Busiga barn och fint vardagsrum och bitter!

Ofta så får jag frågor som ”hur kan du ha det så fint hemma?” och ”hur kan du ha så mycket prydnadssaker framme?”. Mina barn är inte olika någon annans barn det lovar jag, men sen intresserar sig barn självklart på olika sätt för saker man har framme. Exempelvis Colin han brydde sig inte alls om krukor och ljusstakar som jag hade framme, medans tvillingbrorsan Charlie raserade allt i hans väg. Självklart får man plocka bort saker som man är rädd om för barn är barn och det vore kanske konstigt om de inte vore nyfikna alls på saker och ting. Men sen får man berätta (tjata) att vissa saker är ”ajabaja”. Jag tycker inte man ska göra för stor grej utav det för då kan det ofta det bli ännu mera spännande att  röra sådant man inte får röra. Ni vet ”tryck inte på den röda knappen” men det bara kliar i fingrarna och till slut trycker man. Sen får man väl också visa med rösten någon gång att det verkligen är ”ajabaja” och visa att man blir ledsen kanske om den skulle gå sönder eller så. Barn är smarta och de fattar!

Men självklart har jag barn hemma som klättrar och vänder uppochner på saker och ting och visst har jag små handavtryck och fläckar efter smutsiga barnhänder. Sådant får man på köpet 🙂

Så ler dom sådär oskyldigt och lägger huvudet på sne… hmmm!

emmy31

Vi har kommit lite längre i vardagsrummet. Inte helt lätt med så många hjälpredor omkring sig men nuså är tapeten uppe! Så här såg väggen ut innan tapetsering…

vägg1

Och så här blev det efter…

emmy34

Teven ligger alltid risigt till när Emmy är i farten. Inte bara teven kanske?

emmy30

emmy33

emmy32

Busiga barn ♥

Med lite dörrfoder och lister så blir det perfa!

vägg2

Just nu har Tuva-Li fått feber här hemma och ligger nerbäddad. Jag är fortfarande inte bra, somnade strax efter 21 igår. Det känns verkligen såååå förbannat trist! Man har ju trots allt lagt ner väldigt mycket pengar på kommande träningsresa så kan man inte träna. Även om jag vet att jag kommer få fantastiskt trevligt sällskap så är jag faktiskt lite bitter!

Nu ska jag börja med lite lunch här hemma, hörs senare!

Kram / Madeleine

LOADING..