Överraskningsfest för lilla L!

Reklam för världens bästa tårtmakare!

Har ni sett en finare tårta? Ja förutom den jag fick på min babyshower ♥ Dom är såklart precis lika fina för det är samma tjej som har gjort dom. Eller rättare sagt alla hennes skapelser är helt galna! Jag blir så imponerad över vad mycket fint och gott hon kan göra. Och glad över att hon vågat ta steget att göra det det hon passionerat brinner för. Dessa människor ska vi peppa och heja på och det gör jag så gärna. Därför vill jag göra så mycket reklam som jag bara kan för den här tjejen. Ni hitta henne under mitt mittgodaste.se Unika och skäddarsydda tårtor efter ert önskemål där allt är gjort från grunden, och där all dekoration är handgjord samt ätbar. Det roliga är att det är så himla fint att man nästan inte vill äta det hahaha! Ni kan också hitta henne på instagram där hon heter mittgodastemotala och på Facebook klicka HÄR där det just nu är enklast att få kontakt med henne.

Som en del av er redan vet så väntar min vän Angelica barn och vi ville såklart överraska henne med en babyshower ♥ Hon går in i vecka 40 imorgon så bebis kan ju komma precis när som helst 🙂 De väntar en liten flicka och de kallar henne för Luna och Lykke, lilla L för de har inte bestämt sig för vad hon ska heta ännu. Jag visste direkt att jag ville få in båda dessa namn i tårtan och därför blev det en måne som symboliserar Luna och ett L eftersom de inte vet vad hon ska heta. När jag hämtade tårtan så blev jag nästan gråtfärdig över hur himla fint det blev, precis som jag hade en bild i huvudet av hur det skulle bli.

Eftersom Rickard och Angelica ska flytta till hus mitt upp i allt snart så vet jag att hela deras hem just nu består av flyttkartonger och därför valde vi att ha babyshowern hemma hos oss. Dessutom så vet jag själv att man inte är så jättepigg i slutet av graviditeten och bara tanken på att elva pers ska komma och våldgästa kändes sådär. Problemet var bara att lura hit dom, men med hjälp av Rickard så gick det bra.

Man är inte heller så pigg på att stå i köket och laga mat så vi lyfte den ”bördan” från axlarna också och skämde bort hela familjen med grillad kyckling, krämig sweetchilipasta och grönsallad. Micke åkte och köpte helium och dricka, jag fixade med blommor, paket, tårta och blöjtårta.

Kommer ni ihåg hur min tårta såg ut? Jag måste påminna er…

Wille höll utkik i fönstret efter Angelica och familjen, och de andra barnen satt fint i soffan och väntande med spänning. Alla har varit med och hjälpt till och alla har tyckt att det varit minst lika roligt som Angelica tyckte när hon öppnade dörren och kom in. Då ställde sig alla upp och började sjunga ja må du leva, den blivande trebarnsmamman har nämligen precis fyllt trettio bast 🙂 Jag var så preggo och trött på hennes födelsedag så jag hade inte riktigt energin för att fira Angelica ordentligt då så det tog vi igen nu!

De blev superglada! Bebis kommer bli fin i nya newbiekläder och Angelica kommer lukta gott för hon fick en clean parfym i födelsedagspresent. Hennes första parfym på länge för hon använder nämligen inte parfym. Äntligen kanske vi slipper hennes swettdöft hehehe 🙂

Blöjtårtan kommer från blöjtårtan.se  där kan man skräddarsy sin tårta eller köpa en färdig. Uppskattat och ett minne för livet ♥

Tårtan smakade nom nom nom! Med vit choklad och hallon, som en dröm. För att inte tala om dessa cake pops med smak av dumle. Jag kan också rekommendera mittgodaste.se ´s macarons med smak salt karamell. Jag gillar inte macarons annars, men de här är to die for! Alltså man blir beroende…

Det blev lyckad babyshower, alla tyckte det var roligt och de blivande föräldrarna längtar nu ännu mera efter sitt lilla knyte ♥ Nu hoppas vi på att bebis kommer snart så vi får se henne!

Kram / Madeleine

LOADING..