Skäms du! Och jag är Sverige!

Vilka dagar vi har haft nu! Sol och härligt väder, vad mer kan man begära, ja förutom några extra dagars ledighet? Vi har lekt, grillat, gått på promenad, umgåtts med vänner och grejet en hel del här hemma. Micke har byggt en liten kattgård, det blev superbra! Jag har sått gräs i den och ska pimpla den med lite färg och några roliga pinnar. Katterna kommer älska den. Ska visa bilder på den imorgon.

Igår var vi i lekparken och lekte med Angelica, Rickard, Lowa och Leia, Adams tjej. Vi hade lika roligt som barnen tror jag. De små turturduvorna passade på att pussas ibland och höll varandra i handen. Första kärleken. Så okomplicerat och oskyldigt.

lek1

lek2

Jag fick en kommentar om Adam och Leia. Date? Uppvaktning? Kan inte bara barnen få vara barn? Jag skämdes 

:-(
 å barnens vägnar för vad du utsatte dem för faktiskt. Barndomen är kort..sen kommer nya faser, det behöver man inte forcera med tonårs och vuxenbeteende. Skäms du Åse! Tråkigt om du inte hade någon ”första kärlek” ledsen för din skull! Jag hade en första kärlek, Fredrik Adolfsson hette han och jag kommer föralltid minnas den första pussen. Hade min mamma förevigat den pussen på bild så hade jag varit jätteglad och skrattat åt det idag. Det handlar inte om att forcera fram något tonårsbeteende eller vuxenbeteende, det här är så långt ifrån detta man kan komma. Väldigt oskyldigt och mest av allt bara gulligt! Det är inte heller så att vi har tvingat barnen till en date, Adam hade en önskan när han fyllde år förra året och det var att få bjuda ut sin tjej på pizzamiddag. Jag förstår inte att alla måste analysera allt och varje gång hitta/vinkla till något negativt att skriva. Väldigt tråkigt. Vi bryr oss inte egentligen, men jag vill ändå förklara vår syn på det hela.

Adam och Leia passade på att pussas både en och två gånger!

lek6

De andra barnen skrattade och tyckte de var söta. Colin som är väldigt framåt hittade nya kompisar direkt i lekparken. Efter en liten stund så fick han syn på några äldre grabbar som spelade fotboll på fotbollsplanen bredvid. De var kanske runt tjugo år, kanske äldre? De var invandrare och man såg att de definitivt kunde drilla med bollen. Innan jag ens hann säga något så stod Colin borta hos grabbarna. Hej får jag vara med och spela fotboll? Hallå får jag vara med? Killarna blev lite fulla av skratt och tittade på Colin och kunde nog inte säga nej. Okej vilket land är ni? Jag är Sverige! Det var väldigt komiskt och Colin menade bara att han ville spela för Sverige. Killarna skulle precis åka hem, de klappade Colin på huvudet och sa att han kunde få vara med nästa gång. Vi frågade Colin varför han sa så? Amen de var ju typ mörkare än mig, på FIFA spelar alla mörka killar i Spanien så jag trodde dom ville vara Spanien. Åh gud min lilla busunge Colin! Han är den ärligaste på jorden! Hahahaha.

lek3

lek7

Alltid vid din sida syrran ♥

lek8

Lowa

Lyckades fånga Leia och Lowas fina föräldrar på bild. De som ska gifta sig snart, om de kan bestämma sig för något datum någon gång. Jag ser framemot att få fotografera deras bröllop. De kommer vara såååå vackra och jag kommer gråta. Har blivit så blödig med åren, bölar för allt! Varför blir man sådan för? 

lek4

lek5

Kika in på Angelicas blogg för mera fina bilder! Tror hon har några snygga fotbollsbilder på gubbarna hahaha! Ni hittar hennes blogg HÄR!

Kram / Madeleine

 1. Men hur söta är de inte? Åh, tänk att få känna så redan som så liten, att vara kär är ju såå underbart ♥

 2. Tycker nog också att barn ska få vara barn. Gillar inte att dom , i stort sett, uppmuntras bli ett par med en annan unge. Låt dem leka och tycker inte alls det är kul att dom blir fotade när dom kysser varann.
  Men det är min åsikt bara

  1. Kyssas??? Agnes de pussar varandra! Och vadå uppmuntras att bli ett par. Man märker när man får fjärilar i magen, det kan kallas kär och det kan man inte rå för när man blir! Man kan bli kär även när man är ett barn.

 3. Jag blir så förbannat trött på folk som analyserar sönder och skitar ner världen så förbannat hela tiden.

  Visa känslor, att pussa någon, vad i helvete skulle det vara för fel.
  Tyck om nått istället för att hata.

 4. Låt barn vara barn säger några. Håller med! Å om barnen vill pussas och ”dejta”, har fjärilar i magen…Ja men låt dom! Barn blir inte tonåringar eller vuxna i förtid av det tror jag. Så söta!

 5. Hade min första kille i 1.an, höll handen på varje utflykt men minns tyvärr inga fjärilar. Hade också tyckt att det var mysigt om någon dokumenterat det på kort, för mig, absolut inte på en blogg för hela världen att se. Men det är min åsikt….

 6. Dom är ju så söta. Kärleken finns det ingen ålder för. Pirrar det i magen så gör det. Sagt är sagt. Och dom är ju barn och leker och har roligt också. Men en liten puss mellan varven<3

 7. Men ärligt talat, sluta lägg er i hur andra sköter sina barn. Madde kan själv avgöra vad som är bäst för hennes barn. Det behöver inte någon som inte ens känner familjen lägga sig i. ”Tycker nog att barn ska få vara barn”, ja men självklart. Varför skulle de inte få vara det? Det verkar som en del har väldigt lite att engagera sig i när det gäller deras eget liv. Så tröttsamt med alla skitkommentarer, kan väl inte vara något negativt med att visa känslor.

 8. Ser inget fel i att barn blir kära. Min son hade en flickvän när han var 5-6 år och gick på fsk. De höll handen och lekte. Likaså min andra son då han var runt 7 de höll handen och pussade varandra och ville gifta sig i trädgården. Det är oskyldigt. Var också kär då jag gick i första el andra klass och känslorna var besvarade. Helt ok och normalt.

  1. En del verkar inte förstå vad ordet respekt innebär. De bara tjatar om att man får tycka som man vill, att bloggare ska behöva ta skit osv.

 9. Det skrev jag ju inte. Ja tycker det är fel att de ska ta skot men här fanns ju inga elaka kommentarer bara lite vad folk tyckte och det behöver man ju inte alltid basunera ur!

 10. De är så söta <3

  Min dotter har precis fyllt 6 år och hon har en "pojkvän" på dagis 🙂 Eftersom deras pappor är kompisar träffas de annars också. Jag har aldrig sett dem pussas,men en och annan kram blir det och de pratar om vart de ska bo,hur många barn de ska osv. Man får ju ta det för vad det är 🙂 Jag tycker i alla fall att det är gulligt med kärlek oavsett ålder <3

 11. Dem är ju så söta. När jag bodde i Åtvidaberg så hade jag min kompis son på dagis där jag vikarierade. Han var 3 år. Och var kär i en tjej. De gick o höll varandra i handen hela tiden 🙂 . När vi , jag o min man var hemma hos min kompis o hennes son , så sa han ” O va det är skönt att vara kär” Då säger min man ” Ja det är det” Då svarar lill killen ” Det vet väl inte du, du har väl aldrig varit kär” Gissa om vi kunde hålla oss för skratt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..