Med solhatten på och är det någon av er som ”yogar”?

Med solhatten på så har vi idag njutit av solen på baksidan. Det har blivit en hel del vattenkrig och en massa hopp över vattenspridaren. EmmyLou och Tuvis lekte med dockor på verandan, och grabbarna sprang ner till fotbollsplanen och spelade fotboll med grannbarnen. Engla-Freja gjorde musicali med sin kompis Vilma och Wille solade. Vi grillade korv och åt glass. Det har varit en underbar sommardag som vi kan summera som helt perfekt.

Man kan riktigt se lyckan i Emmys ögon ♥ Äntligen fick hon användning av solhatten!

Micke åkte tidigt, han är på galej med jobbet. Femkamp, middag och torgfylla. Själv har jag klippt gräset och rensat lite ogräs och städat i tvättstugan. Hehehe glammigt värre.

Idag funderade jag lite på yoga. Ni som ”yogar” (säger man så?) vad är fördelarna? Vart börjar man? Hur börjar man? Jag behöver en bra komma-igång-träning som kan stärka min kropp men samtidigt kan få mig att komma ner i varv. Lite meditation, det måste vara bra med yoga? Jag är väldigt nyfiken på det i alla fall. Så alla ni som har erfarenhet av det hit me! Berätta allt 🙂

Åh jag fick precis ett meddelande av min näst äldsta son, grattis på morsdag! Det värmer mammahjärtat ♥ Dom är bra fina mina älsklingar!

Och grattis till alla er mammor som läser här ♥ Ni är grymma allihop! Hoppas ni blir riktigt bortskämda och firade idag och får en massa pussar och kramar.

Kram / Madeleine

 1. Jag började på en yoga studio. Körde virya yoga. Jätte härlig o bra yoga form. Passade perfekt. Tycker nästan att det är först nu två år senare jag klarar köra själv hemma. Finns även ngt som heter Yin yoga. Kolla upp det. Jätteskön o brq hoppas jag får sova snart. Vi sitter vakna med minstingen som har krupp. Just nu gick maken ut med honom för frisk luft

  1. Tack för tips, ska kolla upp det 🙂 Och ja det känns lite klurigt att få till det på egen hand, när man inte kan något.

   Åh 🙁 Stackare! Hoppas han blir bra snabbt <3 Stor kram till er!

  1. Försökte söka lite men det finns ju en massa olika, vill du länka exakt till den challenge ni följer? Tack 🙂

 2. Min lillasyster kör yoga hemma, köpt yogamatta, släcker ned, tänder ljus, startar det på youtube. Där finns det, för nybörjare o till de som är duktiga 🙂 kolla på youtube kanske ?

 3. Yoga?-Carola Donato(yogahem) på Vintergatan i Motala! Hon är fantastisk, kör nybörjarpass och medel. Testa! /Från en annan Motala-mamma.

 4. Jag går på hatta yoga och yin yoga och tycker det är så skön träningsform. Yin yoga känns som sovstunden på dagis haha näe vaken ska man va men man går verkligen ner i puls och blir smidigare. Alla kan verkligen göra det, i min grupp är jag yngst och jag är 42år. Hatta yogan är mer ursprungliga yogan tror jag, mer fysiskt och inte samam position under så lång tid som yin yogan. Youtube är toppen, bara att rulla ut mattan och köra när det passar dig! Yoga 5-10min är så mycket bättre än ingen yoga alls

 5. Jag yogar hemma med Youtube. Sök på ”yoga revolution” så hittar du 30 pass upplagda av Adriene. Hon lade upp ett pass om dagen med start 1/1-17. Hon har även lagt upp 30 pass som heter ”30 days om yoga camp”. Lycka till!

 6. jag började hemma lite lätt med nybörjar yoga men jag rekommenderar verkligen att gå en kurs om du kan. man lär sig så mkt mer, får tips o råd, andas rätt och står rätt…efter att jag gått 2 kurser funkar det mkt bättre hemma att göra själv och man njuter mer av det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..