Ny matchvikt, rastlöshet och en dag i taget!

En dag på vift. Försöker att räcka till för alla just nu, det går sådär. Skulle kunna vara glad över att det är fredag och att helgen ligger om hörnet, men serru så kul ska vi inte ha. Jag har fortfarande jobb imorgon som väntar. Som tur är inte ett heldags jobb. Och efter det då ska jag bara vara. Micke undrade om jag ville hitta på något i Valborg? Min första tanke var nej fy fasen heller, jag skulle eventuellt kunna tänka mig att anstränga mig genom att blanda en god dipp och hälla upp chipsen i en skål men thats it! Jag kräks på Mickes rastlöshet och hans ständiga demoner som som alltid måste planera saker. Man kan väl bara vara, skita i att dammsuga på tisdagar som om det vore lag och göra saker mera spontant.

Plockade fram mina nya pjuck som har legat i kartong sedan julafton. Nu kom jag i dom 🙂 Satt som en smäck och skönt att gå i skor som inte sett sina bättre dagar. De andra skorna har ju tampats med en gravid, svullen och tung jag, de har blivit utslitna och stora. Både ryggen och knän mår bättre av en stabil sko.

Jag har tänk att jag ska hinna med en liten promenad varje dag, varje lunch när jag rastar hundarna ska försöka gå en lite längre för att få motion. Det skulle nog göra mig gott också. Att börja träna redan nu är bara att glömma, min magen är inte redo för det ännu. Nej inte övriga kroppen heller för den delen. Men jag har inte bråttom, jag tar en dag i taget. 

Bebis har fått en ny matchvikt! Den nya vikten slutade idag på 3950 gram och längden mätte vi till 53 cm lång. Heja bebis 😀 Vi trivs jättebra på nya vårdcentralen och bvc är supergulliga! Idag var det läkarundersökning på månadsdagen. Roligt när läkaren visar sig ha samma årgång som jag och dessutom kommer på att vi spelat fotboll ihop för sådär tjugo år sedan i samma fotbollslag Boren. Hon såg likadan ut idag som hon gjorde då, det måste ju betyda att vi fortfarande är ganska unga och snygga hehehe. Hon kanske kände tvärtom, jösses vad gammal och sliten hon har blivit! 

Hej hej från ”myggan” på stora dagen! Jag hittade en bild på storasyster och säg mig visst tusan är de superlika, EmmyLou och bebis!?

Nu ska jag ställa mig i en dusch och sen har jag tänk att börja titta på någon bra serie på Netflix. Har ni några tips? Vilken serie följer ni helst?

Ta hand om er!

Kram / Madeleine

 

 1. Grace and Frankie!! Världens roligaste serie! Är helt fast Första avsnittet kan vara förvirrande men ge det en chans så kommer du älska den du med

 2. Kan tipsa om en bra serie som man kommer följa från början til slut. Kika in på min blogg och läs mer om den! Det är mysigt och bara få vara ibland det e dessa dagar vi ska njuta lite extra av. Hoppas du får en fin dag.

  Kram Linda

 3. He he, man blir lite full i skratt här
  Du kräks på Mickes rastlöshet skriver du, när man läser din blogg verkar det allt vara lite rastlöshet inbyggd i dig också som jobbar och står i hela tiden. Skit i jobbet under helgen och gör nåt kul på Valborg med Micke och ungarna. Gå till nån brasa, köp lite korv och kaffe. Kanske är det nåt snyggt fyrverkeri också.
  Det är väl inte att planera allt för mycket
  Ett spontant brasbesök
  Eller grilla nåt hemma i trädgården om du inte vill dra ut ”bebis”. ( har du verkligen inte fått nåt namn till den lilla än, du är värre än jag, min tjej var namnlös i två veckor, men sen kom det bara hux flux ett namn, lycka till!)
  Kramar och trevlig helg

 4. Shit, vad lika dom var. Kul att se fortsättningen om dom flyger helt isär eller om dom kommer se liknande ut.
  Kul iallafall att dom var så lika.
  Lägg ut om du har, på alla flickor bredvid varandra i samtida ålder. Kul att jämföra så.

 5. Mitt tips på tv-serie är Drop dead diva. En annorlunda serie som innehåller allt: skratt, kärlek o sorg! Jag o mannen blev helt fast o såg flera avsnitt varje kväll….

 6. Här varvar vi Sons of Anarchy och Shameless. Den senare har vi hittills bara sett de två första avsnitten på. Men jag gillar dem. Och såklart innehåller de lite ögongodis ;-).

 7. Lik TuvaLi och Charlie mest även om du flera ggr skrivit om likhet med Emmy;-)
  Men lik henne oxå. Lägg upp bild på alla döttrar som nykläckta kan man få se. Lycka till med val av namn

  1. Ja jag håller med dig, Madde har skrivit flera gånger att ”bebis” är så lik Emmy trots att det flesta tycker TuvaLi. Redan när bebis låg i magen så skrev Madde i ett inlägg ” undra vem hon är, tänk om hon liknar Emmy..” Varför inte lägga ut bilder på alla döttrarna som bebis i stället? Varför är det så viktigt att hon liknar Emmy? Alla är ju lika söta var och en på sitt sätt.

 8. Finns så många bra serier! Santana claritas diet för lite annorlunda humor. Stranger tings för mystik och spänning. Grace and Frankie rolig även fast man inte är i deras ålder. Orange is The new black ett måste. 13 reasons why för att det är så många känner. För hela familjen rekommenderas filmen Insidan ut, jättebra

 9. Så skönt att höra att det är fler som bor med rastlösa karlar! Här är det precis likadant, när jag väl är ledig så vill jag gärna vara just det, utan att allt ska planeras in i minsta detalj. Men han jag bor med blir istället stressad av att inte ha några planer och veta i förvägen vad som ska hända. Livet alltså!
  Styrkekramar till dig Madde!

 10. Frankie & Grace är hysteriskt rolig och charmig. Designated Survivour ser jag nu, som serien 24 ungefär. Homeland bäst alla kategorier!
  Finns ju en del bra svenska från SvT oxå. Innan vi dör och Frikänd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..