Mitt bästa tips inför skolstarten!

Annonssamarbete tillsammans med MEDA

Skolan har börjat igen, och förskolorna är fulla med leksugna barn efter ett härligt sommarlov. Det är många som har längtat efter sina kompisar och lyckan är total när de äntligen får kramas och leka igen.

Något som man inte längtar efter och som jag tror alla kan hålla med mig om är lössen! Usch och tvi vilket helsike det kan vara. Jag vet inte hur många tusen vi lagt på behandlingar för att få bort löss, och hur många timmar jag suttit och kammat och kammat och kammat för att få bort de små rackarna.

Löss kan verkligen ställa till det och de kan vara envisa och ihärdiga om man inte får bort dom på en gång. Det är upp till oss föräldrar att se till att våra barn inte sprider lössen vidare. Inte lätt alla gånger om man inte ens vet om att de har blivit drabbade av löss. Men så länge man gör sitt bästa i alla fall.

Hur gör ni för att undvika problem med löss hos era barn?

Jag brukar alltid (har lärt mig den hårda vägen) kamma barnens hår mellan varven, och då är jag supernoga och använder alltid en ordentlig och bra luskam. Dessutom så har jag enda sedan jag provat det första gången alltid numera använt Linicin.

Världens bästa spray – Linicin! Har sagt det förut och säger det igen. Det bästa som hänt barnfamiljer sedan våtservetterna kom faktiskt. Linicin Prevent lägg det på minnet! Linicin Prevent FÖREBYGGER löss, ni fattar det är ju helt fantastiskt. En av de saker jag går bananas på när det gäller mina barn innan vi åker till skolan och förskolan på morgonen.

Den milda, färglösa och doftlösa sprayen gör att ingen vet att du behandlar ditt hår. Linicin prevent innehåller munkpeppar som lusen avskyr. Det är en doft som vi människor har svårt att uppfatta, men för lusen luktar det apa. När lössen kommer i närheten vänder de om och letar upp någon annan att få näring från. Bra är också att Linicin Prevent kan användas från 2 år och är väldigt dryg, en sprayflaska räcker i ungefär 2-3 månader och är under användning effektiv i ca sju timmar. Bra att veta också är att Linicin Prevent inte ger upphov till resistens. Linicin Prevent är en medicinteknisk produkt, läs användarinstruktionen noga innan användning. Marknadsförs av Meda AB, www.linicin.se

Så med den här enkla sprayen så kan man alltså förebygga att få löss! Det tar ett par sekunder och sen är det klart. Jag älskar den! Har tom tagit med den till skolan till barnens klassrum och erbjudit mig att sponsra klassen med den här sprayen för att förhindra spridningen av löss!

Just nu kan ni köpa Linicin Prevent och de andra Linicinprodukterna) till ett rabatterat pris –> HÄR! (40 kr rabatt på alla Linicin produkter (99 kr istället för ord. 139 kr)

Det här kan vara mitt bästa tips inför alla skolstarter för vem vill ha löss egentligen 🙁

Kram / Madeleine ♥

 1. Luskammar en-två gånger i veckan, året runt. Vid terminens början eller vid löss på förskola/skola en gång om dagen. Här peppar, peppar ta i trä aldrig haft löss på min barn, äldsta är 15 år

 2. Problemet med sprayet är att effekten inte varar en heltidsdag. De (stackars) barn som måste vara på förskolan eller skola/ fritids mellan 8 – 17 har inte fullgott skydd hela dagen. Ännu en anledning till att låta barn ha korta dagar 🙂 Och då hinner man ju hem och kamma dem också på daglig basis – alltså behövs inget spray alls.

 3. Perfekt! Nu har jag beställt. Jag har en bit till apoteket så det är perfekt att man kan beställa på nätet och nu med rabatt

  1. Maria! Precis jag har raderat ditt jävla skitsnack! Vem är DU egentligen som kommer och påstår en massa skit som inte ens är sant? Hahaha, om du bara visste 😀

   Jag kommer inte ge ”hen” mera utrymme för att spela offer! Inte hos mig serru och inte hos mina nära och kära!

   Att vända alla situationer i livet och tom gå över lik för att försöka bli något är för mig sjukt! Att ljuga och skapa intriger är också sjukt. Och det vill inte jag ha med att göra helt enkelt. Det spelar ingen roll hur mycket ”hen” försöker provocerar, det rinner av 😀

   Hoppas du får en trevlig kväll Maria!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..