Tänka lite på sig själv!

Annonssamarbete tillsammans med bubbleroom.se

Inte ofta det händer men när det väl händer så känner man sig tusen gånger fräschare. Morsan hoppade i en klänning och slängde på sig fejset, halleluja det var inte igår. WOW mamma vad fin du är! Mina små charmtroll så gulliga de är när de överöser mig med komplimanger. Det är lätt att man glömmer bort sig själv när man är mitt uppe i bebistiden. EmmyLou var fascinerad över att mamma kunde få lockar. Lika lika som mig mamma. 

Jag beställde lite kläder till mig själv från bubbleroom.se förra veckan, det var på tiden! Oftast så är det ju barnen som står i fokus, men nu kände jag att det var på tiden att jag tänkte lite på mig själv.

Jag gillar kläder som man kan kombinera både till vardags och till fest. Happy Holly är ett märken från bubbleroom som är tacksamt i båda avseenden. Snyggt, bekvämt och fint både till vardags och när man vill vara lite festligare. En hel outfit utan att bli ruinerad dessutom! Och vet ni det jag älskar allra mest, och håll i er nu! Det finns i alla storlekar wohooo 🙂 Fan vad jag gillar det! Nu svär jag lite (kanske för att jag är lite extra kaxig efter några glas vin hoho) men visst fasen är det bra!? Från stl 32/34 upp till stl 52/54 åh vad jag gillar Happy Holly ♥

Klänningen heter Renate Dress,  skrynkelfri trikå med fin lyster och har en smickrande dragkedja framtill (mycket praktisk om man ammar!) 299kr som hittat! Tröjan heter Tove Cardigan och är en Jacquardstickad kofta som är öppen. Den passar likväl till klänning som till ett par schyssta slitna jeans, eller varför inte till ett par finbyxor och höga klackar. Den kostar 499kr. Jag har stl 40/42 i både klänningen och koftan. Skulle säga att de är normala till faktiskt ganska tacksamma i storlek.

Ni hittar kläderna HÄR! Och det finns så mycket fint från Happy Holly som jag tycker ni ska titta lite extra på. Jag beställde faktiskt en fuskpäls också, ska visa er vid tillfälle. Den är rosa och fodret är i matchande färg. Sååå fin!

Hoppas ni gillar mina små tips! Jag älskar kläder och jag kommer mellan varven att börja flika in dagens outfit 🙂 Kanske börja köra några ”hauls” hehe, guud vad ungdomligt känner jag!

Hoppas ni har haft en fin och underbar helg! Det är ni värda 🙂 Jag ska mysa ner mig i soffan, pussas lite och sedan kicka igång den nya veckan med en jäkla massa nu energi ♥

Kram / Madeleine

LOADING..