Rosa sniglar!

Idag blev det en vab, eller ja i kombination med jobb. Vet inte när jag senast tog ut en ”betald” vabdag? Det är flera år sedan. EmmyLou är bättre tackochlov, men jag är i valet och kvalet om hon likagärna ska få vara hemma imorgon med. Vi får se imorgon, jag har en del telefonmöten som kräver min totala uppmärksamhet. Barn är barn och det är inte alltid lätt att hålla fokus när min älsklingar vill något annat ♥

Idag skulle ni skrattat om ni såg mig, kravlandes i leran med galet nöjd och busig hund. Så har jag lärt mig en ond läxa, man ska inte ha foppatofflor på sig när det regnar ute. Det blev som en sådan där klassisk trampapåbananskalscen. Fjong och tjoho så låg jag på marken. Buster viftade på svansen och gav mig en massa blöta pussar, helnöjd över att matte låg på alla fyra och skulle leka för en gång skull. Jag slog mig inte eller så, men jag blev skitig. Så kan man också börja en dag hörrni 🙂

Efter det drack jag en koffeinfri kaffe ihop med Mirka i örat. Vilken kämpe hon är, starkaste morsan i världen! Vilket jobb hon gör. Det gör ont i mig att vi inte bor närmre så jag kunde avlasta henne ibland. Eller bara finnas där på riktigt! Inte bara i telefon varje dag. Jag vet ju själv hur förbannat tufft det kan vara att vara ensamstående. Då hade jag bara tre barn men var mycket nog för att vara ensam. Värsta tiden av allt var nog när jag skulle få Wille. Det är ju inte som så att man planerar att föda ett barn själv. Eller ja det är väl inte så vanligt i alla fall. Ingen pappa att dela det ögonblicket med. Just det, och den tiden spökade för mig länge efteråt. Idag har de såren läkt och jag har av den tiden lärt mig mycket om mig själv. Att man fasen är starkare än vad man tror!

Idag fick jag också se panik i min dotters ögon för första gången och förhoppningsvis var det också den sista gången hahahaha! Ja jag skrattar, stackars liten jag ser hur hemskt det ser ut när jag skriver att jag skrattar men det var så roligt! Hon sprang med panik emot mig och skrek Snigeln jagar mig! Ta bort sniiiiigeln!!!! Nu!!!! Ta bort den mamma!!” Och innan jag ens förstod vad hon skrek. Va? Den rosa snigeln jagar mig! Jag lyfte bort henne ifrån mig för att försöka förstå och se vad hon menade. Var det en tvestjärt tänkte jag.

Men nej det var bestämt en rosa snigel! Så fort hon rörde på sig så skrek hon att jag skulle ta bort den rosa snigeln. Lilla gumman det är ingen snigel som jagar dig, det finns inga rosa sniglar. Då såg jag när hon lugnade ner sig för en sekund att hon hade en lång rosa tråd som hängde på klänningen nere vad fötterna. Och då trillade poletten ned, det var ju den som följde efter henne eftersom tråden satt fast i klänningen. Och mycket riktigt, ja det var den skräckinjagande rosa snigeln.

Efteråt kunde vi skratta åt det 😀 Och Emmy lade huvudet på sne och sa mamma så himla tokig jag är! 

Tuva-Li mannekängade för oss idag. Det finns ju inget som är så roligt som läppstift, kläder och skor. Ibland ser jag mig själv i henne när jag var lika gammal, det var så himla roligt att låna mammas smink. Hon hade på sig sin nya outfit från KappAhl, gjorde piruetter och dansade som en ballerina. Tänk vilka drömmar hon har, älskade unge!

Burre är så försiktigt med barnen. Ja det är han mot alla. Väldigt glad och omtänksam. Så himla glad att han blev vår ♥ När Devil inte finns mera så kommer det bli tomt. Fyfan rent ut sagt, såååå tomt det kommer bli då! Just nu går han på övertid och är hur pigg som helst. Men jag vet att det kan vända när som helst. Vi fick denna sommar med honom och för det är jag evigt tacksam.

Fashion girl!

Vet ni, fasen vad jag gillar bloppisar, loppisar och återanvändning. Köpte precis en läragåstol till min Mathilde för 150 spänn genom Facebook. Som hittat! Så jäkla bra 🙂 Igår var jag i Linköping och köpte en också, den kostade betydligt mera. 800 kr rena rånet, men jag var tvungen att köpa en kände jag. Lilla bebis är inte så lite längre och just nu så är det bara min famn som gäller i alla lägen och då tänkte jag att en gåstol kanske skulle kunna underlätta lite för mig.

Sen kom jag på att jag faktiskt behövde en till studion och kontoret med så då slog jag till på den här billiga jag hittade i en köp och säljgrupp.

Nu är det fredag snart, jag vet inte vart den här veckan har tagit vägen. Det går fort när man har roligt 🙂 Och jag har överlever trots att jag ätit gröt varje morgon 😉

Kram / Madeleine

 

 

LOADING..