På promenad tillsammans med BookBeat!

Annonssammarbete tillsammans med BookBeat

Häromkvällen tog jag en promenad med Buster. Jag ogillar att ha hög musik i öronen på när jag går själv på kvällen men en ljudbok är perfekt att lyssna på.

Jag har använt BookBeat nu ett tag och är så himla nöjd med det och därför vill jag passa på att dela med mig av ett bra erbjudande till alla som vill prova. På Bookbeat kan man välja mellan tiotusentals olika böcker, det finns något för alla! Man kan välja mellan både ljudböcker och e-böcker. Man kan lyssna och läsa så mycket man vill och man kan också ladda ner böckerna offline vilket är väldigt bra. Skulle man över förmodan inte vilja använda sig mera av tjänsten så kan man avsluta sin prenumeration när man vill.

Man kan använda BookBeat när man är ute och går, tränar, lagar mat, städar, solar eller kanske bara vill ta en lugn och skön stund i soffan. Jag tycker det är väldigt avkopplande.

Jag har laddat ner ”Vem fan är han??”…

Daniel Redgert är vid 26 års ålder en av Sveriges mest inflytelserika pr-människor. Hans envetna, hungriga, kändistörstande och torpedliknande ambition har på rekordtid tagit honom från en mobbad tillvaro i Västerås till Stockholms absoluta innekretsar. Idag arbetar han som pr-chef på Hannah Widells och Amanda Schulmans byrå Perfect Day, står på de flesta gästlistor och har en växande podd med 150 000 lyssnare.

Vem fan är han?? är en drastisk handbok i hur man tar sig fram och gör sig ett namn i dagens Sverige. Författaren beskriver hur han med hjälp av sociala medier och outtröttligt nätverkande envist stretar uppåt. Fallen längs vägen och dörrarna som stängs i hans ansikte är många, och han skildrar dem med självironi och skoningslös ärlighet. Till slut får han samtalet han hela tiden drömt om och tar sig upp för det allra högsta trappsteget.

För mig en väldigt intressant bok, och all kärlek till Daniel jag hoppas mobbarna har så mycket stake i sig så de ber om ursäkt och inser vad de utsatt dig för ♥

Det är superenkelt att komma igång. Börja med att skapa ett konto på Bookbeats webbplats. Sedan laddar man ner BookBeat-appen som finns i både App Store och på Google Play. Sen är det bara att välja och vraka mellan alla böcker! Just nu så får ni lyssna fritt en hel månad när ni anger den unika kampanjkoden ILMRUD (gäller enbart nya användare) erbjudandet gäller tom 30/9 2017 Klickar ni på länken HÄR! så kommer ni direkt till sidan och då ser det ut som på bilden här nedan och koden är redan ifylld

Kram / Madeleine ♥


  1. Innan du fick Mathilde-Isabelle skrev du ett reklaminlägg kring stamceller, och att om du hade vetat detta innan du fick dina barn skulle du aldrig tvekat att ta stamceller av barnet vid förlossningen. Vore intressant att läsa om du resonerade likadant när du fick Mathilde-Isabelle, och om du gjorde det?

  2. Jag har Storytel sen 6 år tillbaka och är jättenöjd med det….samma som BookBeat…både ljudböcker & e-böcker…Hade aldrig klarat mig utan den appen =))
    Trevlig helg!!

  3. Usch, man (jag iallafall) börjar bli rätt less på all reklam för ljudböcker som väldigt ofta är med i bloggar! Lite mer variation på samarbetena vore trevligt. Om det är möjligt 🙂

  4. Hej jag följer dig o din blogg och är nyfiken på hur ni tog er an er trapp när ni renovera den vi har en likadan och jag vet inte var jag ska börja med allt..tips och råd kanske
    Ps.fantastisk blogg.ds

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..