Plump!

Tog en bloggfri dag igår. Dagen gick i ett med både städ och fix. På eftermiddagen så kom Victors exflickvän på besök, vi hörs fortfarande av då och då och barnen blev verkligen superglada när hon överraskade dom med ett besök. Tuva-Li slängde sig om halsen på Angelica och kramade henne. Hon stannade hela kvällen och vi spelade kort och umgicks.

Vi brukar spela kort med barnen, lite av vårt helgnöje. Sällskapsspel och kortspel är ett mysigt sätt att umgås med barnen tycker vi. Plump är favoriten.

Någon blev glad för sista given 😀 

Medan andra inte var lika glada haha!

Wille vann omgången igår, han fick lov att vara lite mallig faktiskt. Han blev plump en enda gång under spelets gång. Man kan säga att han hade lite flyt några av gångerna också hehe. Men sen är det himla roligt att se hur duktiga barnen blivit. Brukar ni spela något sällskapsspel med era barn? 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med några gosiga tjejer som vill titta på vaiana. Tittar in senare!

Kram / Madeleine

 

 1. Vi tycker alla brädspel är roliga och barnen gillar monopol (vi har en enklare variant som inte tar 100 år att spela)
  Roligaste kortspelet är Skipbo. Rekommenderas varmt.

 2. Plump är så kul. Har även många minnen från barndomen med det.
  Ett spel vi spelar mycket är ”vem där” och ”memory” yngsta barnen är tokiga i det 😉

  Ett kul tips till dig med stor familj och mycket vänner. Istället för att ha de tecknade korten i spelet, så sett i kort på familjen och vänner. Kan lova att det blir en stor hit, då barnen lysser när de ser att de ser sig själva eller syskonen på bilderna 😉

  Ha en jätte fin tisdag!!!

 3. Plump är så kul. Minns även roliga barndomsminnen ifrån det.
  Här hemma spelaste mest ”vem där” och ”memory”. De yngsta är som tokiga i det 😉

  Ett tips till dig med stor familj och vänner. Istället för att ha de tecknade bilderna så sett i kort på familjen och vänner. Barnen blir helt lyriska mär de ser bilderna på sig själv och familjen 😉

  Ha en fin tisdag!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..