Förevigat! Och en himla massa kläder…

För länge sedan skrev jag om att jag så gärna hade velat föreviga denna graviditet med en gravidfotografering. Jag har ju inte en enda gång låtit mig fotograferas när jag väntat barn och varje gång har jag ångrat mig. Så med nummer tio så vore det ju sjutton om jag inte skulle få till det.

Nu har inte förutsättningarna varit de bästa eftersom jag inte mått bra, haft sjuka barn i omgångar och inte haft tid för det helt enkelt. Med det har jag inte heller haft någon större lust till det. Jag har blivit kontaktad av flera duktiga fotografer som velat hjälpa mig förverkliga min dröm om vackra gravidbilder men varit tvungen att tacka nej. Känns verkligen supertrist! Det vore ju lite som skomakarnas barn om jag inte fick någon bild. Igår ryckte jag motvilligt upp mig och tvingade mig ur pyjamasen. Och se där, under bekvämligheten så fanns det visst en blivande mamma som faktiskt såg mer levande än död ut för en gång skull haha!

Det blev några bilder, ska visa er sen. Inget märkvärdigt, men ändå något vackert som nu är förevigat från denna graviditet ♥ Min absolut sista tid någonsin som gravid! Det hade såklart varit en dröm att hitta en vacker miljö och haft en fin tjusig klänning i motljus men nu får jag göra det bästa utav det 🙂

Fick ett sms från Angelica igår Jag hatar mitt liv idag, så jävla ful och har inga kläder som passar, blääää jag kastar in handduken! Hej preggohormoner! Jag är så olycklig idag! Jag förstår ju exakt hur hon känner, man känner så ibland. Över en snabbis på telefonen så hörde jag hur uppgiven hon var, dessutom hade humöret gått ut över allt och alla runtomkring, hahaha det känner jag igen också. Men du kom förbi här då, jag har ju kläder! En gladare Angelica nappade direkt på idén och några timmar senare så hade sovrummet förvandlats till en enda stor röra 🙂

Kläder har ju alltid intresserat mig och jag är en sådan som har väldigt svårt att göra mig av med kläder. På gott och på ont, jag har ärvt det av min kära mor så jag skyller på henne. På ont skulle jag säga att man på något sätt måste förvara alla dyrgripar någonstans, på gott skulle jag säga att man alltid har något att ha på sig (oftast i alla fall hehe!). En vacker dag när jag bygger ett eget hus så ska jag ha en walk in closet och mååååånga garderober. Drömmen. Ni skulle se min mammas alla kläder – ni skulle svimma!

Hur som, mitt mission var att klä upp Angelica och få henne både bekväm och snygg. Hon bara gapade när hon såg mina klädgömmor men blev än gladare när jag prickade in plagg efter plagg som satt som en smäck på henne. Jag längtar efter att kunna komma i mina kläder igen, det blev en riktig sporre att ta fram dom. Nu har jag ett mål efter att bebisen har kommit 🙂 Sedan har jag hur många kassar som helst med kläder i förrådet också, hjälp hur ska jag få plats!?

Du gillar verkligen blått va? Ja jag gör ju det, syns det haha? Jag har hur många blåa och svarta klänningar som helst. Tidlöst och funkar i alla lägen. Små detaljer tilltalar mig, det kan vara små stenar eller bara hur klänningen är skuren. Fina ryggar är vackert.

Ta på dig den här du kommer älska den och jag ser att den kommer sitta perfekt! Tack och lov så är många av mina plagg väldigt tacksamma beroende på kroppsform, gillar sådana kläder och vem gör inte det!?

Visst är hon vacker! Glad att jag kunde hjälpa till och uppmuntra 🙂 Och Angelica blev överlycklig!

Sedan blev det dags för mat! Medan Emmy och Tuvis dansade och lekte till Robin Bengtssons nya mellolåt så slängde jag ihop en köttfärssås. Lite bättre mat än dagen innan som enbart bestod av flöt. Min köttfärsås är sååå god och enkel – ni måste prova!

Stek blandfärs så den nästan är färdigstekt. Krydda med svartpeppar, vitpeppar och santa marias grillkrydda. Stek ihop ett par minuter. Vänd sedan i hackad gul lök och röd paprika, stek ihop tills paprikan blivit lagom mjuk. Krydda med vitlökskrydda och om man vill efter tycke även lite extra paprikakrydda. Tillsätt ketchup och slå på grädde. Låt puttra en liten stund. Voila – färdigt! Servera med pasta och sallad. Vi hade bara makaroner hemma men det fick duga, toppade med lite extra lagrad riven prästost. Nom nom 🙂

Nu kom solen fram. Och jag tänkte vi skulle ta vara på den, kanske greja lite i trädgården. Guuud vad det kliar i mina inte så gröna fingrar, men tänk snart börjar det blomma igen och det ska bli underbart!

Kram / Madeleine

 

LOADING..