Höstbona med färger!

Vad roligt att läsa alla era kommentarer om tatueringar, och vad ni har valt eller planerar att tatuera in :-)

Idag har jag försökt att styra lite av höstens jobb. Jag gillar att ha en plan även om jag faktiskt jobbar bäst under press konstigt nog. Jag har en del planerade resor till Stockholm, och när jag ändå är i huvudstaden så vill jag passa på att boka in så mycket jag bara kan. Det kommer bli många nya spännande samarbeten som jag ska sätta tänderna i höst, det känns roligt och motiverande.

Med förändringen i vardagsrummet så letar jag ny taklampa. Eos-lampan är jättefin men den vill jag hellre ha i sovrummet har jag kommit på. Och när jag surfade runt lite på nätet så hittade jag en bricka som jag blev så förälskad i. Visst är den väl fin!? Ni kanske känner igen mönstret på brickan? Det är nämligen ett ganska berömt tryck kallat Strawberry Thief som William Morris designat 1883, tror nästan det här mönstret kan vara hans signum. William Morris var en Konstnär, författare och formgivare som bodde i London. Det finns massor olika mönster men just det här gillar jag lite mera. Snyggt att bryta av med i ett ganska ”sterilt” hem.

Hittade även passande glasunderlägg, kunde inte hålla mig så jag köpte det. Mysigt att ”höstbona” hemmet med ♥ Sen kan man ju också välja att fånga upp andra färger ur det här fina mönstret nu till hösten. Har ni sett dbkd’s nya höstfärg Maroon? Ni hittar den HÄR! skulle gärna ha sådana krukor i den färgen i mina fönster.

Brickan och underläggen var inte alls dyra. Roligt att kunna ha design hemma som är snäll mot plånboken också. Ni hittar dessa HÄR! Perfekt ge bort gåva, har ni ingen aning om vad ni ska ge bort i present så funkar alltid sådana här saker tycker jag 🙂

William Morris bricka och glasunderlägg 

Mathilde fick testa nya mössan från Newbie KappAhl idag. Lilla pluttan så hon växer. Egentligen är hon lite för liten för att sitta i EmmyLous sittvagn, men ibland får hon det en liten stund. Då ser hon mera och hon tycker det är roligt. Perfekt när vi kastade boll med Buster och Devil i trädgården.

Nu börjar snart Lotta på Liseberg, det är säsongsfinal och det vill inte EmmyLou missa. Det är nämligen hennes största dröm, att stå på scen och få sjunga med där. Hon vill stå på varenda scen hon ser haha men Allsång på Liseberg och allsång på skansen gillar hon 🙂 Mamma varför får inte jag vara med och sjunga där? Kan vi åka dit? Snälla? Mamma jag älskar Stockholm!   Allt är nämligen Stockholm för Emmytokan. Nästa år kanske då får jag får ta med henne dit ♥

Kram / Madeleine

 1. Vet du när det avslöjas vilket den tredje familjen är som medverkar i årets Familjen Annorlunda? Det går ju en trailer ju men bara med två av förra årets familjer.

  1. Det verkar som om det är Mirka, det är många som sett mikrofoner m.m i hennes inlägg. De andra familjerna som ska vara med (enl trailern) fastnade jag inte för så det är synd att det är de i år också. Såg bara 2 avsnitt förra omgången p g a det.

   1. Det återstår att se då för jag läste på en annan blogg att det skulle vara en familj som inte är kända sedan tidigare. Det har väl inte varit med några ensamstående föräldrar hittills? Jag gillade inte heller förra säsongen, vet inte om det enbart beror på de medverkande familjerna eller om det är konceptet som börjar bli uttjatat. Programmet kan ju inte hålla i så jättemånga år till, känns inte som det finns så mycket nytt att visa.

 2. Roligt att kunna handla och förnya lite i hemmet. Men en undran? Tar aldrig dina pengar slut??? Mina är ständigt slut. Jag förstår inte! Hahaha. Stor kram!

 3. Hej Madeleine
  Du är verkligen en superfin mamma. Med allt vad det innebär.
  Måste bara tycka alltså tycka ni har valt de finaste namn på alla era barn
  Och matilde Isabelle är så fina namn båda två. Men kalla henne för Matilde
  Och inget mer för man tror det är två man kallar på. Eller Isabelle.
  Det är inte lätt men Matilde är ovanligare och passar så bra på Madde och Micke
  Kram till hela familjen

 4. Det finns Barnens Allsång på Skansen på söndagarna under sommaren. Brukar vara på em och bra artister som är med. Mina ungar gillar det…

 5. köpa köpa köpa.
  yta yta yta.
  eller
  gnäll gnäll gnäll

  Bara en undran; vad har ni gjort på sommarlovet?
  Det verkar som om ni inte gör någonting…

  1. Gillar att ha fint omkring mig, inget som är konstigt med det Gnäll? Ja kanske det, men inte mera än någon annan. Dessutom så är inte livet alltid rosa och och fluff fluff. Om vi inte gör någonting? Oj du skulle bara veta, vi gör nog mer än många andra. Vi har både badat, åkt på utflykter, varit i lekparker, åkt på minisemestrar och hittat på roliga saker. Dessutom så har vi hunnit med en hel del renovering

   Du kanske ska läsa en annan blogg istället

  2. Jag tycker det verkar vara precis tvärtom, att Madde och Micke gör ovanligt mycket tillsammans med sina barn. Vad skulle det vara för fel med att gilla att ha det rent och snyggt omkring sig? Låter mest som du är missnöjd med dig själv. Kan inte se att det varit särskilt mycket gnäll på den här bloggen så vad vill du egentligen med ditt påhopp? Kanske dags att sluta läsa om det nu är så tråkigt?

 6. Haha jag skulle inte orka eller hinna med ens hälften av vad du gör med alla dina små som större skatter. Du är beundrans värd!. Du har ju underbart fint hemma man får inspiration av dina fina bilder. Kram

 7. Hej!
  Hur har det gått med Adams axel? Anl att jag frågar är för att min grannes lille son var med om exakt samma sak nästan. Han gjorde illa sig då han spelade spökboll, de åkte till akuten, röntgade men de såg inget men han hade fortfarande ont i går 5 dagar senare. Jag hade i bakhuvudet att jag hört eller läst något liknande *minnet?* och kom på det och bad henne läsa din blogg och kom i dag upp till mig och sa: Jaaa men nu vet jag ju vem det är också hon var ju med i F.A 😀 hon tyckte att du hade en bra blogg men ännu bättre, i dag fick de tid på barn och ny röntgen och pojken hade en spricka i nyckelbenet. Han fick en mitella och anvisningar om smärtstillande men som läkaren sa att det kanske inte förändrade så där jättemycket för honom men det finns i journalen nu. Hoppas att Adam har blivit bättre i alla fall.

 8. Hej familjen ❤Hoppas att det är bra ❤En lite privat fråga när ni varit med i typ veckotidning vet ni var med i Året runt fick ni någon ersättning då ❤Våran familj har ställt upp ett par ggr i olika tidningar o nu ringer de ytterligare en journalist o vill göra reportage om våran familj men de vill att man ställer upp utan någon ersättning kramar i massor från oss alla till er ❤❤❤

 9. Hej! Jättefina saker du köpt, älskar w. Morris. Vet du att det finns massor av fina tapeter med hans mönster. Har just satt upp en, superfint, litet tips till dig som fixar mycket. Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..