Helgen i Västervik på Västervik Resort!

Reklam i samarbete med Västervik Resort

Vi har landat hemma och packat upp alla väskor, tagit hand om tvätten och haft pusskalas med hundarna. Buster blev så glad så han började yla 🙂 Inte ofta vi lämnar dom såhär länge. Eller rättare sagt det händer ju aldrig. Devil är van att vi åker bort ibland men för Buster känns det nog som en evighet när vi lämnar honom hemma med ”lillhusse” i fyra, fem dagar.

Ordningen är återställd och imorgon är det dags att komma in i vardagen igen. Galet hur fort dagarna går när man har roligt.

Vi har haft en underbar helg på många sätt och vis. Västerviksborna är ju så himla trevliga och goa. Roligt också att så många bloggläsare vågade sig fram och hälsa 🙂

Eftersom jag är precis nyförlöst och inte riktigt i form för alla aktiviteter så kändes det tryggt att ha med sig farmor och farfar. Senare också även faster och farbror. Vi åt påskmat ihop, badade, fiskade och lekte i lekparken och alla kusinerna busade som bara den! Just vattenlek har jag väldig respekt för, ju flera ögon som kan se och hålla ett öga desto bättre. Sedan har äventyrsbadet också helt fantastiska badvakter på plats.

Hela den här helgen har haft sina speciella höjdpunkter, badet var en av favoriterna. Något taggade kids hoppade av lycka när vi skulle gå in, svårt att bromsa alla badsugna ”fiskar”.

Man får lite av en utlandskänsla när man är på Västervik Resorts äventyrsbad, så man kan verkligen säga att de lyckats med att förmedla medelhavskänslan. Man blir liksom lite förtrollad av designen och detaljerna i hela badhuset. Greklandinspirerat och verkligen superfint! Jag tycker också att det finns något för alla åldrar. På sommaren öppnar de också upp för utomhuspoolerna.

Baren i relaxen fick besök av Familjen Annorlunda, japp hela våran familj fyllde upp halva serveringen hehe 😉

Efter glass i stora lass och en öl i baren så blev det ännu mera vattenlek och bus!

Måste passa på att visa lite av terassen. Där kan man äta, sitta i baren eller bara njuta av en otroligt vacker utsikt. Under dagen eller varför inte när eftermiddagssolen går ner över vackra Västervik. Helt magiskt har jag hört! Man kan sitta inne eller ute. Just terassen missade vi förra sommaren när vi vara nere så jag hoppas verkligen vi får tillfälle att njuta av den i sommar istället ♥

Älskar färgerna!

I sommar vill jag sitta här och dricka ett gott glas vin och fira livet ♥ Det måste man få göra ibland. Stanna upp och inse hur tacksam man är över allt. Känns som en bra plan va!?

YOYO vagnen. Alltså den här ju oslagbar! Med handen på hjärtat, en av de bästa vagnarna jag någonsin haft. Jag kommer in överallt, den är lätt och smidig och bebis älskar att ligga i den. Den är ombonad och känslan av att ligga där kanske är lite som att ligga i mammas mage tänker jag, ni fattar hur jag menar. Nu har jag använt den hela helgen och vart vi än har varit och den får högsta betyg! Funderar ni på liten smidig vagn så kan jag varmt rekommendera YOYO från Babyzen! Jag vet att jag tjatar om den, men jag är så chockad över hur bra den faktiskt är. Ska erkänna att jag kanske hade lite förutfattade meningar om den här vagnen innan. Men shit! Det får jag äta upp nu och nej det här är ingen köpt reklam utan bara för att jag själv tycker att vagnen är så himla grym!

Efter timmar av bad så hamnade hela la familja i stugan i väntan på mat! Hela hallen var full av skor och jag fick liksom gräva mig fram för att ens komma in. Älskart! Min stora feta härliga familj 🙂 Och hur många rymmer en enda stuga? Finns det hjärterum så… Kaos!

Barnen anpassar sig. Klart det kan bli liv i luckan, konstigt vore det annars. Barn är barn och så är det bara! Sen att hela familjen vi är lite ”päron till farsa” är en annan sak hehe. Vi tog en snabb korv med bröd sen gick vi vidare till lekparken.

Det är ju så gott som omöjligt att få alla barn på en och samma bild. Jag gjorde ett försök att få till en bild med alla barnen och kusinerna. Det gick sådär, men det är ju det som är så härligt med barn. Det blir som det blir 😀 Några ville, några ville inte och ett par vägrade haha!

Nej mamma jag vill hellre leka! EmmyLou var inte alls med på noterna…

Kvällen blev lugn, barnen somnade ovaggade. Följande morgon åt vi frukost och fick njuta av ännu en morgon med solsken. Vi kan ju verkligen säga att vi hade tur med vädret trots allt. Bilderna som jag fick hemifrån var ju allt annat än det vi fick i Västervik som tur var.

Innan hemfärd så satt det fint med en kaffe på verandan. Barnen roade sig med att blåsa bubblor, de är så himla söta med varandra kusinerna.

När det blev dags att åka hem så kom tårarna. Tuvis kunde verkligen inte förstå att man inte kunde förlänga påsken bara lite. Men mamma tänk på Lysse, han kommer kanske bli jätteledsen när vi åker!? Och så är det faktiskt bättre om vi tar hand om stugan lite till, för vem ska nu plocka blommor och ställa på bordet när vi åker hem? Lysse är Lysingsbadets maskot, barnen har små Lyssegosedjur som de lekt med hela helgen. Fast det är ju klart blommorna har hon nog rätt om och det hade varit väldigt härligt att vara kvar lite till.

Nu ser vi framemot sommaren, då planerar vi att se Västervik och Västervik Resort från dess absolut bästa sida! Och då finns det sååå mycket roliga aktiviteter förutom det vi har gjort i helgen att göra. Vi är bortskämda med att ha vårt paradis så nära hemifrån, det här smultronstället är så himla härligt!

Och vet ni, jag planerar en liten överraskning till mina bloggläsare som har med Västervik Resort att göra. Mer än så kan jag inte säga ännu, men det får ni absolut inte missa! Ni kommer gilla det ♥

Nu ska jag förbereda barnen för en tidig läggning, ta fram kläder inför skolan och hänga tvätten. Hoppas ni gillade bildbomben 🙂 Imorgon kommer min förlossningsberättelse, jag har läst igenom den flera gånger och känner mig redo för att dela med mig av den.

Kram / Madeleine

 

LOADING..