Choklad till frukost, torr säng och Hortons huvudvärk.

Godmorgon! Har ni sovit gott?

Jag känner mig lite piggare idag, min lilla kräkräka har sovit hela natten utan nämnvärda kaskad spyor. Underbart att vakna torr i sängen för en gång skull på flera veckor hehe. Min lilla underbaring, jag skulle ta hennes spyor vilken sekund som helst.

Barnen hade gått upp tidigt imorse, de smög upp för de ville inte väcka mamma om bebisen sov. Alltså hur söta är dom inte!? Mitt hjärta bubblar över av kärlek.  Ibland så är dom så omtänksamma och förstående. De hade smugit in i sovrummet och väckt EmmyLou också, hon blev överlycklig för hon fick äta chokladflingor till frukost minsann (vi brukar bara låta barnen äta det på helgerna). Men man kan ju inte bli arg när de varit så duktiga och tagit fram frukost och väckt alla andra barn.

Charlie och den lilla cirkusungen! 

Jag har Engla-Freja hemma idag. Hon hade ont i sitt huvud inatt så hon var helt slut imorse när hon vaknade. Kändes inte okej att låta henne gå till skolan då. Hennes Hortons har varit lugn nu ett tag nu peppar peppar, jag hoppas detta bara var något tillfälligt så hon inte går in i ett skov nu 🙁

Efter ett par ett par timmar med sömn nu så tycker hon det känns bättre. Hon får vara med mig idag, vi ska gå en liten promenad med hundarna nu det brukar hjälpa när hon får ont. Och eftersom det känns lite bättre så kanske vi kan förebygga med lite frisk luft. För det är just det som hjälper när hon har som värst ont – syre!

Hoppas ni får en fin dag, här är solen framme idag. Helt underbart! Vädergudarna kanske hörde mitt gnäll igår 😀

Kram / Madeleine

 

 1. Har du bestämt vad dockan ska heta än? Vet att du skrivit flera ggr i inlägg att de är på G , men tänkte att jag kanske missat nåt där du säger att du äntligen bestämt dig 🙂

 2. Är det dålig ventilation i hennes rum? Tänkte eftersom att det blir bättre med syre. Visst fick hon en ombyggd garderob eller något som rum? Kanske hjälper att sova med fönstret lite på glänt om det är ett skor så det kommer frisk luft hela tiden?

  1. Något som hjälper mot Hortons är syrgas… Vet inte om just vanligt syre gör så stor nytta mer än att det känns lite uppiggande. Dock gör nog inte syre något mot själva anfallet tyvärr…

  2. Millie….
   Det är en av de andra flickorna som har det rummet.
   Englafreja har eget rum med stor( dubbel) säng vet jag att Meddela skrivit. Bara för att de ska kunna ligga jämte henne när hon är dålig. Tycker det var en jättebra idé.

 3. Jag har också Hortons och det är för jävligt hur ont man kan ha!
  Jag har fått hem syrgas och det i kombination med medicin funkar.
  Vad får hon för medicin?
  Kram Sofia

 4. Åh, vad jag lider med Engla-Freja! Min man har Hortons och jag kan inte tänka mig att ett barn ska gå igenom den smärtan i perioder! Det är så fruktansvärt att inte kunna hjälpa och när det handlar om ett barn…Ja, du fattar..
  Hur funkar det med barn, är det för starkt med de mediciner som vuxna kan få? Tänker Imigransprutor… Men det är ju rena ”giftet” det också, så det är lite pest eller kolera.
  Jag hoppas att det växer bort snabbt hos henne och att hon kan få leva utan att vänta på nästa period. Stora lilla damen…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..