Lyx till mig själv och till alla andra från maybeauty!

Detta är ett reklaminlägg i samarbete med Maybeauty

face1

Jag har länge sagt att jag skulle vilja komma iväg på en liten spabehandling eller till någon salong för att göra någon ansiktsbehandling. Men som för många andra så räcker inte tiden alltid till dessutom så kostar det en slant. Efter att jag pratat med min vän Jenny så fick jag tipset om att prova Maybeautys ansiktsvård.
Jag har jättetråkig blandhy, i perioder bättre men oftast får jag torra fläckar blandat med fet hy och pormaskar. Därför är jag väldigt noga med vad jag använder för smink och salvor. Jag behöver något som tar bort döda hudceller, pormaskar, motverkar acne, olja i fet hud men som också återfuktar.

face4

Häromdagen så testade jag Maybeautys ”FACE MASK” den tar bort ovanstående. Rubbet! Jag blev glatt överraskad faktiskt, man ser skillnad direkt! Det gillar jag. Dessutom så kändes det lyxigt att kunna ligga hemma på soffan med masken på. Applicera på masken i ansiktet ( undvik ögonbryn ) och låt masken torka 30-40 min, dra av masken så försvinner orenheterna i hyn. Det känns lite som att man får ett svalkande skal på ansiktet, väldigt behagligt och avslappnande.

face2

Barnen tyckte mamma såg rolig ut, lite konstigt också att jag ”fick” kleta ner mig med massa svart goja i ansiktet hehe. Jag trodde det skulle göra ont att dra bort masken men det kändes inget nämnvärt men att den får med allt!

face5

Det här tycker jag är ett perfekt sätt att dels unna sig lite egentid med och samtidigt vårda sig själv. Den här masken är jag supernöjd med, inte alls som många andra masker som inte ”renar”mer än lite på ytan.

facemask1

Jag kommer kontinuerligt att köra den här masken nu några gånger, är väldigt spänd på hur resultatet blir efter flera gånger jag använt den med tanke på hur nöjd jag blev efter första gången Jag har ordnat en superbra deal till er så ni också kan testa!

Just nu får ni 30% rabatt om ni använder rabattkoden: Madeleineface. Ni hittar sidan och till erbjudandet där koden aktiveras automatiskt om ni klickar HÄR!

Det här är ett väldigt bra julklappstips 🙂

Kram ♥/ Madeleine

 1. Jag har läst så mycket bra om den masken i olika bloggar så jag testade den..

  Då masken drogs av gjorde det ONT! Riktigt ont!! Jag har ett ludet ansikte och blev ju då av med kindhår och mustasch som bonus

  Ansiktet kändes lent och lite annorlunda på ett bra vis. Tror mest det var en nytvättad känsla med en tuch av nyvaxad

  Sedan blev jag besviken. Endast hår fanns på masken. Min hy är helt ok, men jag har igentäppta porer i hakcecket samt i vecket vid näsborrarna. Och dem blev inte rengjorda! Jag köpte 12 masker och har gjort behandlingen flera gånger. Samma resultat. Ej rent där jag behövde bli det!

  Har smetat som dig, har smetat tjockare lager. Låtit det sitta 40min, 60min.. Men icke att masken fyller sin funktion med att suga ur porerna!

  1. Vad tråkigt att det inte funkade för dig 🙁 Har du testat att tvätta ansiktet med varmt vatten innan du kört masken? Jag duschade faktiskt innan vilket öppnad alla porer så för mig funkade det. Jag fick ut en massa äckliga pormaskar. Gjorde faktiskt masken på Micke, han är ju hårigare än mig i ansiktet hehe så där var det såklart hår som lossnade, men jag upplevde att att det kom med pormaskar också.

   Hoppas det ger bättre effekt om du testar efter ett varmt vattenbad 🙂

   1. Ja, jag har både tvättat bort smink och även långduschat innan. Samt tvättat efterråt enligt beskrivningen.

    Kommer fortsätta ”behandla” ändå eftersom jag har så många. Oavsett resultat var känslan efter att man drog masken skön. Len och brännande känsla

 2. Jag har också haft denna mask vid flertalet tillfällen men jag får bara en nytvättad känsla, inga porer som dras ut överhuvudtaget tyvärr. Får fortsätta leta efter någon bra mask. Förstår att barnen tyckte du var lite tokig för det blir ju lite klet och att sedan dra bort den är ju det roligaste Kram till dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..