Vår med rabatter!

Reklam i samarbete med thefashionroom.se

Idag ska vi ut i trädgården och greja. Slänga en massa bråte och välkomna våren med fina rabatter. Micke ska åka och hämta en släpvagn sen är det bara att sätta fart. Vi saknar solen, men det är ändå behagligt ute så kanske blir det att slå till på en premiärgrill i eftermiddag. Har vi tur så hittar solen fram också, vi håller tummarna.

Apropå vår med rabatter. Jag skulle vilja göra lite reklam i samarbete med thefashionroom.se som igår öppnade sin nya avdelning kids med roliga nyheter i shoppen. De har nämligen utökat sortimentet med barnkläder från geggamoja. I samband med det så firar butiken med härliga vårrabatter på en massa fint 🙂

Just nu mellan 24/3 – 26/3 så är det 20% på ALLT om man uppger koden: KIDS ♥ Här nedan får ni lite inspiration på mina favoritprodukter! Ni kommer direkt till shoppen om ni klickar HÄR! 

 

Nu ska jag ge mig ut i trädgården och hjälpa de andra som sliter. Men jag tittar in senare :-*

Kram / Madeleine

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..