Första gången jag känt så!

Kommer nog somna ovaggat ikväll. Efter en hel dag ute i trädgården med röj och fix så är jag helt slut. Vi har fått sååå mycket gjort även om vi har lite kvar, eller ja blir man någonsin klar? Vi har ju massor att göra. Men det är mera ordning och reda och vi har slängt fulla släpkärror med skräp på tippen. Gamla dörrar, den gamla studsmattan, de gamla fotbollsmålen och en hel del annat.

Det är en skön känsla när man ser att man kommer framåt i alla fall. EmmyLou har tyckt om att greja runt, hon har mest lekt och agerat projektledare. Gör så, gör si… 🙂 

Colin har också kämpat, men det har inte varit helt utan klagomål. Efter hundra ursäkter senare så var han ändå ganska mallig över hur duktig han varit idag och hjälpt till och städa upp på trädgården. Men han uttryckte också att han tyckte att mammas bebis skulle ta och komma nu, ja så mamma blev snäll igen. Hahaha! Tolkningsfråga, men kan det vara så att jag blivit ett preggomonster? Annars kanske kommentaren kom av att mamman i huset infört tv-spels förbud hela dagen!? Idag bestämde jag nämligen att alla skulle vara med ute i trädgården och dra sitt strå till stacken.

Murgrönan verkar ha överlevt vintern konstigt nog. Men fasen vad mycket kärlek rabatterna behöver! Imorgon ska jag åka och köpa penseer då livar det upp lite i trädgården och på altanerna. Lamporna från ikea verkar också överlevt vintern konstigt nog, de har stått ute hela vintern och lyst så fint på kvällarna. Latmasken (jag) orkade inte ta in dom och efter ett riktigt hårt test så kan jag varmt rekommendera dom. Verkligen bra kvalité!

Tuvis hjälpte pappa  att montera ner den gamla studsmattan, och montera ihop den nya studsmattan. Ja nu har vi en ny med nät(!) det ni! Känns helt klart tryggare.

Colin min lille smitare, tv-spelet lockade verkligen  😀 

Engla-Freja bjöd på bullar och sen blev det premiärhopp på nya studsmattan.

Just nu så vill jag absolut inte inte att bebisen ska få för sig att komma ut, det är nog första gången jag känt så! Men bara därför så kanske hon gör det!?

Kram / Madeleine

 1. Du köper så fina kläder till dina barn.
  Var kommer Engla-Frejas tröjan och Tuvis jacka?
  Ha en fin söndag och lycka till med förlossningen när den kommer.

 2. Hej Madde! skulle vilja ställa en fråga till dig som är såpass erfaren.
  jag är 25 år gammal och har alltid varit jätterädd för allt som kan påminna om sjukhus o.s.v, om någon ens pratar om invärtes kroppsdelar, föda barn, operationer eller liknande så börjar jag skaka och bli helt svimfärdig.
  nu är det ju så att jag och min man vill skaffa barn och jag undrar hur fan det ska gå med tanke på min rädsla.
  har du några tips?
  Ha det bra!

  1. När du blir med barn ta en sak i taget, en bra mvc hjälper dej med rädslan.
   Jag kände samma nu sitter jag här med två barn och rädslan är borta. Vågade inte ta spruta innan men nu gör jag det utan att tänka. Lycka till.

 3. Jag blir så glad av o läsa din blogg, får mig alltid ett fniss, älskar ditt sätt att skriva Tack, för att du är du o att jag får följa din blogg! ❤️

 4. Du verkar vara väldigt duktig att kunna ordna till allt fint o fina kläder till barnen,ser mycket fint ut hos er

 5. Underbara bilder vilka konstarter det är mellan söder och norr. Här i Piteå har vi mycket snö kvar , på isarna kör vi skoter och skidrar forfarande! Lycka till med den nya bäbisen❤️

 6. Är impad över att dina barn lyckas hålla sig så rena. Mina 4 såg ut som 4 griskultingar som rullat sig i lera efter vår utedag idag.
  Bara in med alla kläder i tvättmaskinen och alla ungar i duschen

 7. Hej

  Vi hade nät på vår studsmatta men det ramlade trots nätet för det höll inte. Så till slut så grävde vi ner den så nu är den i samma höjd som gräsmattan. Så nu behöver man inte va rädd dom ska ramla mer mycket smidigt och den är inte i vägen heller. Kan rekommendera det särskilt bra om man ha små barn.

 8. Jag menar inget illa
  Hennes uppsyn är ju precis så
  ”Att mig gör ni inte som ni vill med”
  Blir bra för henne men kanske jobbigt för andra

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..