Det vilar en förbannelse över det här!!!

Just nu känns det extremt hopplöst! Tittar på den packade väskan som står till höger om mig och passet som ligger redo på byrån i sovrummet. Och medan jag sitter och tittar här så torkar Micke spyor. Tuva-Li fick maginfluensa inatt. Hon väckte mig med ett skrik som kunde väcka de döda. Självklart gör det ganska ont att kräkas samtidigt som man har en öroninflammation. Lilla hjärtat så ont det gjorde. Sen har det rullat på hela dagen kan man säga. Jag som inte mådde bra innan mår inte bättre nu efter den här dagen kan jag säga. Det bubblar i hela magen och jag intalar mig att det är psykiskt. Helvete vad arg jag blir! Kan någon tala om för mig varför det ska bli så här så fort jag ska planera något. Det vilar en förbannelse över det här!!!

Pratade med Mirka förut, hon blev nervös över att jag skulle ta med skiten till Marbella! Och det är klart, det vore ju inte så schysst kanske!

Så messade jag lite med fina Linda, en av arrangörerna på resan. Det är bara bestämma sig ordentligt att man ska åka! Ja tänk om det vore så enkelt! Just nu är det väldigt osäkert om jag kommer att komma iväg, men jag kommer inte ge mig i första taget. Avgång till Karlstad går imorgon runt 17 sen flyger vi inte förens på söndag, så håll tummarna för att jag INTE blir sämre!

Nu ska jag bädda ner mig med mina sjuklingar. Micke ska sitta uppe med de större kidsen och har lite halloween ”fest”.

halloween1

Kram / Madeleine

 1. Va inte så säker på att de e magsjuka. Då min son nu senast hade höstblåsor så spydde han. Han vart nästan uttorkad vi var på sjukan med honom å de sa att förkylningarna som är nu kan gå även på magen å utav de ge kräkor:-/

 2. Fråga dig själv -kommer jag kunna njuta av resan?
  -för vems skull åker jag?
  -vad är det värsta som kan hända?

  Livet kommer emellan, vissa saker styr man inte över.

  1. Jag håller med <3, jag tror jag skulle skippa resan. Jag blev magsjuk på ett plan förra året och det var en mardröm jag inte önskar min värsta fiende, det tog fem dagar att hämta sig..lagom till hemresan typ…massor med pengar bortkastade 🙁

 3. så trist när det blir så här. Men frågan är om du ändå kommer iväg kommer att kunna slappna av o njuta av resan? Tankarna kommer säkert att vandra hemåt med funderingar på hur de mår,om nån mer har blivit sjuk mm? Å kan ju vara skönt att vara två vuxna hemma ifall flera av barnen blir sjuka samtidigt,eller om en av er drabbas av magsjuka så jan den andre vuxna backa upp hemma. Förstår att det inte är ett lätt beslut att fatta. Men är man långt hemifrån vill man ju kunna slappna av o veta att den övriga familjen har det bra hemma,att alla nr bra mm. Ja hoppas att ni alla kryar på er riktigt snabbt. Kram Jenny k

 4. Hej drick en 6:a fernet branca och varken ät eller drick efteråt utan låt det ligga i magen. Det är inte gott men man får inte maginfluensa om man förebygger med det. Vi i vår familj har alltid klarat oss sen vi fick det tipset ändå har vi varit ganska nära då jag jobbar med människor, fernet branca både finnas i alla småbarnsfamiljer som en huskur lycka till Åsa

 5. Hej testa med att äta hela vitpepparkorn det är effektiv huskur för att förebygga magsjuka. Jag hoppas du slipper bli sjuk så du kommer iväg på din efterlängtade resa . Mvh Birgitta

 6. Nej nej nej! Snälla, överväg inte ens att åka! Även om det inte skulle vara magsjuka så TÄNK på alla infektionskänsliga. För barn och vuxna med cancer, blodsjukdomar, transplanterade eller människor som av annan anledning har ett nedsatt immunförsvar (Och då menar jag inte folk som ”hobby-använder” ordet för att dom anser sig bli sjuka lätt) kan dessa bakterier eller virus få förödande konsekvenser!! Även om du själv inte är dålig kan du vara smittbärare och att då sätta sig på ett flygplan… Ställ in resan och åk när både du och familjen är på topp istället!

 7. Krya på er allesammans.

  Du mår ju inte tipptopp nu och verkar misstänka att det går magsjuka i din familj och att du kan vara smittad och att det kan bryta ut, stanna hemma. Det är inte riktigt juste att utsätta andra för smitta, smittor sprids lätt i ett flygplan. Stanna hemma, vila och jag hoppas att ni alla snart mår bra igen. Tid kommer för att kunna resa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..