Premiär, nyöppning och grymma brudar!

Hej och hå, dagen igår var kaos! Jag menar kaos! Victor ska skaka sina lurviga på Bråvalla och åker idag. Igår kom han på att han hade behövt tvätta innan hehehe igårkväll ganska sent ska tilläggas! Som den curlingmorsan jag inte är så hade jag inte tvättat! Bra va? Jag har förslit bli stenhård med att de större barnen får lära sig att at mera ansvar själva. Ja jag vet jag har varit lite löjlig med sånt. Wille går omkring och gapar på Victor om att han skulle platsa i ung och bortskämd men riktigt så illa är det inte. Han började sortera tvätt, jag blev road av synen faktiskt. Det blev många suckar och stön men till slut så redde han upp det också. Duktig pojke. Själv hade jag datastrul och morrade över det. Alltså jag är ärligt talat lite nojig över att någon hackat sig in på min dator. Webcam lampan börjar lysa och det ser ut som om om någon annan styr min dator. Läskigt som fasen! Inget jag ville göra gick och datorn ville inte alls samarbeta. Som pricket över i:et så kraschade min mobil helt och hållet. Den lyser och man kan sms till mig men jag ser inget. Skit i helvete! På fredagkväll så är förhoppningsvis min nya mobil klar, beställningsvara på elgiganten. Det blev en 128 GB iphone 6s plus, jag behöver en stor bra skärm eftersom jag har jobbet med mig hela tiden. Men nu kom jag på, alla mina kontakter? Fasen, hoppas jag har synkat med molnet eller vad det heter. Strul!!! Avskyr teknikstrul, och att man aldrig lär sig.

Medan allt kraschade här hemma igår och medan Victor kastade tvätt omkring sig så passade jag på att göra lite fint här hemma. Min eos har fått sin plats och inredningsdetaljerna likaså. det blev jättefint. Den vackra lilla söta glasvasen från AYTM och förvaringsasken i marmor med den fina handgjorda knoppen Greek Key. Det lilla zebrafatet från Jonathan Adler gjorde sig fin ihop med de andra sakerna så han fick flytta dit. Jag bytte ut postern och satte några väl valde ord som jag just nu behöver bli påmind om. Just nu är det mycket som snurrar, men jag är så glad över mina grymma brudar som uppmuntrar! Fasen vilka fina vänner jag har, ja ni vet vilka ni är ♥ Snart ska vi alla träffas, vilket gäng vi blir! Tanter i 40 årsåldern, ja några 50 taggare också och så jag som är så ung (men inte yngst kom jag precis på) hahahaha.

Life is not measured by the breaths we take. But by the moments that take our breath away

fashion4

fashion5

fashion6

fashion7

fashion8

Jag älskar quotes, älskar sådant som förmedlar. Det blir personligt, väldigt genuint och fint.

Ikväll ska jag på premiäröppningen av thefashionrooms fysiska butik. Det känns helt fantastiskt, kommer säkert få en tår i ögat. Lite som en bebis för mig och otroligt roligt att mina vänner jobbat så hårt på så kort tid och vuxit sig så stora. Jag var med från början och då blir det speciellt. Med anledning av denna premiär så kommer jag jag erbjuda er en grym rabatt på alla produkter i butiken. Bla de produkter som ni kan se på bilderna ovan, de är mina absoluta favoriter. Ni hittar både tavlan/postern, ramen, eos lampan, asken och mycket mycket mera på deras hemsida. Letar ni efter något att förgylla hemmet med, eller kanske en present så hittar ni det hos www.thefashionroom.se 

Uppger ni koden: SOMMAR i kassan så får ni 15%alla produkter i butiken tom fredag 23.59 wiiiii 😀  Ni kommer direkt till sidan om n i klickar HÄR! 

Nu ska jag göra mig klar för ikväll. Ta hand om er så länge!

image

Kram / Madeleine

  1. Tack för ikväll Ewa, även om vi knappt hann att hälsa. Trevligt att se dig och din förtjusande dotter 🙂

 1. Så grymt snygg du är!! Hoppas att premiären blir lyckad!!

  Teknik som strular är pest!! Jag ropar alltid på min man för jag kan inget!!

