Visst tar åldern ut sin rätt? Och mössan till stora dagen är beställd!

Tacka vet jag värmedynan! Den kommer jag ligga och ruva på nu tills det är dags för nedsläpp hehe. Varför har jag inte använt den tidigare?! Fogarna och ryggen känns mycket bättre efter att ha legat på den sedan tidigt imorse. Hoppas bara denna jäkliga förkylning släpper snart också. Micke säger att jag kommer hosta ut ungen. Usch det måste vara hemskt att vara sjuk och samtidigt ha en förlossning som hoppar igång, hoppas verkligen den lilla stannar där inne tills jag är piggare.

Kroppen kanske känner av sådant och väljer att vänta med att trycka på startknappen?

Vi har beställt studentmössa till Victor, känns lite galet att ha en son som tar studenten. Han blir nitton och ett halvt år, sen går han ut gymnasiet och tar sin student. Matematiken går liksom inte ihop, jag som nyss själv varit i tjugoårsåldern haha. Han växer ikapp! Det är overkligt på något sätt att ens bebis blivit så stor och en fullvuxen man. Ja ibland undrar jag hur gammal han är, suck! Undra just när den känslan kommer växa ikapp 😉

Imorse gick Victor ut med vargarna innan han åkte till skolan. Jag tycker kidsen kan hjälpa till här hemma, det hör till tycker jag. Man ger och tar, så är det med allt. Man förbereder dom för vuxenlivet, och lär dom så mycket man kan innan de ska stå på egna ben. Med djur kommer ansvar, och alla här hemma är väldigt måna om våra fyrbenta hårbollar. Speciellt Victor som gärna ligger på golvet och gosar med dom.

Devil börjar bli gammal nu, runt sjuttio bast. Kommer så väl ihåg när vi hämtade hem honom, hur han snubblade på sina stora tassar. Tuggandes på allt han kom över, grät när han inte fick sova med oss. Engla-Freja hade precis lärt sig krypa, hon var ett halvår och Devil lufsade fram puttade omkull henne så hon kiknade av skratt.

Den dagen vi måste ta bort honom kommer vara en utav de jobbigaste usch och fy! Och ibland tänker jag på hur Buster kommer reagera när Devil inte längre finns? De har ju också fått ett speciellt band. Huua 🙁 Det tar vi då! Vi är inte riktigt där ännu som tur är, men Devil har börjat sova väldigt mycket, är inte lika snabb när man ropar på honom. Annars har han varit på benen och framme på ett nafs om man kallat till sig honom. Nu kan man ropa både en och två gånger och han bara lyfter på huvudet och tittar på en precis som ”Vad vill du? Var det något viktigt annars ligger jag kvar här!” Visst är det åldern som tar ut sin rätt?

Idag är det en sån där fettodag, fettisdag med selmor och allt vad det är. Inget som bekommer mig, jag har aldrig gillat semlor, bullar och bröd med grädde och krämer. Jag är ett kakmonster rakt igenom. Kanske ska sätta i mig ett paket ballerina? Eller åtminstone unna mig en, annars kommer ju dom där sura uppstötningarna och jag får äta renni resten av dagen. Livsviktiga i-landsproblem just nu, mumsa kakor eller en jädrans massa renni? Det är frågan det.

Nu ska vi luncha här hemma och sen ska jag grotta ner mig i jobb i några timmar, hoppas på snälla barn och förtrollande Disneyfilmer.

Hörs sen!

Kram / Madeleine ♥

PS. Tack för tipset om filten som jag efterfrågade igår, såg att de fått in den i newbieshoppen igen så jag beställde den imorse 😀

  1. Våran lilla chihuahua blir 13 i sommar och hon sover i stort sett hela dagarna. Vaknar till framåt kvällen när barnen somnat haha. Äter då som en häst, vill ut, är social mot matte och husse för att sedan följa med och sova igen :). Är pigg och inte sjuk på något sätt, utan mer som du säger att åldern börjar ta ut sin rätt …

  2. Min dotters studentmössa kom för ngr veckor sedan. Hon är så nöjd – hon valde i silver och med väldigt snygg text. Det var även en topp och ett glas med student 2017 och hennes namn på. Jag visste inte att det fanns så snygga mössor! Dyr kanske….Men finast 🙂

  3. Hur gammal är den vänstra hunden? Och vart är den född? Och raser i?
    Extremt lik en blandis min bästa vän hade som gick bort i somras. Tänkte om det var syskon/släkting 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..