Gubben som kittlas och ”on fire”!

Idag har jag varit sådär dödligt trött! Emmy drömde mardrömmar och höll mig vaken till 04, så himla jobbigt för henne. Och Emmys mardrömmar gav mig mardrömmar haha! Så himla otäckt när hon tittade på mig med tom blick, helt okontaktbar. Det tog lång stund innan hon vaknade ordentligt för att sen kunna somna om gott igen. En del säger att man inte ska väcka någon som går i sömnen eller drömmer, har ni också hört talas om det någon gång?

Jag är själv en ”drömmare”, har drömt mycket och nu när jag är gravid så drömmer jag mer än någonsin. En del drömmar konstigare än den andra. det sägs ju också att drömmar har med det undermedvetna att göra ibland. Intressant tycker jag. Skulle vilja träffa någon som vet mera om drömtydning bara för att jag är så nyfiken på det.

Har någon av er erfarenhet av det? Jag skulle också vilja träffa ett medium. Ett riktigt medium! Inte någon skojare som enbart vill tjäna pengar på att flumma omkring på oväsentlig info taget ur luften eller på nätet (för mycket kan man idag läsa på nätet) . Jag är verkligen realist, men har personlig erfarenhet som får mig att tro på sånt här. Jag har själv varit med om saker och Tuva-Li har den speciella ”förmågan”. Det finns faktiskt tom på film! När vi spelade in andra säsongen av Familjen Annorlunda så berättade jag det här för vårt filmteam, vi skrattade lite åt det. Men när våran kameraman fick en händelse på band så blev han bokstavligen lite bajsnödig! Låtsaskompisar har man ju hört talas om att barn kan ha, men det här är ingen vanlig låtsaskompis.

När vi precis flyttade hit, till huset så kom Tuvis i början ner väldigt ofta från övervåningen efter att vi nattat henne. Jag kan inte sova när han hela tiden kittlar mig under fötterna och busar! Vem då? Adam? Nej gubben… Vilken gubbe!? Och nu hann man ju tänka en del som förälder ja! Han som har mörkt hår och skrattar hela tiden. Har det slagit över, vad har hon varit med om eller det måste vara fantasi!? Vi blev verkligen oroliga och valde därför att ha henne sovandes nere hos oss. När vi under kommande veckor efter att det här hänt ett par gånger fortsatte att packa upp alla våra grejer i huset så öppnade jag en kartong med fotoalbum. Fotoalbum som jag fått av min mamma som länge legat nedpackade. Jag visade barnen alla minnen, hur jag såg ut när jag var liten. Hur mormor såg ut och vem morfar var. Tuva-Li blev överlycklig mamma det där är han som kittlar mig under fötterna när jag ska sova! Neeeej Tuvis det där är min pappa, din riktiga morfar som inte finns längre. Jo mamma det är han som busar med mig! Hon blev helt förtvivlad när jag inte ville tro på henne, för i hennes värld var det verkligen han. Wille och Engla-Freja höll på att kissa på sig och blev livrädda för sin lillasyster. Micke tyckte också det var konstigt. Ändå kändes det tryggare efter att hon berättat vem den här gubben var och efter det fick hon sova i sitt rum igen, och vi sa till henne att säga till gubben att inte störa henne när hon skulle sova. Efter det har det aldrig mera varit några problem.

Så ja, jag förstår att det här kan låta helt crazy! För det låter ju helt galet, men samtidigt så tänker jag att det kanske faktiskt är så att han är här ibland, och alla vi som vi saknar besöker oss mellan varven fast vi inte vet och kan se. Såhär efteråt så beskrev hon gubben precis som han såg ut och hur kunde hon göra det, hon har aldrig träffat honom. Det kan ju vara en tillfällighet, vad tror ni?

Vet ni något medium som är seriös, har ni träffat någon så tipsa mig gärna! Jag skulle bli jätteglad över det ♥

Engla-Frejas födelsedagsblommor blommar fortfarande vackert. Hon fick dom av Wille 🙂 Snart går vi mot ljusare tider och jag längtar sååå mycket efter att få greja i min trädgård och peta i trädgårdslanden. Vad blommor vi ska plantera!

