Bästa tipset!

Dagen idag blev inte riktigt som tänkt.. Har spenderat hela dagen på sjukhuset med nära anhörig.. Många provtagningar, kontraströntgen , ultraljud med mera. Just nu är jag helt slut och hoppas morgondagen blir bättre.

I samarbete med kidsbrandstore vill jag tipsa er om en grym rabatt ni inte vill missa. Endast idag får ni -50% på allt då de har lagerrensning. ( ej nyheter). Ni hittar sidan HÄR

image

 

Missa inte den här chansen att fynda riktigt fina kläder.

Var rädda om varandra. ♥

Kikar in lite senare.

puss / M

 1. Ja just det!! du måste copycat någon annan bloggare. Nu förstår jag. När Mirka skiljer sig, lägger du ut blogginlägg påminnande om separation. När Magdalena misstänker bröstcancer, så har du en nära med hälsoproblem. Du är så otroligt genomskinlig. Tråkig så in i norden har du blivit!

 2. Madeleine!
  Den här Klara har nog inte alla hönsen hemma. Tänker på dig, och tycker du är en underbar mamma och hustru. Hoppas du blockerar denna otrevliga människa. Många varma kramar till dig.

 3. Men Klara sluta läs då om hon är så tråkig!!! Det finns andra bloggar som är betydligt mer genomskinliga men det är du nog för pantad för att se och förstå. Kram till Madde och tack för bra blogg!

 4. Vi är så många som gillar dig och din blogg.. Du verkar vara en sån fin tjej/mamma och lever det liv många önskar därav dessa nedrans nättroll som inte kan låta bli att förstöra med sin negativa/bittra attityd.

  Fortsätt snälla att skriva blogg.. i like – a lot!

  Kram och kärlek till dig och det som tynger dig just nu blir bättre.. ge det tid bara! <3

  /stina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..