Nu känns det riktigt nära! Helomvändningen och motion smittar!

Ja det är ett faktum! Jag har blivit dunderförkyld. Hostar och snörvlar och skit äre. Pratade med Mirka förut, hon tyckte inte alls det lät bra och nja det gjorde ju inte saken bättre. Men jag kör på att kurera mig, träna mindre, äta rätt och köra på så gott det går. Ger det inte med sig senast på lördag så kommer jag börja äta en penicillinkur. Tyvärr när jag får sånt här så sätter det sig alltid i bihålorna och i bröstet. I nio fall av tio faktisk, mitt immunförsvar suger. Och eftersom vi åker till New York snart så tänker jag inte chansa.

Familjen hejar på mig, det bästa stödet ever! Jag är så tacksam över att jag har dom, jag har många fina människor i min närhet. Min vänner, jag vet inte vad jag ska säga, men jag har har världens bästa! Och jag tror faktiskt att motion smittar av sig. Redan i augusti så planerar jag att springa ännu ett lopp ihop med ett gäng tjejer. Och Mirka, jag vet inte vad jag ska säga vilken jävla krutkärring! Vilken helomvändning jag är mäkta imponerad.

Vi har blivit kittade med ett sverige-set, nu känns det riktigt nära! Barnen tycker mamma ser grym ut, och de vill gärna vara med och testa. 

spring2

spring1

springa4

springa6

springa5

spring3

För er som också är sugna på att springa ett lopp, få en oförglömlig upplevelse och resa så måste jag passa på att tipsa om tjejmilen i London! Ni hittar mera info på SpringTimes hemsida HÄR! Bra pris och en professionell researrangör, det ingår mycket och känns tryggt.

Jag har hört att ingefära och citron ska vara bra när man är förkyld? Har ni andra husmorsknep? (Desperat!!!)

Nu ska sätta mig och betala räkningar, ett riktigt tråkigt nödvändigt ont! Hahaha det får mig att tänka på något som Maggan skrev på sin blogg igår. Bistra män med frack och höga hattar, det bäst jag betalar på en gång. Läs HÄR!

Kram / Madeleine

 1. Detta hände mig i tisdags morse, vaknade totalt dunderförkyld med allt vad d innebär ont halsen, öron, totalt igentäppt i näsan. Tog mig igenom arbetsdagen ständigt drickande vatten för att rensa lymfsystemet (tror ja d va, googlade) sen åkte jag hem o drack hett ingefära, citron o honungsvatten hela kvällen o innan läggdags tog jag faktiskt en whiskey. Har aldrig provat detta tidigare men har heller aldrig varit med om att en förkylning vänt så snabbt för morgonen efter vaknade jag med enbart lite snorig näsa! Tror alkoholen tar bort lite bacillusker, det funkade för mig iaf, tips tips!

 2. Att ta en vitlöks klyfta och stoppa upp där bak över natten, ska tydligen vara en dunderkur mot förkylning. Har ej testat, men hört andra som säger att det är som en mirakel kur, låter skumt men kan ju vara värt ett försök.

 3. Koka färsk ingefära ca 3-4 cm i bitar i vatten i ca 10 min, ha i pressad citron lr ännu bättre grapefrukt o honung. Drick detta varmt lr kallt under 1-2 dygn. Blir ca 1 liter

 4. Mixa apelsiner i klyftor i blender, blanda med ingefära (smaka av och känn efter hur mycket ingefära tu kan ta).
  Drick flera sådana glas varje dag under några dagar!
  Och naturligtvis vitlök i massor och heta soppor:)
  Krya på dej nu!

 5. Har inga husmorsknep men kan tipsa om sinoclear på apoteket mot bihålorna.
  Får också ont som ett brev på posten när jag är förkyld, och tycker den här sprayen var väldigt bra. Bra mycket bättre än renexin, dyr dock men jag tycker den är värd det 😀

  Lycka till i NY!!

 6. Testa coldzyme! Inte ett husmorsknep men det funkar, min nya räddare i nöden. Förkylningen vänder mycket snabbare än utan. Kostar lite men värt varje krona om du frågar mig!

  Heja dig, du är grym!!

  1. forts.. och det är tjänstefel av läkaren om han skriver ut det i alla fall. Tyvärr är de flesta förkylningar virus

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..