Någon annan som jag skulle hylla lite extra är min fina vän Emelie som fyller år idag ♥ Önskar att ju kunde uppvakta med paket, pompa och ståt. Men det tar vi igen senare. Emelie är ju också min nagelterapeut-lärare och guldmedaljör i branschen. Jag har blivit tvungen att skjuta på mitt slutprov pga av kräksjukan vi hade. Men snart så är det dags att göra dessa prov och jag längtar faktiskt lite efter att ha det gjort. Det hänger liksom över mig just nu. Grattis Emelie på födelsedagen, du är ”on fire” 🙂

Nu hoppas jag på att få en hel natts sömn! Tack för att ni finns :-*

Kram / Madeleine

 1. Ja det här med drömmar och mardrömmar! Hoppas att det lugnar ner sig!

  Men det här med våra nära och kära som lämnat oss- jag tror helt klart på ett liv efter döden och jag kan inte tänka mig att dom bara lämnar oss!
  Barn sägs ju vara mer mottagliga och kunna se och känna mer än vi vuxna !
  Jag har själv vart med om liknande händelser som litet barn !
  Jag tror absolut att din pappa är och håller ett öga på er och alla barnen !

  Ett medium jag träffat heter Bendel cederholm- hon har vart med på tv och brukar ha storseanser spm jag gått på!
  Nu vet jag dock inte vart hon arbetar men henne skulle jag rekommendera!

  Hoppas att ni får en bra dag!!

 2. Åh vad spännande! Barn ser andra sidan lättare än vuxna. Min son vaknade sent varje kväll när han var 3,5 år och sa att ”tanten bara nyper honom i kinderna och killar honom på magen”, det visade sig vara min mormor. Vår dotter som är 10 har i flera år sett min farfar kika in i hennes sovrum är hon ska sova på kvällarna. Jag plockade och fixade med gamla bilder förut och då störtade hon fram och utbrast stensäkert ”det där är ju han som tittar på mig när jag ska sova!”. Dom har aldrig varit rädda och jag har alltid pratat öppet och naturligt om andra sidan, energier och andar. Vill du komma i kontakt med ett otroligt duktigt och seriöst medium så ska du kontakta Helena. Hon brukar resa runt och ha seanser och jobba, kanske hon även kan komma till er. Ni kan prata med honom och säga att han får vara hos er men inte visa sig pga av och så säger ni anledningen. Vill ni inte att han ska vara kvar så ska ni säga det och att han ska gå mot ljuset. Lycka till och var inte rädda. Kram❤

 3. Barn är mer mottagliga än vuxna. har hört att detta oftast försvinner när de blir äldre medan vissa vill utveckla det.
  Jag är sjukt mottaglig mot det övernaturliga och vi hade en gång en portal mellan vårt vardagsrum oh andra sidan så här sprang folk hela tiden. Men jag fick hjälp att stänga den.
  Hos mina föräldrar brukar min farmor och min mormor dyka upp även gammelmormor då min syster är väldigt mottaglig hon med.
  Vi har ofta besök här också kan bli ganska jobbigt för ibland kan de busa med en haha.
  Tyvärr kan jag inte hjälpa dig med ett bra medium….men du kan googla. Hade nog också tagit kontakt med Vendela Cederholm eller Terry kanske(han är väldigt trevlig). Hoppas du hittar någon som kan hjälpa er…och absolut våra nära och kära kommer och tittar till oss ibland för att försäkra att vi har det bra.
  Själv pratar jag inte om det övernaturliga med någon för folk kan tycka att jag är konstig så jag håller det för mig själv.

  Ha en jättebra onsdag. Kramar från Malmö

 4. Det låter som nattskräck. Googla på det så kan du själv läsa om det. Båda mina barnbarn har det. 8-åringen har det inte längre men 4-åringen. Dock inte lika mycket per natt och inte varje natt. Hade inte hört talas om det innan. Det stämmer att det bara blir värre om man tar i dem och försöker trösta som är första instinkten.

