kan jag konstatera att Therese gjort ett fantastiskt jobb med sin barnmässa Älskade Ungar! Bra jobbat, jag är stolt över dig vännen. Jag tror nog jag pratar för alla vipbloggare när jag säger att alla stormtrivdes. Vilket härligt gäng. Nu missade jag tyvärr hela lördagen men de andra tjejerna har skvallrat om hur bra de har haft det.

Jag hälsade på många fina och trevliga utställare och fick krama om min ”annorlunda” kollega Mirka som precis skulle hålla sin föreläsning när jag kom.

örebro31

Jag skrattade lite när Mirka sa ”jo för oss är det väldigt viktigt med regler och jag blir så trött på folk som har förutfattade meningar om oss stora familjer. Vi har skötsamma barn och de lyssnar precis lika bra som vilka andra barn som helst” ja i samma stund så började de små tjejerna busa kring scen och runt sina föräldrar. Det blev liksom lite komiskt hahaha 🙂  Och visst är det väl lite typiskt också att de skulle bli lite extra busiga just i den meningen.

Barn är barn, och det måste få röra på sig, utforska och få vara nyfikna. Allt annat vore konstigt.

örebro10

Fina Linnea ♥

örebro12

Sötnosen Thor ♥

Tittar ni på unga föräldrar? Då känner ni säkert igen den här tjejen!?

örebro13

Sindy Niklasson, mamma till toksöta Ozzy Lucifer. En helskön tjej med en helskön stil, henne gillade jag! Fångade en underbar bild på mor och son, visst är dom fina!

örebro17

örebro18

örebro16

Ozzy Lucifer

Jag hittade så mycket fint…

örebro23

örebro22

örebro26

örebro28

örebro27

örebro20

örebro30

Några av bloggtjejerna  Ankpung, Angelica, Linda och momentsbymary.

örebro15

örebro14

örebro9

örebro19

örebro29

örebro1

Bad Therese att ta några bilder på mig med tjejerna, en av tjugo gick att rädda haha. Men här är jag med på en bild 🙂

örebro11

Mina finingar Therese och Emil, tack för en trevlig mässa. Jag ser framemot nästa års mässa!

LOADING..