Glasögon kanske?

Tack för alla kommentarer i förra inlägget. Uppskattar verkligen alla era inputs. Jag ska sätta mig imorgon och gå genom allt och svara var och en. Det har gått i ett idag och jag hade egentligen tänkt att gå och lägga mig men så kom jag på att jag ville kika in här och tacka er först ♥

Engla-Freja är mycket piggare nu och har inte känt av sin huvudvärk på flera dagar, tackochlov! Det är sååå underbart verkligen. Som att återfå livet igen, det har varit riktigt tufft faktiskt. Min tappra lilla tjej. Istället har Wille haft återkommande huvudvärk den här veckan, ja förra veckan också och nu när jag tänker efter så hade han det veckan innan det med. Vi måste gå och kolla hans ögon tror jag, han säger att han inte upplever att han ser dåligt men det är ju bra att kolla i alla fall eftersom han har haft dessa problem nu ett tag. Jobbigt för honom,  han som verkligen satsar på skolan nu. Han pluggar hela tiden, och har höga krav på sig själv. Vi är såklart glada för att han går in för det men samtidigt har vi sagt till honom att tänka på att varva ner mellan varven.

Och apropå ögon, när Micke var hos skolsköterskan med Charlie häromdagen så fick vi veta att Charlie såg dåligt på ena ögat så nu väntar på remiss så Charlie får gå och kolla upp sina ögon lite närmre.

Engla-Freja har köpt en ny blus som hon var tvungen att prova. (Visst är den fin 🙂 )

Imorgon finns det inget som kan lura upp mig ur sängen innan 08. Ska bli sååå skönt med sovmorgon, det är vi värda efter den här veckan. Så kanske det är på tiden att jag presenterar lilla T också 😀 ♥

Vi hörs imorgon!

Kram / Madeleine

  1. Så nydelig din nye hårfarge er!!! Hva har du på nesen og hvorfor fjerner du den ikke?? Flott å følge bloggen din! Dere er fantastiske alle sammen!!

    1. Tack snälla Astrid <3 Jo jag ska väl fixa den lilla detaljen med sen, kanske 😉 Eller om jag faktiskt kanske gillar den, har inte bestämt mig ännu.

  2. Det är sällan tror jag barn märker att de ser sämre. För min del upptäcktes det i 6:an på en rutinkontroll man hade där. Fick glasögon och jag bröt helt ihop, gömde glasögonen och åter efter i 7:an skaffade jag linser som jag använt sedan dess. Skulle dock vilja köpa några fina glasögon för tycker det är jättefint med glasögon på andra, känner mig dock så ovan när jag ser mig själv i det.

  3. Klart du ska kolla hans ögon. Våran grabb, nu 46 år, hade nästan alltid ont i huvudet när han gick de 2 första åren i skolan. Skolsköterskan kollade hans syn, men vad då. Det var ju bara kan du se vad det står på den raden. och det kunde han ju. När jag kom till optikern med honom så klart att han fick glasögon. brytningsfel är något som de ju inte kan se genom att hålla för ena ögat och de får säga bokstäver. Nej, det går åt fina maskiner som optikern har. Så jag kan bara rekommendera dig att kontakta en optiker.

    1. Tack snälla för att du delade med dig 🙂 Självklart måste vi ju kolla upp synen för att se om det kan vara det som spökar, för precis som du skriver så kan det vara andra fel än vad som visar sig genom att man läser på en tavla.

    1. Engla-Frejas blus kommer från HM. Hon tycker det är så himla roligt när hon kan shoppa på ”vuxensidan” nu 🙂 De har från stl 32/34 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..