Morgonstök och stadsfestival.

Imorse när jag gick upp så fick jag börja med att städa upp i köket efter Buster. Jag hade glömt gå ut och slänga soppåsen igår och då passar den lilla grävlingen på att demolera den i molekyler. Phuuuuu! Han vet dessutom om att han gjort fel också, så fort han såg mig så smög han iväg och lade sig som en liten liten boll i hundkorgen som om han inte skulle synas.

Sen satte jag på kaffebryggaren och väckte resten av familjen och gästerna. Mirka låg och drog sig, men när hon väl kom upp så blev hon pigg som mört. Linnea kom upp strax efter, spänd över tatueringen som hon ska göra idag. Kevin tatuerade sig igår, han blev så himla nöjd, roligt. Han och tjejen låg kvar länge innan de kom ner och käkade frukost.

mirka1

mirka4

mirka3

mirka7

mirka6

När jag och Mirka var i NY så köpte vi båda bareMinerals, har ni testat det? Ingen av oss har efter att vi köpte det använt något annat smink. Hyn mår så mycket bättre av att använda det. Så många som tipsat om det och jag fattar inte varför jag inte testat det tidigare. Jag är helt såld! Hade tänkt att jag skulle skriva om det men har glömt bort det, kom på det nu när Mirka satt och sminkade sig.

mirka2

mirka8

Inspirationen till Kevins tatuering kommer från en gammal film som heter Donnie Darko, science fiction-dramafilm. Jag hade aldrig hört talas om filmen förens Kevin berättade för mig. Och nu måste jag ju titta på den.

mirka9

mirka10

mirka11

Mirka och Linnea åkte till Tobbe för att tatuera och jag skjutsade Kevin och tjejen till tåget för de åkte hem redan idag. Ikväll vankas det grill tror jag, Linnea ska följa med Victor ner till stadsfestivalen. Mirka ville nog gå ner en stund också, själv är jag helt slut. Vet inte vad det är med mig? Det har varit så mycket en tid nu, måste ju vara därför. Känner mig inte helt hundra, men det är härligt med lite besök som muntrar upp.

Micke och Engla-Freja låg och myste i fåtöljen, vi har tittat lite på gamla Familjen Annorlunda avsnitt som går i repris på TV4 nu. Barnen har vuxit sååå himla mycket, jösses! Wille skrattade så han höll på att kissa på sig men gud vad gör jag hahaha! 

mirka5

Kram / Madeleine

  1. Vilken jävla kommentar! Är det viktigt om hon har jättesnyga ben? Tror att hon är en fantastisk människa med eller utan snygga ben.
   Tycker man det är något att framhålla fattar man inte mycket!

   1. Oj då lilla vän vad det var känsligt ! Vore kul att veta varför hihihihi , Mirka är en fantastisk människa oavsett utseende ! Men får man inte säga att hon har en fantastisk stark och vacker kropp utan att nån ska tolka det som nedvärderande?

  2. Nu känns det som om du skriver så för att Madde skrivit att hon har fula ben. Lite onödig kommentar tycker jag nog att det var.

   1. Men herregud !!! Ska man inte kunna skriva att nån har snygga ben för att dennes kompis inte tycker att hon själv har det ? Hade inte ens en susning om att Madde tycker det!

    1. Fast ”Andrea” du hade nog en liten susning iallafall, eftersom du tidigare här inne har påpekat Maddes åderbråck så var det nog flera som förstod ditt egentliga syfte. Men håller med Mirka är jättesnygg och även Madde!

 1. Härligt inlägg! Så kul med besök! Såg också ett reprisavsnitt av FA häromdagen, jättekul att se de gamla avsnitten! Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg!

 2. Jag har alltid varit ett stort fan av Mirka o Peter och är det fortfarande, DÄR kan man snacka om att vara sjyssta människor, pratar med sina barn och varandra INNAN de väljer att säga något till oss om sin skiljsmässa tex och då kommer det inte ut som något det bloggas om i någon vecka först utan sakligt och så som det är bara – Enkelt. Jag förstår att många drar i och vill umgås med henne, hon verkar klok,varm och fin. Har aldrig heller hört att hon varit inblandad i något blogg bråk eller nåt. Sedan har väl hon precis som alla andra en åsikt men skriver inte om den mellan raderna.. Hoppas ni får en fin helg i vackra Motala.

 3. Madde är det inte dags att ändra din presentation? Emmy-Lou är väl liite äldre än 5 månader och likaså ni andra med? Känns lite B att ha bloggare som yrke och inte hålla ordning på ”ansiktet utåt”. Inget illa ment, du har säkert bara glömt och ville påminna. Ta det lugnt när orken inte finns, jag körde på och ligger här med förmaksflimmer nu, 48 år.

   1. Förstår att det är lätt att glömma ändra ålder, speciellt Emmys varje månad 😉
    Ett tips är att du skriver året de är födda istället så slipper du ändra vid varje födelsedag.

