På språng!

Ett inlägg på språng.

Jag har precis varit och hämtat Engla-Freja som varit hos mormor och hälsat på. Hon gick dit direkt efter skolan för att krama om mormor lite medan morfar Håkan åkt till veterinären med Morris (katten). Han fick en hormonspruta, tydligen så kan hypofysen på en del katter efter kastrering bli påverkad. Så nu håller vi tummarna för att Katten lugnar ner sig. Vi ska ge det en vecka, märker de inte av någon skillnad så blir sista utvägen att ta bort honom. Det var vad veterinären rådde oss till, och man gör ju allt som går för att allt ska bli bra.

Vi ska åka och handla mat, jag och ett gäng busungar. Alla har olika önskemål. Jag vill ha gul sås, ris och kyckling. Jag vill ha kött och potatis. Jag vill ha spagetti och köttfärssås. Kan vi äta carbonara? Det känns som om det kommer bli en konfliktfri shopping Själv ska jag äta ägg, finncrisp och avokado. Smarrigt faktiskt.

Tittar in senare!

Kram / Madeleine

LOADING..