Gött att jobba hemifrån och mera Black Friday!

Idag har jag lille Charlie hemma, han har lite problem med falsk krupp som kommer lite då och då. Men det går ingen nöd på Charlie han hälsar att det är rätt gött att jobba med mamma hemifrån :-)

hemma2

hemma1

Man kan ligga i soffan och titta på barnprogram, ibland kan man krama om mamma lite och tanka på lite kärlek. Kombon är perfekt!

Om en stund ska jag iväg och fota och då ska Charlie assistera mig, han ska ta med sin alldeles egna kamera säger han. Dessutom så ska han hålla koll på ljuset. Viktiga grejer det där. Lille sötnöten ♥

Eftersom det är Black Friday så vill jag i samarbete med KidsBrandStore tipsa er om deras stora Cyber Weekend!

Mellan fredag och och måndag så kan ni göra världens kap på deras ursnygga barnkläder! Upp till 60% på deras sortiment, hur bra är inte det!?

Nu hittar deras hemsida HÄR! Eller klicka på bilden…

cyber

Jag vill också passa på att tipsa er om TheSofaStore när det är Black Friday…

Just nu har det galet bra priser på utvalda varor. Olika rabatter för olika produkter, exempelvis så får ni 20% rabatt på alla mattor. Ni får 15% på alla lampor, 15% på alla fåtöljer osv. Gå in och kika på deras hemsida så ser du alla pangpriser!  Perfekt att fynda inför jul tycker jag. Dessutom så har de riktigt bra priser på alla soffor. Jag sparade nästan 10 000kr på att köpa min soffa på TheSofaStore. Hade tittat på exakt samma soffa hos en annan känd återförsäljare och skillnaden på priset var otroligt.

Ni hittar hemsidan HÄR! eller klicka på bilden…

blackmattor

Nu ska vi äta en glass innan det är dags att ge sig av, en av fördelarna med att få vara hemma med sjukt barn!

Kram / Madeleine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..