Examensmiddag och morgonhumör!

Reklam i samarbete med thefashionroom.se

Vi har precis avnjutit en god jägarexamensmiddag 🙂 Micke fick god mat, pom poms och ett dekorationsrådjur. Barnen tyckte det var roligt att överraska pappa och har man tagit en examen så har man, det ska man ju fira! (såg att någon undrat om min nagelterapeut utbildning, jag har bara  examensprovet kvar sen är jag klar. Men pga av sjukdom både här hemma och på skolan så har vi skjutit på det. Hoppas hinna innan bebis kommer, vi får se. Jag har inte bråttom.)

Ett bra tillfälle att plocka fram festfaten och göra extra fint. Grabbarna tyckte pom pompsen var roligast, de började lattja fotboll med dom i hallen. Perfekt att nicka med tydligen, för er som vill ha tips på andra användningsområden än enbart dekoration då. Hm… morr! Är ni ute efter festdekorationer så hittar ni dom HÄR! 

Vill i samarbete med thefashionroom.se passa på att påminna om att de denna helg har superbra rabatt på just Cult Design porslinet! Jag har fått äran att personligen få dela med mig av 20% på alla Cult Design produkter i shoppen tom imorgon söndag 26/2 23.59 om ni uppger koden: madde20 ett perfekt tillfälle att fylla på Cult-samlingen 😀 Ni kommer direkt till alla Cult Design produkter om ni klickar HÄR! 

Charlie fick lite alvedon innan middagen och piggnade till. Några av barnen fastnade framför något roligt på youtube, jag måste verkligen hänga med mera i svängarna. Kidsen idag tittar på olika youtubers och har bättre koll på stora vloggare än vad jag har.  En del kanske mindre bra för barn att titta på? Vi är ju väldigt tydliga med att barnen inte får kolla på något som har med våld osv att göra, men om de sen gör det, ja det kan man inte veta till hundra procent om man inte sitter bredvid hela tiden. Nätet är stort och där ute finns det riktiga knäppisar!

Nu var det bara tecknat de tittade på, men en uppdatering på vad som ”inne” på youtube känns som en bra ide 🙂

Nu ska jag fortsätta att titta på melodifestivalen ihop med familjen, kanske ta en dusch? Jag somnar bättre om jag skållar mig i hett vatten i tjugo minuter innan jag ska sova har jag konstaterat. Och samma visa morgonen efter när jag hör från badrummet ”vem fan vill bränna upp mig varje jävla morgon!?”  Hehehe världens bästa morgonhumör. Känner ni någon som också har det? Att man inte lär sig då kan jag tycka.

Vi syns och hörs lite senare!

Kram / Madeleine ♥

 

  1. Åh jag vrider mig av skratt, tårarna rinner! ”Vem fan vill skålla upp mig varje jävla morgon!” , hahaha!
    Kulnatt följa din blogg

  2. Godmorgon Madde – ni verkar vara en så härlig FAMILJ!! Alldeles vanlig men ändå så ovanlig ….. Och du e ju bara så grym … En riktig urmoder (i modern tappning). Önskar er alla en toppenfin söndag Kram kram Helena

  3. Therese Lindgren är en sån som barn inte borde titta på. Hon pratat mer än ofta om hur dåligt hon mår på alla vis, vilka problem hon har i livet och gråter. Visste inte alls vem den här tjejen var förns vi satt med och tittade en dag med vår dotter som är 10. Vår dotter började bli ledsen och stängde in sig i sitt rum och betedde sig inte som sig själv. Efter att vi bokstavligt talat förbjöd henne att titta på Therese Lindgren så blev hon våran vanliga glada och muntra tjej igen. Tänk att en person kan ha en sån enorm inverkan, skrämmande! Nu tittar hon inte på youtube mer alls. Vi kontaktade henne kompisars föräldrar och berättade vad den här tjejen pratat om i sina klipp och bad dom kolla upp själva om dom vill att deras varn ska titta på det där. Alla förbjöd sina barn att se på Therese.

    Hoppas ni har en skön helg! Kram❤

  4. Så fin dukning, jättesnyggt och så gott det ser ut! Ni har det så fint hemma! Ja nätet och Youtube är lömskt, det gäller att ha lite koll. Hoppas alla barnen kryat på sig och att ni alla är friska och mår bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..