Picknick i vardagsrummet.

Lilla ankan, som jag varit orolig för henne. Jag är ingen superfjantig hönsmamma men när man inte riktigt vet anledning till hundra procent så oroar det. Hon fick såklart vara hemma idag, återhämta sig och vila. Hon mår tackochlov bättre, är fortfarande svullen men inte lika mycket som igår.

Det känns ändå som om hon fått ett getingstick, på utseendet. Oliver var jätteallergisk som liten, vi fick ha anapen sprutor i hans väska, dvs adrenalin emot akuta allergiska reaktioner. Och allergier finns ju i släkten och bland syskonen. Ni kanske minns att jag var på akuten med Tuvis för några veckor sedan? Då svullnaden hela armen upp av ett litet myggbett. Tack alla ni som kommenterat och delat med er av era erfarenheter, ni är så gulliga.

Idag har vi bara myst, pussats och kramas. Emmy ville ha picknick på en filt på golvet i vardagsrummet ♥

höst15

Vad tycker ni om golvet? Visst blev det fint 😀 Jag visste att det skulle bli perfekt! Många som har frågat om det, det kostar 139kr/m2 typ 307kr paketet och ni hittar det på jem & fix. Det heter Boulder Ek och om ni klickar HÄR så kommer ni direkt till golvet! Och nej detta är inget sponsrat inlägg, vi betalad strax över 4000kr för golvet (lika bra att tillägga den informationen hahaha) Micke har slitit som ett djur. Ni ser kanske också upptäckt att det ser lite annorlunda ut? Ja precis, det är en annan soffa. Jag flyttar om lite i huset och har fått en släng av renoveringsadhd. Skönt att ta tag i det! Så ni får stå ut med att jag lägger ut lite sådana inlägg nu och då.

Tadaaa listerna har tillkommit också! Underbart 🙂 Vilken skillnad det blir, det känns som om vi har ett helt nytt vardagsrum.

höst16

höst17

Nu ska vi åka handla lite till kvällsmaten. Tittar in senare.

Kram / M

 1. Så snyggt det blev! Blir inspirerad av dej att förnya i hemmet
  Men får jag fråga om ni gjort er av med sofforna ni hade tidigare?
  De kan inte ha varit speciellt gamla. Är det katterna som klöst för mycket?
  Vi har kattungar i huset nu och jag håller på bli galende förstör mer än barnen någonsin gjort!
  Blir ny soffa för oss med snart..

  1. Vad roligt att du tycker det, tack Nej vi har kvar den gamla soffan också men möblerar om lite. Men inte kul men kattungar dom klöser Jag har blivit skonad från det tackochlov!

   1. Man har det eller inte . Inte ett dugg att skämta om. Än en gång ett uttryck som inte borde skrivits. Sen undrar jag HUR ni kan leva på era bloggar. .Vem betalar er? Hur och varför ?

    1. Har du ADHD? I vilket fall verkar du ha en väldigt kort stubin. Vad arbetar du med? Vem betalar din lön? Får du socialbidrag? Är jorden platt? Och i så fall varför?

    2. Men snälla du, inte första gången du måste uttrycka dina åsikter och varje gång negativt på något sätt. Det måste vara så fruktansvärt jobbigt att alltid vara bitter. Och eftersom du nu ogillar så mycket med hur jag väljer att skriver och leva så förstår jag inte heller varför du envisas med att fortfarande läsa här?

     Att se positivt på saker gör livet genast lite mera glatt. Jag har nog en lite släng av adhd, en superkraft mellan varven. Att jag skämtar om det behöver inte nödvändigtvis inte vara negativt. Tvärtom.

     Jag är anställd på Allt För Föräldrar, precis som att man är anställd på vilket annat jobb som helst. Mitt företag betalar mig. Hur? Ja alltså ekonomiavd gör en utbetalning. Varför? Ja för att jag jobbar!

    1. Det hoppade här, fast du förstod nog att min andra kommentar inte var riktad till dig utan till surstruten här ovan =)
     Ha en fin torsdag och en skoj helg
     Kram Marina

 2. WOW vad snyggt och fint ni har det hemma! Alltså golvet, jag dör, så jädrans fint och fräscht. önskar jag kunde övertyga mannen min om att byta ut till det golvet men då skulle han gå upp i taket, vi har nytt hus, byggdes för 4 år sen haha. Men ååå säger jag bara.

  1. Hej, det är ett laminatgolv som vi köpt på jem&fix, länkade i inlägget direkt till golvet där kan du läsa mera 🙂

 3. Du/ni har det så otroligt fint,städat och mysigt inrett. Så kul att se och läsa dina inlägg och se på alla dina fina foton. Kram till dig och hela din goa familj

 4. Jättesnyggt blev det Ser framemot fler inrednings inlägg Min lilla gillar också picknickar i vardagsrummet och hon brukar bjuda ALLA sina dockor och gosedjur

  1. Hej Linda, tack så mycket. De golven är faktiskt också köpta på jem&fix 🙂 Tror bara de har en variant av den mörkgråa så gå in på deras hemsida så hittar du snart.

 5. Så skönt att Emmy mådde bättre idag, förstår att det känns bra i mammahjärtat 🙂
  Mysigt med picnic inomhus när vädret kanske inte är det bästa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..