 4. Jag har läst din blogg länge och har haft stor respekt för dig, men blir ledsen nu när jag läser hur du med flera bloggare gaddar ihop er mot en person som mår dåligt.Om hen nu har sårat någon av er är det väl mellan två personer, olustigt att åtminstone fem av er ger pikar varje dag, du får ta bort detta om du vill men hoppas att det blir en bättre stämmning hos er bloggare , som det är nu är det inte rolig att läsa era bloggar som det var förut

  1. Hej Margot,

   Gaddat ihop oss? Hur menar du? Absolut inte överhuvudtaget! Om någon vill få det att se ut som det så är det väldigt tråkigt.

   Det är nog också lite upp till betraktaren att tro så eller att misstolka. Jag blir så ledsen när FOLK försöker vinkla allt som om vi är ett gäng bloggare som försöker trycka ner någon.

   Jag håller mig utanför, jag har sagt mitt och där är det punkt!Jag har sett allt för många sidor som jag inte vill ha med att göra. Jag lever för min familj och de närmaste i min omgivning. Har inte tid med drama och skitsnack.

   1. Tack för att du svarade,men det är ju inte bara jag som märkt av att det har blivit en sämre stämmning inne hos flera av er.

   2. Jag skäms för vad min namne skriver på din blogg. Jag läser den ibland men har aldrig kommenterat så detta blir första gången och gör det för att förtydliga att det inte är jag ifall du känner igen namnet.

   3. Blir lite pinsamt när ni låtsas att ni inte fattar nått vad som menas med sånna som Margots kommentarer. Tyckte det va bra skrivit av henne.
    Tror nog du också innerst inne förstår att vi förstår vad som försegår, men så klart du inte kan skriva det.
    ledsamt hur bloggvärlden har blivit. Inte bara tävlan om läsare utan även tävlande om vänner. Helt sjukt vad mycket det skrivs om vänner hit och dit nu för tiden. Den ena bloggerskan är värre än den andre i detta ämne just nu känns det som.

    1. Fast Pia nu tror jag du får ta och backa lite! Om du inte är en av uppviglarna vill säga? För det är faktiskt det skitigaste i denna bloggvärld just nu!

     Bara för att vi är ett gäng bloggare som råkar vara vänner och som också gillar att umgås och gillar att skriva om det så behöver det nödvändigtvis INTE betyda att vi mobbar någon! Herregud!

   4. Men hallå Madde! Behandla oss inte som vi är dumma, även om inte du kan jag tycka, skrivit o antytt o massa skit, så vet du nog precis vad det handlar om. Det har ju hållit på en låååång tid nu mellan er bloggare, inte kul, men låtsas inte som du inte fattar, inte shysst mot oss läsare, dumförklarar oss, har ni inte oss läsare som kommenterar o läser blir det ju inte kul.

    1. Fast nej ärligt talat så är det faktiskt bara rent och skärt skitsnack!

     Allt handlar inte bara om en och samma stackars människa! Nu blir jag arg och förbannad! Jag har nog med mitt egna och lägger inte någon energi överhuvudtaget på det där patetiska dramat! Vilket det nu må vara!

     Och en sak till! Man är ingen mobbare för att man inte vill ha en människa i sitt liv….eller!? Umgås du med alla du inte vill umgås med!

     1. Precis Madde, håller med dig där (å det gör jag inte alltid)…umgås folk med människor de inte vill? Å är de då en mobbare? När blev man mobbare för det? Du skriver gång på gång att du inte vill lägga energi på det där…då är det fel, å hade du skrivit om det, så hade det varit fel, för då hade du lämnat ut en vän (hade kommenterarna) sagt. Hur än du gör har du rumpan bak…precis som ALLA andra.
      Bra blogg!

 5. Så trist för dig Madde tycker jag…för om det är som du säger, att du aaaldrig skriver rubriker och antydningar för att locka läsare, inte vill delta i tjafs mellan bloggare osv osv…vad är då anledningen till att få bloggare har så otroligt mycket tjafs i kommentarerna, antydningar om allt möjligt osv? Beror det bara på din läsare och inte alls på bloggaren själv….så tycker jag du borde blockera en massa läsare, för din bloggs skull å framförallt för din skull. Även för Mickes skulle som här hängs ut som en skitstövel ( inte av dig, utan dina läsare). När du sa A där så borde du kanske också säga B, för hans skull! Å för att få tyst på de elaka spekulationerna mot honom.

 6. Det finns så mycket otäckt i världen numera, när man läser mellan raderna hos en del bloggare blir man besviken, vi är ju inte dumma i huvedet om vi inte förstår att något pågår.Sluta och läs då säger ni.. men det är väl oss läsare ni lever av.Som världen ser ut i dag hoppas man att åtminstone att bloggarna kan vara vänner

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..