Vad tror ni om det?

Ligger i sängen och har precis tittat på en rysare som heter Mama. Det var inte alls meningen att fastna vid den, jag hade planerat att lägga mig tidigt. Har ni sett Mama? Läskiga barn och overkliga saker som kryper på väggarna. Det kan fascinera mig, hur någon kan skriva så sjuka berättelser. Ibland undrar jag om man inte måste vara lite ”sjuk” själv för att ens kunna komma på så knäppa saker.

Sen har jag en tonåring som är ute ikväll, jag blir alltid lite orolig då. Får svårt att somna och kan inte alls slappna av

Det har varit en lång dag. Först var jag med Mathilde på bvc för läkarbesök. Allt såg fint ut och hon följer sin kurva. Sen hade jag ett möte och lite jobbärrenden att uträtta. Det blev en snabb lunch innan jag hade tid hos veterinären. Buster har fått sig en kemisk kastrering. Vi har pratat om kastrering, det är ju bra såklart samtidigt så är det ett vääääldigt stort beslut att ta så då rådde veterinären oss att ge han ”p-spruta” . Sagt och gjort så fick han det. Han var duktig, ville mest flamsa omkring och leka.  Nästa vecka ska vi göra en röntgen, det är inget vi måste göra men är ändå bra för uppfödaren att veta att de avlar på friska hundar. Jag tror inte det är några problem.

Det blev dags att hämta barnen . Full rulle stoj och stim!! Jag letade igenom barnens garderober när vi kom hem. Vi hade ju tänkt att döpa våra tjejer, och för länge länge sedan köpte mormor rosa klänningar till Engla-Freja och Tuvis. På bilden nedan ser ni lite av den. Vad tror ni om det? Det kan väl passa att klä de två större i

Adam hoppade in och tyckte till. Fint, det kommer bli perfekt! Jag måste köpa en dopklänning till Mathilde, tänker att hon kan få ha det i alla fall.

Glöm inte följa mig på instagram

Nu fick jag precis ett sms av Oliver att han sitter på pendeln på väg hem ihop med sina kompisar. Då kan jag somna utan att vara orolig. Små barn små bekymmer, stora barn stora bekymmer.

Kram / Madeleine

LOADING..