Är det bara jag som är lite mera ”por(r)ig”?

God förmiddag! Något stressig morgon, då denna mamma totalt glömt bort att tvillingarna skulle åka skridskor med dagis idag (jagärsämst). Fick ett sms av Micke Grabbarna ska åka skridskor idag, tar du med deras grejer och fixar en matsäck!? Ja just det! Och okej jag har sådär tjugo minuter på mig, inga problem! Det var vara att lägga i en högre växel och snabbt som sjutton fixa iordning allt och klä på tjejerna. Jag hann! Efter en kopp kaffe så hade jag varvat ner och nu har jag fått en hel del gjort.

Idag firar jag en hel vecka utan socker, och en hel vecka med bra och beslutsam träning! Heja mig. Jag tycker det är viktigt att man belönar sig själv. Resultat i all ära för det är ju det absolut roligaste såklart, men jag tycker man är värd något mer. Idag blir husmanskost och fint dukat bord min belöning minsann!

middag2

middag4

Ljuslyktorna från BYON hittar ni HÄR och de kostar 199kr och är såå söta! Prisvärda, plånboksvänliga och trendiga!

middag3
 

middag5

Fint att bryta av guld och mässing med blåa toner. Dessa underlägg från Tine K Home hittar ni hos borett.se 

middag1

De kostar 89kr och är supersnygga!

Igår skrev jag om sol, idag vaknade vi upp till dimmigt vinterlandskap med träd fulla av frost. Jag längtar så till varmare dagar, och kvällar man kan spendera i sin trädgården. Jag vill plantera blommor och börja bygga på ett attefalls hus. Jag vill vara ute. Jag vill grilla. Gaaaah ge mig sol!

Jag kanske skulle spraytana mig igen? Det piggar alltid upp om man är sommarbrun. Men okej, ni som kan det här nu jag har en fråga. När jag sprytana mig sist, jag skrubbade enligt anvisningar kroppen och gjorde allt jag skulle. Men man har ju porer på brösten osv och när de täcks med spryatan så blir de liksom mörka/svarta och det ser ju inte jättefräscht ut. Som om man har hundratals pormaskar hahaha sexigt! Eller är det bara jag som är lite mera ”por(r)ig” haha där fick jag till det. Förklara för mig, blir alla så?

Kram / Madeleine

 1. ha ha ha du är rolig, ja där fick du till det. 😀 kan dock inte svara på frågan, har aldrig testat spraytan för jag är rädd att kladda ner favoritsängkläder, underkläder etc. Vet inte om det är så att det missfärgar men har läst det för länge sen hos vissa bloggare att det var så?

  Jättefint dukat!

 2. Hej madelene
  Va tycker du om att din mor skriver på facebook helt oppet att hon hatar muslimer for de ar sa javla hemska?
  /Charitta

  1. Vi lever i ett land med åsiktsfrihet! Hon får stå för sina politiska åsikter, sen behöver man inte dela åsikterna.

   Jag tror och vet att hon relaterade till den muslimska kvinna som sprang ut på ett torg i ryssland med en fyraårig flickas huvud i handen!

   Däremot delar jag utan tvekan åsikterna kring muslimska ISIS! Denna grupp för mig IDIOTER, skulle jag vilja jämna ut med marken!

   1. Jag håller med dig Madde. Det är ju även så att muslimer förnedrar och ser ner på kvinnor och barn. Barn kan man gifta sig med och ha sex med fast dom bara är 9 år. Det är inte normalt och tycker svenskar det, är det dom som har sinnessjukdom och ingenting annat. Dessutom är det okey att stena barn till döds och kvinnor med om dom vistas i samma rum som en man. Min goda vän som är arab och har läst koranen i en massa år säger att det är en galen bok. Jag tror mer på dom än på galna svenskar. JAG ÄR INTE RASIST men jag accepterar inte att kvinnor inte är lika värda och att man kan pippa småbarn. Jävla sinnessjuka jävlar. Är man svensk och tycker det är okey, då ska man söka vård eller skjuta sig. Det är MIN uppfattning.

   2. Tack for svar.
    Att fordomma handlingar ar ok, finns det nagon som anser det som vissa grupper haller pa med ar ok?
    Men att uttala sig sa ar direkt hets mot folkgrupp. Skulle du gilla att nagon skrev/sa ”jag hatar storfamiljer for de ar bara arbetsskygga whitetrash och ingen ordning pa ungarna har de heller!”? Man kan inte gomma sig bakom ”asiktsfrihet”, ett uttryck som ar valdigt onodigt nar det anda finns lagar for vad man sen far saga och skriva.
    Inget jag skulle vilja att min mor skrev fullt oppet nar man ar offentlig person. Fast aven du ar lite smygrasist, syns tydligt i bloggen ibland.

    1. Jag är absolut ingen smygrasist! Jag står för alla mina åsikter! Och många av mina närmsta vänner är utländska och kommer bla från Libanon. Och vet du många av dom, nästan alla har samma åsikter som mig i många politiska frågor.

     Det är konstigt det där, omvänd rasism skulle jag vilja påstå!

   1. Det är DU som inte fattar, Madeleine Ilmrud!!!
    Skillnaden mellan att fördöma en fruktansvärd handling som EN människa gör eller att ”hata ALLA muslimer för dom är så jävla hemska”…..

    1. Nu hade hon inte skrivit riktigt så heller… Men vill man vinkla och dra uppmärksamhet så gör en del det!

     Alla muslimer är inte hemska!

 3. Jaja jag skriver igen:)
  Jag tycker de där prickarna försvinner efter första duschen. Annars så är det ju att peela flera gånger innan o smörja smörja smörja:)

 4. Ahh gå ut i solen när det är möjligt istälelt för att sraya dig… vi lever väl i norden och är det sol så är det och är det inte så är det inte …..
  För övrigt vill jag veta om besticken, hur blir de efter disk… håller de sig blanka och fina? Sen vad din mor säger är väl f-n hennes ensak !!!

  1. Jags är fullt medveten om att vi bor i Norden, men ibland vill man kanske känna sig lite snygg och då är spraytan ett bra alternativ.

   Ang besticken. Jag har diskat dom i diskmaskinen och de var fortfarande lika fina faktiskt. Var lite skeptisk men kan nu med facit i hand säga att besticken höll vad det lovat 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..