Hur tänker ni kring det?

Jag har aldrig någonsin lyckats hitta ett fyrklöver, inte så ofta jag har tur heller. Men Engla-Freja kan titta ner i gräset och av en slump se ett fyrklöver bara sådär. Det har hänt flera gånger utan att hon ens har letat. Idag gjorde hon det igen, tittade ner och plockade upp ett fyrklöver. Det sägs enligt västerländsk tradition att fyrklövern är en lyckosymbol, speciellt om man hittar den av en slump. Hoppas min stora tjej alltid kommer att omges av lycka.

Läste ett citat från Oprah Winfrey apropå lycka som jag tyckte var väldigt bra. Om du koncentrerar dig på vad du har kommer du alltid att få mer. Om du fokuserar på det du inte har kommer du aldrig någonsin att ha tillräckligt. Visst stämmer det!?

höst22

Micke stod för maten ikväll, jag har inte riktigt känt mig i form. Trött efter flera nätter utan sömn. Är det inte Buster som väcker mig så är det någon annan.

Det blev ädelost, fläskfile och pasta. Gott på en lill-lördag. Jag passade på att fota Wille när han inte såg, han vill aldrig vara med på bild numera, och har jag tagit ett kort på honom så måste jag alltid dubbelkolla så att det är okej att jag lägger ut det. Rätt och viktigt. Jag vet att många har olika åsikter om det här att publicera bilder på sina barn på nätet, på sin blogg eller Facebook. Hur tänker ni kring det?

höst21

höst20

Imorgon ska jag träffa en riktig glädjespridare. En person som alltid får mig att skratta. Så ska jag berätta något roligt för er, eller ja åtminstone för några av er som är intresserade 😉 hihi!

Kram / Madeleine

 1. Jag lägger inte ut bilder på ansiktet på min dotter utan på kroppsdelar eller bakifrån. Har sen hon låg i magen sagt att det kommer bli hennes val om hon vill att jag ska lägga upp eller inte. Där finns så många som bara ska nosa o snoka hur hon ser ut vem hon är osv pga vissa omständigheter. Inte för att hon är sjuk eller ser konstig ut hon är världens sötaste. Iaf då fatta jag det beslutet att om man vill se Agnes så får man göra det personligen inte via sociala medier. Förresten uppskattar att läsa din blogg jätte mycket.

 2. Har alla era barn (dina och Mickes) blå ögon? Vad har dom andra för färg som du har andra pappor till? Jag tycker det är så roligt med ögonfärg på barn. Hur det blir si och så.

  1. Alla barnen har har blåa ögon, förutom Victor som har åt den gröna hållet Jag håller med tycker också det är roligt med hur ögonfärgen kan bli. Mickes pappa tex. han har mörkbruna ögon men Micke och alla hans syskon är blåögda.

 3. Det opera sa…läst boken the secret? Handlar typ om det och att du drar till dig det du tänker på. Tex du säger att du inte har tur, säger du så får du ingen tur. Vänd på det!
  Bra bok pch tänkvärd. Ger en positivare syn på livet!

 4. Klart man ska fråga innan man lägger ut, precis som du gör. Skrevs om det ur barns perspektiv i Kamratposten för ett tag sedan!

 5. Jag brukar alltid fråga mina stora barn om det är ok att jag lägger ut bilden jag tagit och de vill ju förstås alltid kolla först så de ser ok ut så inte håret ligger fel eller att de gör nån konstig min För då får vi ta om kortet Ser framemot det roliga du kommer att berätta för oss Ha en fin dag

 6. Jag tycker väl att man gör som man vill gällande barnens bilder, så länge det är okej för de så kör på. Men samtidigt tror jag att det hänger på vilka läsare man har etc. Har man så mycket hat som tex Bella (Blondinbella) varit tvungen att stå ut med så förstår jag att man inte vill visa sina barn offentligt, för man vet ju inte vad de stackars psykfallen som är deprimerade och knasiga i huvudet kan göra. Men jag tex har inga problem att visa mina barn överallt med märkta bilder. Dock börjar jag sakta men säkert minska på barnbilderna, försöker i alla fall, bara så tråkigt för släkten i Colombia som inte kan vara delaktig i vårt liv då 🙁 haters är verkligen tragiska, förstör för sig själva och alla andra.

  Ha en fin dag tjejen.

  1. Låter väldigt illa att benämna deprimerade personer som psykfall och knasiga i huvudet! Depression är väldigt vanligt och många drabbas någon gång i livet.

   1. Emma: Nu valde du att tolka det fel, det är inte bara deprimerade personer jag syftar på, jag skrev ”deprimerade OCH knasiga i huvudet”. Depression är något vanligt ja, har själv varit där men jag syftar på de som har en skruvlös, haters, jag ser de som deprimerade OCH vilsna, knasiga i skallen, psykiskt störda till och med, för att kunna hata en människa så mycket som de gjorde eller gör med tex Bella så måste man vara skadad på något sätt och förmodligen djupt deprimerad också.

    Depression i sig leder inte till att vara en hater, men de som är haters är nog både deprimerade och saknar säkert något rätt i huvudet också, det är så jag menar. Hoppas du förstod vad jag menade nu.

    Se bara på den här personen Charlotta som kommenterat här om mig, hur skadad är man inte liksom? Med andra ord, hon behöver hjälp anser jag.
    Ha en fin dag.

 7. Inga barnbilder pa nätet som kan kopplas med namnet och identitetet…. jag skulle ända inte utbreda mitt liv pa nätet som bloggare – det är säkert en smakfraga….

 8. Varför plockar du bort mina kommentarer
  Jag anser i vilket fall som helst att set är OK lägga ut bilder på barnen OM de inte själva säger ifrån. Det är värre med vad en del skriver om sina barn, det följer ju med ut i det sociala livet och era barn har ju inte valt offentligheten.

 9. Ja man ska nog vara försiktig med att visa sina barn. Finns så mycket skit på nätet. Men det bestämmer nog föräldrarna själva och barnen. Så skönt att du tar bort dessa vidriga människor som förpestar dinblogg Kram!!

   1. Vad är det som säger att just detta receptet finns på nätet? Det kanske är ett påhittat hopkok av Micke eller så är det ett recept han hittat. Sedan finns det säkert en hel uppsjö av olika varianter på pasta med ädelostsås och alla kanske inte är lika goda.

 10. Lägger absolut inte ut bilder på mina barn och jag nämner inte deras namn. Det är sonen eller dottern om jag ”måste” skriva nåt om dom. Jag frågar dom inte heller om jag får lägga ut bilder (10 och 12 år) för jag vet att dom inte ännu kan förstå vad det kan innebära. Ha en bra kväll:))

 11. Jag tycker man ska fråga precis som du säger. Jag har en fundering kring när man bloggar så pass öppet som du gör …det borde de ju åxo bli tillfrågade om. Hela familjen hängs ju ut. Å jag förstår att LÅNGT ifrån allt läggs ut…men ändå väldigt mycke mer än för barn vars föräldrar inte bloggar. Bara en fundering…

 12. Nej jag hade inte lagt upp bilder på mina barn utan att dom var med på det.
  Så länge dom är så små att dom inte kan säga ifrån själva så känns det inte rätt men det är min uppfattning.
  Det som hamnar på nätet finns ju där för all framtid.
  Var och en gör ju som den vill.

 13. Hej 🙂
  Jag tycker att det är upp till var och en att bestämma hur man vill göra angående bilder. Jag lägger ofta upp bilder på barnen 🙂 De har dock alltid kläder på sig då jag p g a erfarenhet vet att det finns mycket ”konstigt” folk..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..