Extra bra att tänka på denna månad!

Har haft en lugn morgon och förmiddag. Jag är hemma med Emmy idag som har det lite jobbigt med nya tänder som kommer upp. Hon hade lite feber inatt och en krånglig mage. Tänk att alla mina barn har blivit sådana när tänderna ska komma. Jobbigt. Det verkar också som att hon är på väg att få en ordentlig förkylning, inte helt otippat nu när vabruari är på väg kanske. Vet ni vad?! Glöm inte att stänga toalettlocket innan ni spolar när ni har varit på toaletten. Visste ni att om ni inte stänger toalettlocket innan spolning så innebär det att drygt en miljon bakterier frigörs i badrummet och hamnar på golvet, i handfatet och kanske i värsta fall – på tandborsten! Äckligt! Extra bra att tänka på denna månad.  

Medans lilla hjärtat sov så avnjöt jag och mina toksnygga naglar en kopp kaffe. Så skönt att äntligen ta tag i mina naglar.  Jag har i perioder jättebra naglar, starka och fina. Men nu ett tag så har de varit bedrövliga och då är det perfekt att bygga upp dom. Min nagelteknolog Emelie är bäst, kika in hos henne HÄR för att få inspiration och varför inte boka en tid? Jag klurar lite på vad jag ska hitta på nästa gång jag ska besöka henne. Har snurrat in lite på matta naglar, men en vanlig fransk manikyr är alltid tidlös också. 

naglar5

Trasan höll mig sällskap som alltid ♥

kaffe1

kaffe2

Efter ett tag hörde jag inifrån sovrummet, Maaaaaaaaammaaaaa!?

kaffe3

kaffe6

kaffe5

Pusskalas!

Nu ska vi mysa resten av dagen och kanske unna oss en sen lunch på stan?

Kram / M

LOADING..