Hon är så fin min lilla mamma ♥

Det blev en kväll hemma hos mormor medan de andra var i Linköping. Barnen tyckte nog det var roligt att få åka tåg med sin pappa. Jag överraskade min mamma med en fin blombukett, utelampor till balkongen, postern jag visade i ett tidigare inlägg och en sommarblus. Hon blev jätteglad, men skrek rakt ut när jag tog fram mobilen för att ta ett kort på henne hehehe. Usch ta inga bilder på din gamla mamma. Jo det ska jag visst, hon är så fin min lilla mamma ♥

Vi åt hallontårta och blev nostalgiska när vi satt och tittade i gamla fotoalbum. Jag älskar att sitta och titta på gamla kort. och varje gång jag gör det så lovar jag mig själv att jag ska framkalla mera bilder. Jag tycker EmmyLou är så himla lik mormor när hon var liten, visst är de lika!? 🙂 Lockarna, ögonen, leendet och dom där små gluggarna mellan tänderna.

När jag kom hem så var det dags för barnen att komma i säng, och några av dom sov redan. Så jag får fira min egna morsdag imorgon efter skola och dagis med barnen. Jag har lovat att göra chokladbollar.

Ska lägga mig tidigt ikväll, imorgon ska jag börja röra på mig igen har jag tänkt. Det blir ingen tung träning, utan mest att jag ska komma igång med promenader varje dag innan frukost, 30 – 40 minuter kommer göra mig piggare och starkare. Jag kommer vara försiktig, är nämligen livrädd för att amningen ska rubbas med tanke på hur det blev sist när jag började träna. Vips så försvann bröstmjölken. Det gör mig lite stressad, men gå ut och gå måste jag kunna göra. Blir tokig av att inte röra på mig som jag vill.

Sen ska jag till bvc med Mathilde-Isabelle och väga och mäta. Alltid lika spännande. Nu har jag ju ”fuskvägt” henne så jag vet att hon gått upp bra men jag tippar på att hon väger 4800 gram nu ungefär 🙂

Kram / Madeleine

  1. Ja väldigt vad lika de är! Din bebis är inte uppe i min sista dotters födelsevikt ännu, hon vägde 5150 gr när hon föddes såg inte ut som en liten bebis precis! ha ha. Måste också säga att du har väldigt vackra och charmiga barn. Kram

    1. Ja hon är vacker lilla mamma och för information så är hon helt OREDIGERAD 😀 Men jag ska hälsa henne att tyckte hon såg redigerad ut, hon tar det nog som en komplimang heheh 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..