Vad tycker ni, skulle inte det vara superkul?

Såhär kan man sitta i evigheter och pussa på sina små älsklingar. Ibland undrar jag hur många gånger jag pussar på mina barn under en dag? Nej det är inte bara på bebisen, EmmyLou och på Tuvis. Jag pussar på alla barnen, typ så ofta jag kan och nästan hela tiden. Kanske lite mera just nu när man är sådär fjantigt bubblig av alla moderkänslor och hormoner.

Jag vet inte hur jag ska reda ut Victors student? Jag kommer ju böla som en tok, bli supersentimental och ”fjanta” mig. Ja det är stort, det är superstort! För mig känns det som en seger, lilla Victor som kom till den här världen helt oplanerat och alldeles för tidigt. Det har inte alltid varit en spikrak väg, men vi fixade det. Och nu är han snart tjugo år och ska ta studenten. Overkligt! Pojken är väl inte lika pussvänlig längre dock hehe, men den dagen han tar sin student då får han stå ut med att mamma kommer att pussa ihjäl honom.

Men sluta morsan, lägg ner! Var inte så tjejig och mesig. Undrar just om det kanske kommer med åldern? Blir man mera sentimental och överbeskyddande med åldern? Han bara skrattar åt mig, driver med mig och skrattar ännu mera. Förut sprang han omkring och filmade mig, i alla de fulaste vinklarna han kunde.

Alltså hur liten och pluttig får man bli ♥ Mitt hjärta svärmar över!

EmmyLou, lilla extra mamman. Hon styr och ställer och håller koll på läget. Mamma hon ser ut som mig när jag var liten, så pekar hon på ett fotografi som sitter på väggen i vardagsrummet. Titta mamma jag har också varit sådär liten. Jadå ni ser likadan ut allihopa 🙂 Alla barnen skiljer sig från varandra på något sätt men ändå är de så lika. Jag ser alla syskonen i Mathilde-Isabelle. Ibland tycker jag hon är en kopia av Tuvis, ibland Emmy, ibland Adam, Charlie och Colin. Roligt tycker jag.

Nu ikväll så har EmmyLou fått problem med pollen. Det piper i bröstet på henne och hon får astmahosta. Hörde redan imorse att det var på gång igen så då fick hon bricanyl innan dagis. Tycker så synd om henne. Man blir ju så påverkad av att ha allergi och svårt att andas. Vi får se om hon blir hemma från dagis imorgon? Om hon skulle få bestämma så vill hon bara åka till sin bästa kompis Jessica på dagis. Hon är verkligen så kär i sin vän. Idag när jag hämtade tjejerna efter jobbet så kramades dom säkert fyra gånger innan jag till slut fick med mig lilla fröken därifrån.

Tänkte på en annan sak idag, blev så himla sugen på att åka till Ullared. En av mina vänninor, Emelie ska åka dit inatt. Undra om de har fått in vårkläder höll jag på att skriva hahaha. Eh japp de borde de ha fått, det är ju för tusan maj månad, snart juni. Snacka om att vädret lurar en. Är det någon av mina läsare som varit där nyligen? Vi borde kanske åka dit ett gäng ihop? Göra som Maggan och Mona gjorde för några år sedan, fylla två bussar och dra iväg tillsammans 🙂 Vad tycker ni, skulle inte det vara superkul? Jag är helt säker på att vi skulle ha galet kul och många skratt på vägen skulle det bli och några fall av urinläckage också med all säkerhet. Vi skulle kunna hämta upp folk i Linköping kanske? Så kan folk som vill följa med som kommer norrifrån ta sig dit. Värt att spåna på tycker jag 🙂  Ska ringa upp till de lite mera rutinerade bloggtanterna och be om deras expertis, hehe äldst vet bäst eller nått.

Kram / Madeleine

 1. Är så roligt att följa din blogg, blir så inspirerad Jag var i Ullared i helgen, bor utanför Uppsala så åkte ner efter jobbet på fredagen och kom hem på söndag kväll, bara älskar Gekås De hade mycket barnkläder, både vår- och sommarkläder. Det fanns en riktigt söt vårjacka men dessvärre hittade jag bara upp till stl 92 (min stora har 98/104) annara hade den åkt ner i kundvagn(arna)! Åå en bussresa ner dit hade varit superkul!!!!! Hoppas du får en fin dag och att EmmyLou mår bättre idag

 2. för de första, jag älskar din blogg och har följt dig och din familj sedan medverkan i familjen annorlunda. för det andra så tycker jag absolut att du/ni ska ta en sväng till Ullared! jag var där för några veckor sen. dom har fått in så mycket fin inredning, jättefina kläder både till barn och vuxna! kör på, du kommer inte ångra dig =)

 3. Japp, var där för 3 veckor sen och hittade mycket vår o sommarfint till barnen, och till mig själv också faktiskt 🙂
  Men skulle helt klart vilja åka dit snart igen!

 4. Passa på nu innan studenten med, mycket billigt på Gekås gällande engångsmaterial. Dock skulle jag nog fixa barnvakt att ha med, mycket hosta och snuva nu som smittar lätt på ett sånt ställe. Ta med hela familjen och ta in på stugbyn, då kan barnen klättra på höghöjdsbanan och leka medan du handlar.

 5. Mina barn har pollenallergi och får en medicin som heter aerius varje dag. Den är flytande och smakar piggelin. På dom funkar den riktigt bra men visst är dom lite snuviga och extra trötta vissa dagar när det är som mest pollen men inte jobbigt med andningen. Värt att pröva om du inte redan gjort det.

 6. Åå jag vill också till Ullared, vi har en buss (18pass) och man/sambo med busskort:)

  Tycker för övrigt hon är väldigt lik Engla-Freja:)

 7. Vi var i Ullared för en vecka sedan. De hade fått in en hel del sommarkläder. Dock fanns inte så mycket till de allra minsta. Men från stl. 68 finns det lite mer.

 8. Vad stadig i nacken din lilla tjej är!! Min tjej är född en vecka före din och inte alls lika stadig. När ska dom kunna räta upp nacken och kunna hålla upp själv? Får aldrig några svar av våran BVC sköterska… mitt första barn så det är så svårt att veta saker och ting 🙂

 9. Jag tror ABSOLUT att man blir mer sentimental med åren!! Man har vett att uppskatta tiden precis just nu och ser hur viktig den är. Tiden går liksom så himla fort så det är bäst att njuta av nuet för snart är det förbi. Typ så.
  Jag är på med bussresa till Ullared!!! Säg bara till så kommer jag 😀

  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 10. Åka till Gekås är toppen speciellt om man har småbarn som sliter kläder.
  Men det är nog ingen bra idé att ta med ett spädbarn med tanke på
  RS-virus och mängder av människor.

 11. Väldigt vad många otrevliga personer det är både här och på andra bloggar. Inte konstigt att världen ser ut som den gör när människor inte kan respektera varandra utan bara vill kritisera och gnälla för att själva känna sig bättre. Helt otroligt hur en del håller på.

 12. Så söt hon är lilla Matilde-Isabelle, ja hon är lik sina syskon särskilt Tuvis tycker jag, så söta alla dina barn. Och DU är sååå snygg i din momombre. Du är verkligen fin i din naturliga hårfärg, dina ögon kommer fram mer på något sätt ja hela ansiktet, jättefin. Kul med Ullared, har aldrig varit där faktiskt. Har du kontakt med Maggan och Mona, även med andra bloggare? Mirka vet jag ju att du är nära vän med. Tack för trevlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..