Griljerad skinka, 1:a advent och boost!

Lite reklam för Maggies boost! 

1:a advent och vi har haft en något sen men mysig frukost med hela familjen. Det är speciellt med jultider. På något sätt så tycker jag att man umgås mera tillsammans, det blir en annan gemenskap. Jag tycker det är barnens tid.

Micke griljerade årets första julskinka igår, den försvann i ett nafs i morse. Wille känner lukten av skinka på en mils avstånd, konstigt det där. Jag kan ropa på honom hundra gånger och han hör ingenting men när det vankas skinka då är han fasen först på plats 🙂

advent1

advent2

advent3

advent4

advent5

advent6

Barnen röstade för tomtegröt, minns ni att jag skrev att jag misstänkte att Tuvis allergi kunde kommit från kanelen på gröten häromdagen? Idag testade vi, för att utesluta kanel så fick hon lite på gröten idag med. Får hon samma allergi och utslag så vet vi ju att det är det. Än så länge har vi inte sett något, hoppas det inte kommer något samtidigt som det skulle kännas bra att veta vad det är (såklart har vi medicin hemma om hon skulle få en reaktion).

Jag hade tänkt att åka till Stockholm idag till acadermia mässan och hälsat på tjejerna i Lilly nails och tittat runt på skönhetsmässan men även allt för hälsan och fitnessfestivalen där jag bestämt träff med några av mina samarbetspartners. Det hade varit så roligt men jag övervägde att vara hemma och vila upp mig till nästa vecka istället. Då måste jag vara fit for fight inför plugg och kommande prov på lillynailsacademy i Linköping. Eftersom allt jag gör suger ur all energi i kroppen så måste jag verkligen tänka mig för. Sjukt frustrerande att inte kunna göra sådant man alltid annars kunnat göra, vara spontan och bara ge sig iväg. Ta en promenad längst kanalen, röra på sig, träna och leka med kidsen som vanligt. Men det känns som det håller på att vända lite, jag vågar inte ropa hej ännu men jag orkar mer nu än tidigare.

Hade också tänkt att hälsa på Maggan när jag ändå var i Stockholm och samtidigt passa på och våldgästat min barndomsvän Hannah och gratulerat till deras husköp. Så otroligt glada för deras skull, vi följde budgivningen med spänning. Nu kommer de flytta lite närmare hem vilket gör det smidigare att hälsa på. I stockholm men ändå utanför, åt rätt (hehe) håll 😉

Eftersom det inte blev som jag tänkt så skulle jag i alla fall vilja tipsa er om Maggans all in one boost igen. Jag är så jäkla avis på alla de som kan äta dessa energi”bönor” 🙁 Jag skulle också vilja prova dom och bli pigg! När tom med min mamma säger att dom är bra och ger effekt, det ni! Hon är inte att leka med, kan vara den hårdaste av de hårdaste kritikerna ever. Den ger effekt på många sätt tydligen, mer ingående behöver vi inte gå hehehe. Alla jag pratat med har sagt samma sak, de märker en skillnad och jag har märkt skillnad på Micke. Det är liksom drag i dom här, på ett bra sätt! Just nu kan man köpa den här boosten billigare ett perfekt julerbjudande, ni kan gå in och kika HÄR! 

advent8

advent9

Min busmaja ♥ Man ska inte luras av hennes söthet. Hon är hal som en ål och kan vara ett riktigt monster. 

image

Nu ska vi rasta barnen, hitta på något roligt så de somnar vaggat ikväll. Ta hand om er och passa på att njuta så mycket ni bara kan den här 1: advent.

Kram / Madeleine

  1. Undrar om det finns någon möjlighet att du kan göra dina reklaminlägg separata så att vi läsare kan välja vad vi läser och scrolla förbi reklamen?

  2. Hej!, tips ang. allergiskareaktionen, testa E-ämnena E202 och E211 (natriumbensoat och kaliumsorbat). Det är två stycken konserveringsmedel som finns i de flesta köpta sylt, saft, läsk. Vår dotter fick rejäla nässelutslag av dessa då hon var yngre och speciellt om hon var förkyld då immunförsvaret inte var på topp. Hett tips 🙂 Vi upptäckte det av en slump, men sparade oss mycket oro och så klart mycket besvär för henne själv. Vi upptäckte det i 4- års åldern och uteslöt det i några år. Nu klarar hon det men överkonsumerar inte. Hon är 12 år nu. Lycka till!! och TACK för en härlig blogg!
    Lotta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..