Fira morsdag tillsammans med mig och KidsBrandStore!

Reklam i samarbete med KidsBrandStore

Började morgonen med mysstund i soffan med Mathilde och EmmyLou. Sen drack jag en kopp kaffe i solen på verandan i lugn och ro. När Tuvis kom upp så överraskade hon mig med teckning den är från mig och Emmy ♥ Engla-Freja gav mig ett superfint virkat bokmärke. Och Wille har precis serverat mig en jordgubb och hallon smoothie. Dom kan mina älskade sötnosar. Har blivit överröst med en massa bilder på en liten nyfödd ”L”också. Strax innan tolv igår natt blev nämligen Angelica och Rickard föräldrar till en liten välskapt tjeja. Sååå söt ♥ Jag pratade med Angelica ett antal gånger igår, sista gången när de satt i bilen på väg till förlossningen. Då hörde jag på henne att det inte var långt kvar. När värken avtog skrattade hon och sa att hon såg framemot lustgasen hahaha. Ja jag kan fortfarande komma ihåg hur fruktansvärt underbar den var! Angelica kommer såklart uppdatera allt kring förlossningen så fort hon landat. Ni hittar hennes blogg HÄR!  Stort grattis Angelica och Rickard ♥

Micke kom hem vid 02.30 inatt och när han vaknade tog han med sig ett gäng till tågstationen för att åka och fira sin mamma i Linköping.

Själv ska jag och de andra barnen sätta igång med lite söndagsmiddag här hemma innan vi ska åka till mormor och äta tårta. Men innan det ska jag passa på att beställa lite kläder från KidsBrandStore som idag kör ett specialerbjudande i samband med att det är morsdag idag 🙂

Just nu får ni 25% på allt i butiken och det gäller endast idag söndag! Så skynda att fynda bland fina kläder. Du kommer direkt till erbjudandet genom att klicka HÄR! Eller på bilden nedan.

De har allt från Gant barnkläder, Ralph Lauren barnkläder, Levis barnkläder och mycket mycket annat till bra priset. Och just idag ännu bättre priser!

Jag shoppar ofta till mina barn hos KidsBrandStore, dels för att jag gillar kläderna men också för att det inte är dyrare än att handla någon annanstans. Levis har blivit väldigt populärt hos kidsen just nu och det här är bla några av favoritkläderna för både Engla-Freja och Wille.

Kan också tipsa om att ni kan passa på att shoppa kläder hos KidsBrandStore till skolavslutningen 🙂 Perfekt med 25% rabatt! 

Mina fina älsklingar ♥ Är så otroligt stolt över mina kiddos! Jag får många direktmeddelanden ang Wille, om han är singel? Yes det är han! Hahaha så nu vet ni och jag slipper svara alla. Och ni vet väl att vill ni fånga Willes hjärta så måste ni fjäska lite för hans mamma hehehe!

Många kramar till er alla! Och lite extra till alla grymma supermoms!

Kram / Madeleine

 

 

LOADING..