Nu kan vi ge oss på riktiga äventyr!

Imorse vaknade jag halv sex av att det luktade bajs, ni vet stanken som kryper sig in i näsborrarna så man vill kräkas. Det var bara att kliva upp och ta på sig detektivmössan och undersöka den oidentifierade stanken. Det var Buster! Där satt han i hallen med sina stora bruna hundögon och skämdes. Mysteriet var löst, nöden har ingen lag och kan man inte hålla sig så kan man inte! Det är slitsamt att ha en valp men det är värt det alla gånger, dock så glömmer man fort hur det är. Engla-Freja tränar med Buster hela tiden och han har lärt sig en massa nytt, de är ett bra team. Igår var vi och vaccinerade Buster, det var inga problem. Han var så glad och viftade på svansen hela tiden. Det fanns mycket att lukta på och glada människor som ville hälsa på honom, det var spännande. Vi har varit noga med att Buster inte fått hälsa på andra hundar tills han fått sin trettonveckors vaccination, Devil blev sjuk när han var valp och det har jag i bakhuvudet och har varit extra försiktig. Men nu kan vi ge oss ut på riktiga äventyr och minsann träffa hundkompisar och träna på helt annat sätt,  vi röra oss utan att behöva vara oroliga. Nu kommer säkert någon påpeka att vaccinationen skulle vara gjord i tolfte veckan men då kan jag berätta att det är nya rön. Numera är det vid vecka tretton. Kommer inte riktigt ihåg just varför (ska ta reda på det exakt) men jag litar helt och hållet på mina uppfödare som var väldigt noga med att påpeka just det.

Det ena avlöser det andra så idag blev det vab igen! Micke är hemma från jobbet och jag ska precis ta tag i mitt jobb samtidigt som jag stoppar i mig lite frulle.

frulle1

Fullkomligt älskar hortensia, visst är det vackra ♥ Praktfulla och eleganta!

frulle2

Senare ska jag iväg på ett möte i Mantorp! Tänk om skulle kunnat få stanna till i Mantorp Park och fått leka lite när man ändå var i krokarna. Det skulle jag ha gillat! Det är någonting med mig och bilar alltså 😉

Kram så länge!

LOADING..