Jag har nio barn, herregud jag måste vara helt galen!

Vilken natt! Det blev inte många timmars sömn inatt, EmmyLou och Tuvis vaknade flera gånger och var ledsna. I helgen som var så fick båda tjejerna feber, men det gick över lika fort som det kom. Det känns endå som om de har något i kroppen som stör. Man blir ju helt fel i kroppen när man inte sova. Jag tänkte imorse Hur kunde jag någonsin palla alla vaknar nätter med en bebis eller två bebisar samtidigt. Och jag har nio barn, herregud jag måste vara helt galen! Man förtränger tydligen alla jobbiga stunder, och det är väl tur det annars skulle man inte skaffa barn. Tiden när tvillingarna var små var värst. Första halvåret var som en dimma och det kändes som om tröttheten aldrig skulle gå över. Att synka grabbarna var inte helt lätt heller. När den ena sov så var den andra vaken och tvärtom. Det kändes som jag satt ute med brösten hela tiden och ammade. Det hela kryddades med att Charlie hade mjölkproteinallergi så jag var tvungen att ändra min kost efter det. Och det är ta mig tusan mjölkprotein i allt! Men jag klarade det uppenbart och nu sitter jag här och beklagar mig över en dålig natts sömn.

Vi har gått i morgonrock och blöja hela förmiddagen. Träningen igår kväll känns i magen idag. Jag hade velat ta en promenad på bandet i morse men jag orkade helt enkelt inte. Världen går inte under för det, jag hinner ikväll eller kanske rentutav när Emmy sover middag?  Allt blir vad man gör det till. Jag har lärt mig att inte sätta för höga krav men att inte tappa karaktären. Hoppar man över en, två och kanske tre gånger så är det lätt att man hamnar i ett dåligt mönster igen och vips så står man på noll igen.

morgon20

morgon21

morning31

morgon23

morning30

Nu ska jag sätta mig och börja ta tag i lite jobb som trillat in. Hoppas ni får en fin dag!

Kram / Madeleine

 1. Haha, läste just Mirkas blogg, hon hade haft en galen dag och du en galen natt.
  Själv har mina barn flyttat hemifrån och min make avled hastigt, alldeles för ung. Nu har jag all den tid jag tidigare sökte. Men saknar den röriga småbarnstiden så det skriker inom mig.
  Tänk vad mycket vi hade planerat och så plötsligt var han inte i livet och barnen blev vuxna.
  Ska inte klaga men det blir aldrig som man tänkt det. Så kämpa på i livet och njut av din familj, fina Du.
  Jag har det bra och borde inte klaga, har fina vänner och barn men ibland blir det såå tomt här hemma.
  Stror kram till dig

 2. Känner igen det där med vakna nätter, aldrig mer småbarn här.
  Hur har det gått med er tanke att bli familjehem till sonens flickvän?

 3. Klart du blir trött ibland..är imponerad av hur du hinner allt, städat o fint hem, träna, fota, resa, blogga o ta hand om barn…du är duktig! Minns du skrev om en del som köper instaföljare, är ju lätt, går snabbt o billigt men ack så fult o pinsamt, upptäckte igårkväll att en ökat 2000 på en liten stund, måte väl ha köpt då? Hoppas du o familjen får en trevlig helg!

 4. Först vill jag säga att du är grym fattar inte hur du orkar Du hade en så fin morgonrock vart har du köpt den???

 5. Det är härligt hur man kan förundras utav sina egna förmågor också 🙂

  Jag tycker du hade väldigt fin morgonrock! Vart finns den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..