Jag hade tänk…

Reklam 

Jag hade tänkt att skriva ett inspirerande jag-gör-om-mitt-kök inlägg. Dessa vaser är sååå fina och prisvärda. Och jag gillar att det finns alternativ till de riktiga klongvaserna. Jag har två klong, och jag älskar de  men faktum är att jag är väldigt rädd om dom så i många fall så struntar jag i att ha dom framme bara för att undvika att de kan gå sönder. Så dum jag är va?! Hur som helst, jag gillar att mixa och dessa vaser är sååå fina! Ni hittar dom HÄR!  (Kan glädja er med att jag vet att de får påfyllning av just dessa nu!)

Älskar mitt kök ♥

Jag håller lite på mitt köksinlägg. Är inte alls i fas för att kunna göra det. Dagen som var blev lite tråkiga av olika anledningar. Jag ska inte gå in på det inte just nu, är fortfarande i lite sådär chock kanske man kan säga. Hade tänk att besvara alla era kommentarer från förra inlägget också, men jag kan inte koncentrera mig.

Ni får ha överseende, imorgon hoppas jag är en bättre dag!

Kram / Madeleine

  1. Jag blir lika förundrad varje gång jag ser ett familjekök som inte har en massa saker framme på bänkarna. Vi är två vuxna och två barn och hur jag än plockar är det alltid en massa saker framme. Har ni fantastiska förvaringsmöjligheter?
    Hoppas att du kommit i fas och fått en fin onsdag! ♥

  2. Tänkte på det där med sittvagnar. Liggdelen rekommenderar man fram till 6 månaders ålder, men när man byter till sittdelen är oftast barnen för små för då kan man inte spänna axelremmarna ordentligt. I allafall inte på de vagnar jag har. De är lagom från ca1 år. Konstigt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..