 5. Hej!
  Vi hade ett medium hos oss innan jul då jag ser som skepnader i vårt hus (framförallt i ett rum), det leks med vattenkran och andra saker i badrummet under nätterna och flera gånger har hela min garderob varit utslängd på golvet. Mediet vi hade hit var inte från trakten eller så och hon var så fantastisk. Tråkigt nog är detta i Stockholmsområdet så tror inte att hon kan ta sig så mycket längre tyvärr. Men rekommenderar att ni tar dit ett medium, man får så bra tips osv. Det visade då sig när hon var hos oss att jag är den i vår familj som är mottaglig och ”tar hit”, ja, personer från andra sidan. När hon var här fick jag som ett anfall där det helt plötsligt började värka i huvud och nacke samt att tårarna bara rann, jag såg en person (uppe på huvudet och nacken är som portar). Detta är ett så himla intressant ämne och man kan prata om det hur mycket som helst. Jag hoppas och håller tummarna att det blir för er. Lycka till med bebis också, kram kram

 6. Ni som inte tror på andar & andra sidan får gärna komma och sova över hos oss……om ni törs Hahahah…
  Här händer det saker dagligen ..både i huset och på tomten….jag har tex ett flertal ggr sett in gubbe kliva in hos grannen..det är bara att dom har ingen dörr där..
  Det går förbi folk utanför fönstret ,men kommer ingen….
  I våran skola spökar det……dottern kom hem igår och berättade att när dom satt i grupprummet började ngn kasta papper omkring sig..?!
  Dagiset är också fullproppat med besök…där mår jag dåligt,pulsen ökar huvudvärk stressad hjärtklappning, ångest…….Tydligen byggt på en gammal gravplats…?!?! Riv stället säger jag….
  Hela våran by är fullproppat med gamla minnen……

   1. En förort till Stockholm…
    Med bla massa fornminnen .. Runstenar gamla gravplatser mkt historia..
    Dagiset har jag aldrig gillat..el platsen rättare sagt.. Gör allt för att undvika stället..går aldrig där när det är mörkt..Kan liksom inte säga vad det är, en stark motvilja bara att gå in på den vägen.. …. Personalen idag är ok.. Men ngt är det.. Det klickade när jag började prata med en fröken ..hon berättade tex att om hon inte hälsade godmorgon dom dagarna hon öppnade vart ”dom” sura och busade hela dagen.. Sen berättade hon att det är byggt på en gammal gravplats…då förstod jag… Mina barn har aldrig trivts där.. Extra barnet trivs dock..men han är inte så känslig heller…..
    Min ena son brukar leka med två bröder som hälsar på oss ibland…
    För oss är det liksom jaaa naturligt…
    skulle också vilja ta hit ett medium…..men vill man veta?!

 7. Tror inte det var nån tillfällighet-
  Han ville nog bara skojsa till det lite med henne
  Har varit med om så mycket och har flera i min närhet som både känner och ser av saker
  VAD är det som säger vi är ensamma
  Tror dock att de allra flesta som besöker oss eller håller sig runt oss bara vill oss väl

 8. Det finns en fin förening i Motala duvan.org som kan hjälpa dig att komma i kontakt med seriösa medium som jobbar spiritualistiskt alltså de tar kontakt med andevärlden och förmedlar information från avlidna anhöriga. Dom har även meditationer varje tisdag och kan hjälpa dig med att se på vad du har i ditt hem. Ska du träffa ett medium så var noga med att välja att som verkligen jobbar mot andevärlden. Finns en tjej i den föreningen som också har många barn, hon är utbildat medium och hennes barn upplever massor. Hon är även duktig på att tyda drömmar och symboler.

 9. garanterat hennes riktiga morfar. om hon säger så, är det så. ta henne på allvar. hon kommer minnas detta senare i livet. =)
  / en med liknande erfarenhet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..