Trygg med storebror!

Mina fina läsare, vi som har följt åts i flera år, och vi som kanske precis nyss lärt känna varandra. Jag vill bara tacka er! För att ni gör mig så glad, och att för att ni lyfter mig så himla mycket. Ni borde få höra det oftare :-) Ni är bäst helt enkelt!

Jag har haft några dagar som varit lite uppochner, sovit dåligt och ammat i tid och i otid. Finns det ens någon tid som är bra eller dålig? Totalt förvirrad.

Adam har ont sitt nyckelben, stackars min lille prins. Han har ju nämligen skadat samma nyckelben ännu en gång på fritids. Maximal otur kan man kanske säga? Det är ju inte som så att han är högt och lågt och har en större benägenhet för att skada sig egentligen, han har bara en jäkla otur. Imorgon ska han få gå till skolan och det är han glad för. I måndags var jag nämligen ingen snäll mamma som behöll honom hemma, första skoldagen och allt. Idag var jag inte så poppis heller… Men han förstår, samtidigt som han blir frustrerad och ledsen på situationen.

Victor kom hem från jobbet igår och var på ett strålande humör, han har nämligen fått förlängt kontrakt på sitt jobb. Härligt när sommarjobbet leder till mera arbete. Och jag är verkligen impad övers att han kommer upp varje morgon. 04.30 ringer klockan och då kliver han upp,

Idag hittade jag honom med lillasyster på soffan, de pratade och gosade. Tänk att det skiljer flera år på Mathilde och Victor än vad det gör på mig och Victor. Mina två ♥♥

Trygg med storebror ♥

Hade tänkt att göra ett längre inlägg men Mathilde vaknade nu. Kikar in snart igen, ta hand om er sålänge!

Kram / Madeleine

 1. Vilken fin relation att se! Hade varit kul om du hade intervjuat Victor om hans syn på en stor familj och relationen till alla syskonen 🙂
  Förresten! Vad jobbar han med och skulle han inte jobba med dig?

 2. Hej Madde!
  Ser att du kallar henne nu för bara Matilde låter jättefint på en jättegullig tjej.
  Men Isabelle är ett lika fint namn. Hur är det har ni döpt lilla Matilde eller
  Ni har inte döpt era andra barn?
  Du är en otrolig tjej som fixar det mesta.
  Kram från skåne

 3. Vilken jävla underbar kärlek mellan barnen. Jag är blödig vill ju bara gråta.! Ni har lyckats fint från Camilla från Bohuslän.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..