  Jag tror det är jättebra att låta barn vara delaktiga i hushållsarbetet! Det är en lärdom i livet, framförallt just tanken att hjälpas åt, att det inte alltid är någon annan som tar hand om stöket! Bra att han fick fixa själv!!

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

    1. Blogg är mer än bara skriva, det är knyta kontakter, redigera bilder, fota mm =) Madde du gör ett galet fint jobb <3

    2. Madde kanske har annat att göra också än att bara sköta bloggen. Vore det inte bättre om du, Sanna, hittade något annat att engagera dig än att bry dig så mycket om Madde och hennes liv.

 2. Hur rengör man eos lampan? Jag har en ikea plast i köket som jag duschar ca 4 ggr per år… tänker att det borde bli jätte dammigt i fjädrarna? Jag är så sugen men man vill helst kunna damma så man slipper kasta den efter hand

  1. Hej! Tror bestämt att mattan är ”Vallöby” från IKEA;)
   Fin och prisvärd!
   Hälsningar från en annan Madeleine

  2. Ikea har den 🙂 Jag köpte en idag efter att ha sett den här på Maddes blogg och blev tvärförälskad i den!

 3. Jag bor 600 meter från bråvalla i statsdelen eneby

  Så vi bor här håller koll på ungdomar o vuxna

  Polisen har tillfällig polistation på bråvalla från i år

 4. Ah suck för teknik som strular!!!! Min mobil stendog på midsommarafton av en vällingflaska som läckte lite vatten på min telefon….. Fan om jag ändå tappat den i toa eller nåt, det stör mig att det va så lite som behövdes 🙁
  Lycka till på premiären, så kul 😀
  http://www.lotte4.blogspot.se

 5. Och där kom en liten ”pik” till någon”mycket tanter 40 och någon 50 taggare” Och det skrivs mycket om fina vänner nu i bloggar!!!!

 6. Datastrul är bland det värsta som finns, visst blir man nojig, blir rädd då fb inte ser ut som vanligt och av skumma vänförfrågningar…det med webcam-lampan lät skumt. Härligt med fina vänner, är ni ett bloggäng som ska träffas?

  1. Ja verkligen! Datastrul suger! Och jag blir med lite nojig över sådant.

   Ja vi är ett litet blogg gäng kan man säga. Fast privat även goda vänner bakom bloggarna.

 7. Jag tror att du gör dina barn en björntjänst genom att curla som du gör, tänk om tex Victor skulle flytta hemifrån ganska snart, vad kan han då liksom?
  Tror det är bra att barnen får vara med så mycket som möjligt från början och hjälpa till och få lära sig ta ansvar.

  1. Hon skrev ju att det var precis det hon inte gjorde…att hon inte hade tvättat själv utan det fick han göra själv.

  1. Jag har en fotograf som jag brukar jobba med. Annars fotar jag själv eller fotas av min son som pluggar på ljud och bild skolan 🙂

 8. Det finns väääldigt många fina posters på the fashion room, av den typen du har i det här inlägget (grafiska posters). Kan man inte sortera dessa på hemsidan? Letar efter power-posters till mitt singel-hem, och får läsa många fina om barn och sin käresta. Det blir så väldigt mycket scrollande och jag orkar faktiskt inte leta efter ”min” perfekta tavla. Kan ni inte kolla om det skulle vara möjligt att lägga in filter på något vis, exempelvis hemma, min kärlek, familj, eller något annat?

 9. Väldigt fin bild på dig o fin tatuering! Gillar när du visar inredning o trådgård, även kul att se barnen. Blir så full i skratt av en del jag läser på en annan blogg som kanske inte är menat att va kul, och av vad en del läsare skriver, finns många naiva läsare…och arga o gåpåiga har jag sett här hos dig, men lugnat ner sig lite här skönt.

 10. Jag älskar din blogg Madde, ren och utan tillgjord perfektion. Ärlig och rak, som det ska vara och som ger en hälsosam syn på att livet inte är en dans på rosor och att alla har toppar och dalar oavsett vem man är. Fortsätt på din väg, jag hänger på!
  Kram till dig och din fina familj

 11. Hej!
  Jobbigt med datatrassel. Hoppas det löser sig!
  Vad är det för hylla/ byrå som tavlan står på? Är det en Ikea Billy med deras gamla vitrindörr eller är det någon annan möbel? Är på jakt efter en liknande.
  Ha det gott!
  /Marika

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..