Det blir mycket kalas!

Ny dag med hosta. Om jag bara kunde skulle jag ta den så EmmyLou slapp. Hon har varit så ledsen inatt, sovit oroligt och inte kommit till ro. Trots det kom hon upp glad i morse ♥ Mamma är jag frisk nu så vi kan åka dagis och leka? Lilla gumman. Man känner ju sig som världens elakaste mamma när man måste berätta att hon fortfarande inte kan gå till dagis och leka med sina kompisar. Okej men snart kommer min Eija hem och leker med mig va? Som hon ser upp till sin storasyster, det gör både EmmyLou och Tuvis.

Ibland när Engla-Freja har kompisar hemma så får vi underhålla småtjejerna så de inte springer in och stör dem hela tiden. Även om de ibland låter de små vara med så är det viktigt att de får sin egna tid. Jag vet själv hur arg min storebror kunde bli på mig mellan varven, jag ville ju vara precis som honom och jag kunde inte fatta varför han blev så arg.

Dom här ballonger är till en speciell liten fest. EmmyLou tycker såklart att det är superkul att leka med dom även fast hon egentligen inte får det just nu. Men eftersom hon är sjuk så gav jag med mig. Stackars liten blekfis ♥ Det gnager fortfarande i mig hur jag blev bemött av sköterskan på 1177. Usch.

Älskade unge! 

För er som kommer att undra så har jag köpt kläderna på KappAhl och det är newbie. Lite galen i dom ja 🙂 De är så himla söta och vad jag förstår så är det är ett väldigt bra andrahandsvärde i dessa kläder? Det måste ju ändå vara bra tänker jag. Ja det är min bästa ursäkt när jag tänker på hur pengar jag har lagt på newbie hehe.

Det går framåt i studentförberedelserna också, och mitt upp i allt så har jag börjat fundera på dop. Det blir visst mycket kalas och firande den här sommaren. Jag som hade tänkt att hinna med så mycket annat också. Springa ett lopp i NY, greja med parkeringen intill huset, sätta ny mur, renovera det sista rummet, börja med badrummet på övervåningen osv osv. Jag får nog helt enkelt inse att jag får prioritera om och dra ner på tempot. Jag hinner med allt det där inom sinom tid eller hur!? Ni hör ju, herregud börjar jag bli klok och vis såhär medelålders? När är man medelålders förresten? Hör jag till kategorin ”äldre ungdom numera? Hahaha, inte äldre än vad man gör sig va? 😉

Tittar in senare!

Kram / Madeleine

LOADING..