Familjen och hälsan är viktigare…

Det blev en tung natt. Fick två timmars sömn mellan alla gråt, och nu har fyra barn av nio blivit sjuka. Jag har övervägt att stanna hemma och hoppa över resan nu faktiskt. Vi pratade om det idag här hemma, familjen och hälsan är viktigare. Dessutom som någon har kommenterat i mitt tidigare blogginlägg så kan jag vara smittbärare även om någon magsjuka inte bryter ut på mig. Tanken på att smitta ner en massa andra känns inte heller bra.

Det kommer flera resor. Och jag kommer definitivt att kunna ta igen detta.

Lilla Emmy somnade med feber i storebrors famn medan han med spänning följde IFK Norrköpings väg mot SM guldet. Grattis och hurra säger vi! De är helt klart värda den vinsten.

lek3

lek4

Charlie vaknade precis efter en tuff natt och hittade legot som han fick av grannen igår ♥ Grannpojkarna är verkligen så gulliga. Istället för att de ska stå och damma hemma hos oss så kan tvillingarna få legot av oss. Och ni kan ju tänka er hur glada de blev!

lek2

lek1

Adam är sängliggande fortfarande. Och Micke börjar känna sig dålig.

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Nu hoppas jag bara att det kan gå över fort fort fort, så jag kan ta tag i en massa roligt och spännande jobb istället!

Tittar in lite senare…

Kram / Madeleine

 1. Ja det var det verkligen. Min son tycker nog att Malmö FF skulle tagit hem det hehe men de fick ju guldet två eller tre år i rad så…Men de kommer igen nästa säsong.
  Malmö har ju sålt en hel del grymma spelare och idag hade de nog bara otur då fler spelare var skadade.

  Krya på er

  Kramar från Malmö.

 2. Klokt beslut av dig. Men inte roligt att missa det du sett fram emot så länge. Men magsjuka är verkligen det värsta. Skönt att vara två vuxna och hjälpa åt också och kunna sova i skift.
  Här hejade vi fram IFK också till SM guldet. Krya kramar från Vikbolandet.

 3. Stanna hemma med gott samvete! Ni behöver ta hand om varandra plus undvika att sprida smittan vidare. Det är nog inte otur så mycket som årstiden och att du har flera små barn som gör att ni blir sjuka. Om några år kommer du säkert iväg lättare.

 4. Usch så tråkigt med magsjuka. Vi har varit förkylda i snart 3 veckor här de verkar vara jätte segt i år.
  hoppas du slipper bli sjuk och att alla barn snart är friska. Hoppas oxå att du slipper en massa elakheter nu. Kram och krya på sötnosarna. Och trevlig halloween

 5. Så synd att det ska komma nu, du gör rätt i att stanna hemma. Klart familj och hälsan är viktigare. Dessutom ingen rolig resa om du inte kan njuta till fullo.

  Krya på er!
  Kram.

 6. Synd att du inte kom iväg, var lite extra spänd på filmteamet som skulle med dig. Aldrig roligt när man får avboka inplanerade grejer. Antar att det blir lättare att komma iväg när barnen blir äldre.

 7. Vilket klokt beslut. Familjen är ju viktigast och sjuka barn vill man ju inte lämna ,då är det bra om man är två vuxna. Det kommer fler resor framöver. Men förstår om du är besviken. Hoppas ni kryar på er snabbt.

 8. känns ju mindre kul att veta att man träffat er på isstadion på barnens hockeyträning idag när ni har magsjuka hemma hos er. Hur tänker man då?

  1. Dålig mat, inte magsjuka! SJÄLVKLART har jag mera bakom pannbenet än att jag skulle dra ner smittsamma barn på en isstadio. Tro mig jag har antagligen flera barn än du och vet vad konsekvenserna kan bli…

   1. Fast du skriver ju inget om att det beror på dålig mat i tidigare inlägg, du skriver ju magsjuka och att du inte blivit smittad än. Sen när smittar matförgifning? Bara en stilla undran.

    1. Ja men det första man tänker på är kanske inte att det är en matförgiftning när man kräks! Det kom vi fram till senare…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..