Göra skillnad på jobb och hem, och att känna sig trygg med sig själv!

Idag har tjejerna varit lediga från förskolan och varit med mamma på jobbet. De var så himla duktiga tills de blev uttråkade och EmmyLou stod och skrek att hon ville åka hem till sina leksaker. JAG VILL VISST ÅKA HEM NUUUUUU! Hon vet vad hon vill den lilla damen när hon väl har bestämt sig för något.

Nej det var väl inte inte så jätteroligt att skruva ihop möbler och städa. Men jag mutade mina hjärtegull med glass och det funkade ett tag för att hålla dom i schack. Hemsk mamma va!? 😉

Nu börjar det kännas som ”hemma”, och jag är helt övertygad om jag kommer trivas som sjutton här. Det kommer liksom inte kännas som om jag jobbar med förbundna armar. När jobbat hemifrån så måste jag liksom alltid packa ihop kontoret för att barnen inte ska röra alla grejer och det funkar inte långa i loppet. Hade vi haft större hemma så hade det kanske varit en annan sak men som det är nu så går det inte! Dessutom så känns det skönt att komma hemifrån, att faktiskt numera kunna gå till jobbet och stänga dörren till hemmet. Göra skillnad på jobb och hem, och kunna sitta i lugn och ro. Med facit i hand så vet jag att det är jätteviktigt. 

Många undrar vad jag gör!? Jag är anställd som influencer dvs bloggare (och allt vad det innebär, vilket är en hel del!). Sen gör jag mycket frilansande jobb, jobbar mot företag med exponering och marknadsföring. Jag fotar och jag brinner verkligen för det, något som är väldigt tacksamt om man vill läsa min blogg för även om det bara är vardagsbilder så levererar jag nästan alltid högupplösta och riktigt bra bilder. Ja med undantag för vissa mobilbilder ibland. Många professionella bloggare/influencers betalar för att ha en egen fotograf eftersom de vill dela bra bilder. Många företag har idag också högre krav på vad för bilder och kvalitén på bilden man delar som bloggare.

Jag har trots alla mina år som bloggare försökt att inte se min blogg som ett jobb. Jag började blogga för att jag tyckte det var roligt, för att jag älskar att uttrycka mig i skrift och för att jag ville sudda ut fördomar mot unga föräldrar och stora familjer. För jisses vad fördomar har jag stött på genom åren (och jorå jag har en del fördomar själv med). Jag tror att det är lätt för en blogg att ändra karaktär när den helt plötsligt får krav på sig. På gott och ont ska jag säga. Det är väldigt lätt att gömma sig bakom en skärm även om jag nu valt att bli en offentlig person genom alla teveprogram men när jag tänker på hur många som kikar in här så kan man få lite av scenskräck ibland. Tänk er ett fullsatt Ullevi när bästa Håkan spelar, sååå mycket människor! Känns overkligt eller hur. Jag är jätteglad för det, och min tacksamhet är stor! ♥

Så det här är ju nördigt för den som älskar att fotografera! Och eftersom jag sedan ett år tillbaka och lite till bla gör fotoposters så det en nödvändighet för att få det som jag vill. För vad vore en fotograf utan ljus! EmmyLou ville posera på en gång, min lilla tokunge! Jag har ju världens sötaste modeller 🙂

Finaste ♥

Snart kommer vi börja videoblogga, det kommer bli grymt roligt och helt nytt! Och bloggstudion, wow det kommer bli sååå roligt att få visa er! Jag som numera tycker det är roligare att stå bakom kameran hehe…

Osminkad och nybliven mamma, älskar att bara vara som jag är 🙂 Känner mig extremt avslappnad med det också. För några år sedan så var det aldrig tänkbart. Har man blivit tryggare med åren kanske? Blir man kanske lite visare med åren? Äsch jag vet inte, nu ska jag i alla fall fixa till mig lite (undra när det hände senast?) ta på mig lite smink kanske och se lite piggare ut för en stund. Ska iväg på en lite förhandstitt av en ny konceptbutik som öppnar i stan, spännande! Och ja jag vet, h å r e t! Tar det en annan dag, kanske kan skapa någon form av ny trend? Back to the roots, jag vill ha min naturliga hårfärg tillbaka haha!

Kram / Madeleine

LOADING..