Min glada unge! Och sådana människor ska man vara rädd om…

Reklam för BeSafe.se trafiksäkerhet och BabyPlus.nl 

Tog en ”ledig dag” igår. Orättvist att kalla det för ledigt kanske men jag hoppade allt som har med bloggen och social media att göra. Det blev hundra procent bara ”vara”. Man behöver det ibland, och jag behöver det nog mer än någonsin nu efter alla våra sjukdomar och baciller hit och dit.

EmmyLou är bättre nu, Tuvis och Engla-Freja börjar repa sig också. Däremot så har vi nu en skruttig Charlie så here we go again. Men hoppas inte att det blir lika tufft som det varit.

Idag har vi testkört barnvagnen och känt och klämt lite mera på babyskyddet. Micke var och köpte en adapter till barnvagnen också så man kan sätta babyskyddet på vagnen. Smidigt om man bara ska hoppa in i affären eller iväg någonstans och måste ha barnvagnen med sig.

Vi är så galet nöjda med babyskyddet! Tack igen alla som tipsat oss om BeSafe. Känns helt och hållet som det rätta valet av många olika perspektiv. Jag som dessutom har turen att ha vänner som är ambassadörer för Besafe har ju också kunnat fråga de riktiga proffsen. BeSafe har en hemsida som är bra och informativ, där kan man läsa på om det mesta. Ni hittar den HÄR!  

Smidig och enkel adapter, bara att klicka dit! Vi köpte det på Lekia och kostade 600 spänn, värt varenda krona!

Emmy lyste upp som en sol mamma jag vill sitta i vagnen, jag vill prova! När kommer bebisen? ♥ Man riktigt ser hur glad hon är.

Min glada unge!

Sen började hon rocka runt, klättra och dona. Det bästa friskhetstecknet, hon har inte klagat på huvudvärk en endaste gång idag. Så glad över att hon är bättre.

Jag kan vara din bebis så länge mamma! Klart du kan Emmy, och du kommer nog bli min bebis igen skulle jag tro. Åkpåsen köpte jag begagnad till Emmy när hon var bebis och hon kommer ihåg att hon haft den i sin vagn, och måste poängtera att bebis bara får låna den 😉

Igår kom mormor förbi och skämde bort oss med bebiskläder, så himla gulligt och omtänksamt. Jag har beställd en del på nätet men fortfarande har jag ju inte hunnit greja med allt som jag hade önskat att jag hunnit göra. Då är det väldigt bra att ha en mormor som finns i vårt liv. Hon är bäst! Jag ber inte ofta om hjälp, eller aldrig om jag ska vara ärlig. Har bett om hundvakt någon gång och kattvakt vid ett tillfälle och målarhjälp när vi skulle måla om ett rum. Men det är det enda. Det vet hon och därför så frågar hon inte ens en gång, hon bara finns här ändå ♥

Jag är en sådan människa som gärna ställer upp för andra hela tiden, och många gånger när jag kanske inte borde faktiskt. Jag hjälper andra lite för mycket för mitt egna bästa om man säger så. Allt handlar om att ge och ta, finnas där för varandra. Och ja, jag har väl börjat lära mig nu. Inse vilka som finns i mitt liv på riktigt utan någon ”vinning” av det. Förstår ni hur jag menar? Det är lätt att utnyttja någon som alltid är snäll, som alltid säger ja och som alltid ger och ger och ger. Allt från att bjuda på resor, upplevelser, materiella ting, kläder, katter och annat! När människor i ens omgivning som man tror är ens närmaste inte värdesätter sådant, inte ens genom att åtminstone fråga eller behaga sig att lyfta luren för att ringa ett enkelt samtal Hej hur har ni det? Kan jag göra något? 

Därför är jag väldigt glad över att ha en mamma, en mormor som finns oavsett! Riktiga få vänner som faktiskt hör av sig då och då och en livspartner som jag kan lita på! Sådana människor ska man vara rädd om! Och även om visheten kommer med åldern så kommer den, jag lovar haha 🙂

Nu ska vi ha en liten examensfest här hemma för en nybliven jägare. Vi har ju inte hunnit med det heller, det blir bara vi familjen och det ska bli mysigt att få umgås och äta gott.

Tittar in senare!

Kram / Madeleine

 

 1. Hej!
  Har samma vagn som dig och tänk på att det tyngre barnet ska sitta till vänster och det lilla barnet på det utdragna chassit. Ska ha med tyngdfördelningen att göra tydligen.

  Kram Caroline

 2. det ser mysigt ut! hur ser det egentligen ut med din examen? är inte riktigt ”up to date” vad som hände med din nagelutbildning – har du avslutat?

 3. Grattis till jägaren. Själv tog jag examen den 13 januari då jag är klar med min utbildning till förskollärare…eller ja klar och klar har lite saker kvar att göra men vi firade ändå med familjen med middag den 15 januari.
  Nu söker jag jobb dock som pedagog då jag är utbildad som det innan jag får min lärarlegitimation och så.
  Hoppas på jobb nästa vecka idaf haha 🙂

  Ha en fortsatt bra helg och krya på er alla.
  Kramar från Malmö.

 4. Ja du verkar vara en person som ställer upp för andra och hjälper andra, det har vi sett här på bloggen, du har hjälpt fram och pushat fram en del bloggerskor. Det är lätt att man blir utnyttjad om man är för snäll, men gör man gott så får man gott. De som utnyttjar och ljuger brukar oftast förlora i längden. Underbart att du har din mamma/mormor som finns för er. Så fin och bra vagn, och lilla Emmy så söt, hoppas hon mår bra nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..