Ni får lite till! Och det finns en orsak till det senaste inlägget på bloggen…

Godmorgon! Alla monsterreor har börjat, är det något som jag med många barn kan så är det att trolla med pengarna så de räcker till. Det kostar med barn fastän en del verkar tro att man bara blir rik på dom hahaha. Jag fyndar alltid under reor. Hittar jag något som jag vet är omtyckt och funkar bra så köper jag oftast fler av det. Och just nu är en sådan tid när jag passar på när det är lägre pris. Mina barn gillar ju som bekant kläder, en del mer än andra. Därför är det extra kul att kunna fynda schyssta märkeskläder billigt. I samarbete med KidsBrandStore så vill jag tipsa om deras stora monsterrea. Och inte nog med det. Ni får lite till! Ni får 15% extra på allt om ni uppger koden: SOMMAR15 hur bra är inte det!? Jag tycker det är grymt! Koden räcker tom torsdag. Ni kan hitta snygga tischor för strax över hundralappen och få 15% till på det. Snygga collagetröjor, söta klänningar och mycket mycket mer. Klicka HÄR! för att komma direkt till rean och glöm inte koden!

kidsrea1

kidsrea2

kidsrea4

kidsrea3

Mina tjejer gillar Ralph Lauren, det hittar ni också till bra pris 🙂 Tycker också att ni ska spana in Perellis kläder, classy och genomtänkta. Roligt att både hon och Pernilla Wahlgren gjort en eget kollektion. Jag har alltid haft en tanke på att själv göra det.

nya5

nya4

EmmyLou i Ralph Lauren ♥ Enkelt och gulligt!

Idag ska mina benhinnor få en omgång. Första på ett tag, jag ska ta en promenad på asfalten ner till Göta Kanal för att sen springa på grusvägen. Jag lyssnar på vad ni säger! Lite desperat att få det att funka. Ska börja cykla racer, hade ändå tänkt det men nu är det läge att ta tag i det för att löpningen inte har funkat. Skönt att rensa skallen ett tag! Ni var många som peppade, kom med råd och gav sin syn på senaste inlägget på bloggen och insta. Det finns ju en orsak till att jag skrev det, jag ska berätta men idag. Jag orkar inte. Nu tar vi tag i dagen va?

Kram / Madeleine

 1. Va roligt! Älskar Kids brandstore, tycker det är svårt att hitta snygga kläder till vår 7-åriga kille i många affärer, så fula tryck så brukar ofta beställa från just kids brandstore.
  Nu ska här shoppas!! Tusen tack 🙂

 2. Kan verkligen rekomendera att skaffa racer , jag skaffade i våras och cyklat 30 mil superlätt och roligt 🙂 jag har det som ett komplement till löpning och gruppträning . Lycka till !
  Du är en inspiratör , tack för all pepp ! <3

  1. Ska det verkligen vara ”lätt” att cykla. Man ska väl träna och då är det väl inte att kunna cykla långt och lätt som gäller. ? Rätta mig om jag har fel. Sen Madde, märkeskläder ? De allra flesta har inte råd att köpa märkeskläder till sina barn inte ens om det är på rea.

 3. Du ,och Micke är som gjorda att vara föräldrar, ett underverk till,
  vilken enorm lycka:) Nu menar jag om det blir så:/

  Det är nog någon mening att det ska bli en liten till:)

 4. Ingen annan än Madde och Micke ska bestämma om det ska bli 1 eller 10 till. Det är deras val och det beslut dom tar är deras och ingen, INGEN annan ska komma med moralpredikningar hit och dit över deras beslut.

  Till dom som hela tiden vet bäst….. Hur kan ni vara så gudallsmäktiga att det ni säger är det enda rätta här i världen? I min värld är det snarare en sjukdom.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..