När tror ni hon kommer?

Vaknade som vanligt tidigt som sjutton. Drömmer tokiga drömmar, det hör ju till att man kan göra det under graviditeten men det är sjukt energikrävande. Det ena knäppare än det andra haha. Istället dagdrömmer jag om att få kunna sova utan några konstigheter, utan att känna att man behöver en lyftkran för att vända sig från ena sidan till den andra. Ligga på magen, åh vilken dröm. Det dröjer ju men just nu är jag besatt av tanken – sömn.

Hade ett obehagligt tryck upp i magen igår som smärtade. Nästan som en riktigt jäkla träningsvärk efter ett riktigt hårt rectus abdominis pass där bålen fått kämpa till det yttersta. Jag kunde jämföra det med när jag pluggade till PT och vi hade en helvetesvecka utomhus i Vidingsjöbacken. Vi sprang upp och ner, tränade stabilitet och en himla massa andra saker. I slutet på den veckan när jag skulle ta mig upp ur sängen så var smärtan i magen densamma som den jag fick i magen igår. Konstigt. Men det kanske beror på att bebis ligger i säte? Har aldrig varit med om det tidigare. Å andra sidan så låg ju båda tvillingarna i säte, fast med dom så gick jag ju inte så långt som jag gjort nu. Men dom var två…hm? Den ena graviditeten är inte den andra lik sägs det ju, även om man kan dra paralleller.

Idag känns det bättre, har inte alls ont uppåt till tackochlov. Men jag längtar efter att få träffa min lilla tjej nu, alla är så nyfikna ♥ När tror ni hon kommer? Jag trodde den 14:e mars men det var ju helt fel. Nu har jag ingen aning, har ingen känsla för när överhuvudtaget.

Imorse fick jag hjälp av EmmyLou att bädda sängen. Vi har så omtänksamma ungar 🙂 Just nu är hon inne i fasen ”kan själv” när det gäller allt. Och när hon inte kan själv så blir hon skogstokig. Lilla pluttan! Charlie däremot är inne i någon retsam fas, guuud vad jobbig han är! Vi har dagligen små tjafs om att han retas och jäklas med sina syskon. Alla dessa olika faser som alla barn går igenom på ett eller annat sätt, visst är de väl charmiga!

Senare idag kommer mormor och morfar och hälsar på, de ska fira Williams födelsedag. Vi ska passa på att baka lite tills dess. Om vi hinner så hade vi tänkt att komma ut i friska luften en stund. Jag skulle behöva åka till lokalen och greja lite, det är verkligen frustrerande att inte ”orka” som man brukar. Jag får helt enkelt sansa mig och se framemot mot sådant när jag kan igen.

Tittar in senare!

P & K / Madeleine ♥

LOADING..