Stora starka karlar och en sleten morsa!

Ett inlägg med reklam längre ner…

Ikväll är jag sleten mina vänner. Känner mig som alla de förutfattade meningar folk brukar ha om mig hehehe. Trött, sjabbig sliten blivande tiobarnsmamma. Med fett hår, utkletad mascara och skitiga mysbyxor. Älskar mysbyxor, skiter i hur sminket sitter och många barn har jag också. Gud vad jag bara älskar att vara som jag är!

dator2

dator1

Det blev en lång dag. Med prover och viktiga genomgångar, klarade ett prov och kuggade ett annat. Skit också! Jag verkligen hatar att misslyckas, det gör väl alla. Imorgon blir det omprov, och då ska jag bara klara det. Det är så galet mycket som ska fastna i knoppen där uppe. Vi har en grym lärare också, och det är jag väldigt mallig över. På sin senaste tävling tog hon sju medaljer varav tre guldmedaljer. Så jag är i trygga men ”hårda” händer 🙂 Att bli nagelterapeut och utbildas av en utav dom bästa ska väl vara tufft!?

EmmyLou klädde ut sig idag, gick omkring och sa bus eller godis, det blev inte det senare alternativet så buset var ett faktum. Tur att jag inte var hemma haha. Blev uppdaterad mellan varven där jag satt med min kaffekopp och vässade hjärnkontoret. När är det barnen ska klä ut sig egentligen? Var det i helgen? I stå fall har vi missat det. Jag fattar aldrig vilken dag det är.

Masken har jag använt som fotoaccessoar, material till min sida www.artbyem.se, nu gjorde jag lite reklam för mig själv det måste man väl få? 

halloween1

halloween2

Apropå busiga barn, då behöver man ork. Ni vet ju att jag skrivit om Maggans all in one boost, och en del har undrat varför jag inte själv äter dom? Jo svaret är ganska enkelt, jag väntar barn. Jag är så avis på dom som kan äta dom för jag ser verkligen vilken skillnad det blivit. Framförallt har de alla blivit så himla pigga! Min mamma äter dom, Micke äter dom, några av Mickes kollegor på XL-bygg. Jajamän ni läste rätt! Stora starka karlar med riktiga arbetarkroppar. Micke har snart ätit upp en burk, dvs han har ätit tabletterna en månad. Han ska själv få recensera tabletterna här på bloggen i ett litet gästinlägg. Näringen i de tillskott som produceras är extraherade direkt från naturliga råvaror, så med andra ord är det bra grejer för kroppen. Fast i en dos som man kanske sällan få i sig i den dagliga kosten.

boost5

Är ni intresserade eller nyfikna och vill prova Maggans boost så kan jag tillsammans med Better You tipsa om att ni hittar dom HÄR!

Jag vill också bli pigg! Vad ska jag göra, inget hjälper. Trodde tröttheten skulle försvinna efter att man passerat halvtid? Jag käkar gravidvitaminer, känner ingen skillnad men jag försöker intalar mig att jag gör det. Jag borde vara proffs på det här hehe, men ni som har piggelinkurer för preggosar dela gärna med er! Jag skulle vara sååå tacksam 🙂

Imorgon ska jag till Linköping, och efter alla mina måsten så ska familjen passa på att ha lite lovmys. Om tiden räcker till så ska jag hälsa på hos min pappa och göra fint på graven ♥ Har ni lov kommande vecka?

Kram / Madeleine

LOADING..